FELİX Smarta Yağ Ve Su Ölçer Dijital Baskül Fl598

405 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
10 saat 44 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10 saat 44 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10 saat 44 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

FELİX Smarta Yağ Ve Su Ölçer Dijital Baskül Fl598

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAYGILIHOME Satıcı Ünvanı: İBRAHİM SAYGILI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7550115509
    Bu ürün SAYGILIHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Felix FL 598 Smarta Yağ ve Su Ölçer Dijital Baskül Vücut yağ ve su oranı hesaplama 150 kg maksimum kilo ölçümü 10 farklı hafıza kaydı ~6 mm temperli cam yüzey Uzun ömürli lityum pil 2 yıl Arzum servis garantili

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • LCD Ekran Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Yok
Geri Bildirim Ver

Felix Smarta Yağ ve Su Ölçer Dijital Baskül

Kilosuna dikkat eden veya zayıflamak isteyen kişilerin evinde mutlaka bir baskül bulunmalıdır. Belirlediğiniz hedefe ne kadar yaklaştığınızı baskül yardımıyla tespit edebilirsiniz. Felix markası tarafından üretilen Smarta yağ ve su ölçer dijital baskül ile siz de pratik bir şekilde kilo kontrolünüzü yapabilirsiniz. Gelişmiş özelliklere sahip olan bu dayanıklı ürünü satın alarak baskül ihtiyacınıza yönelik uzun ömürlü ve güvenli bir çözüme sahip olabilirsiniz.

  • Felix Smarta yağ ve su ölçer dijital baskül kolay ve pratik bir kullanım sunar. Dijital ekranı kullanımı kolaylaştırır.
  • Kalitesi ile dikkat çeken Felix smarta yağ ve su ölçer dijital baskül cam materyal kullanılarak üretilmiştir ve oldukça dayanıklıdır.
  • Felix Smarta yağ ve su ölçer dijital baskül kullanım hafızasına sahip olduğu için eski ve yeni kilonuzu rahatlıkla karşılaştırabilirsiniz.

Felix Smarta Dijital Baskülün Genel Özellikleri Nelerdir?

Felix Smarta Dijital Baskül

Felix Smarta yağ ve su ölçer dijital baskül sahip olduğu gelişmiş özellikleriyle tam bir fiyat performans ürünüdür. Dijital bir ekrana sahip olan ürünü açıp kapatmak için zaman ve efor harcamanıza gerek yoktur. Baskülün üzerine çıktığınız zaman ağırlık ile birlikte ekran aktive olur ve açılır. Hassas ölçüm yaptığı için kilonuzdaki en küçük değişmeleri bile rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Felix Smarta yağ ve su ölçer dijital baskülün avantajlarından biri de minimal ve kompakt bir tasarıma sahip olmasıdır. Kolayca taşınabilir ve farklı alanlara yerleştirilebilir. Felix Smarta yağ ve su ölçer dijital baskülü 150 kiloya kadar olan herkes rahatlıkla kullanabilir. Maksimum kilonun üzerine çıkılırsa cihaz uyarı verir ve kapanır. Ayrıca cihazın çeşitli analiz özellikleri de mevcuttur.

Felix Smarta Dijital Baskül Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Felix Smarta Dijital Baskül

Felix Smarta yağ ve su ölçer dijital baskül üstün kalitesi ile dikkat çeken bir üründür. Cam malzeme kullanılarak üretilen baskül oldukça dayanıklıdır. 150 kiloya kadar güvenle kullanılabilir. Aşınma ve deformasyona karşı son derece dirençlidir. Bu sayede kolay kolay hasar görmez ve seneler boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Felix Smarta yağ ve su ölçer dijital baskülün kalitesini gelişmiş özellikleri de kanıtlamaktadır. Vücudun yağ ve su analizini yapma, yağ-kas oranını ölçme gibi özellikleri mevcuttur. Felix Smarta yağ ve su ölçer dijital baskül kullananlar da ürünün kalitesinden ve dayanıklılığından oldukça memnundur. Kullanıcıların birçoğu ürünü herhangi bir sorun yaşamadan çok uzun bir süre boyunca kullanmıştır. Siz de tam bir fiyat performans ürünü olan bu dijital baskülü hiçbir endişe duymadan satın alabilirsiniz.

Felix Smarta Yağ Ve Su Ölçer Dijital Baskül Kullanışlı mıdır?

Felix Smarta Dijital Baskül

Felix Smarta yağ ve su ölçer dijital baskül oldukça fonksiyonel ve kullanışlı bir üründür. Bu sayede verimli bir kullanım sunmaktadır. Her şeyden önce kilonuzu günlük olarak takip etmenizi sağladığı için her evde bulunması gereken bir üründür.Baskül 1 x 2032 para pil ile çalışır. Enerji tasarrufu özelliği sayesinde baskül tek bir pil ile çok uzun bir süre boyunca kullanılır. Kullanıcıların yaptığı Felix Smarta yağ ve su ölçer dijital baskül yorum ve geri dönüşleri de ürünün ne kadar kullanışlı olduğunu kanıtlar niteliktedir. Siz de bu işlevsel, dayanıklı ve uzun ömürlü ürünü Trendyol’dan tek tıkla satın alabilir ve avantajlı fiyatların keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınız ile güvenli ödeme yapabilir ve siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca kargoya verilen ürünlerinizi uygulama üzerinden kolayca takip edebilirsiniz.