3
Siyaset İdeoloji Kitabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Felix Kitap Siyaset /andrew Heywood

329 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,89 TL

Ürün Bilgileri

Felix Kitap Siyaset /andrew Heywood

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Felix Kitap Satıcı Ünvanı: HAYALCİ YAYINCILIK MATBAA REKLAM TERCÜME TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460043731700016 Vergi Kimlik Numarası: 4600437317
    Bu ürün Felix Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siyaset - Andrew Heywood Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Andrew Heywood
  • Basım Yılı 2023
Geri Bildirim Ver

Felix Kitap Siyaset - Andrew Heywood

Siyaset bilimi ile ilgilenen öğrenciler ve öğretmenler için giriş niteliğinde bir kaynak olarak sıklıkla tercih edilen Siyaset - Andrew Heywood zengin ve akıcı içeriği ile okuyucuları büyüler. İlgi çekici ve kapsamlı içeriği ile faydalı ve akıcı bir ders kitabı olarak akademik gelişimde önemli bir rol oynar. Yaşanan siyasi gelişmeler arasında bağlantı kurmaya ve global dünyada ülkeler ve dünyadaki diğer ülkelerde yaşanan olayların birbirini nasıl etkilediği konusunda bir bakış açısı sunarak kavramayı kolaylaştırır. Bilgileri ilgi çekici bir şekilde sunarak zihinde kalıcılığını artıran kitap akademisyenler tarafından siyasete giriş için etkili bir kaynak olarak öğrencilere önerilir. Siz de bu alanla ilgileniyor ve henüz başlangıç seviyesinde iseniz bu kaynağı kullanarak bakış açınızı geliştirebilir, dikkat çekici konuları öğrenebilirsiniz.

  • İlgi çekici konular
  • Rahat, keyifli okuma
  • Kaliteli baskı

Kaliteli İçeriğiyle Felix Kitap Siyaset-Andrew Heywood

Kaliteli İçeriğiyle Felix Kitap Siyaset-Andrew Heywood

Siyaset bilimi bol okuma gerektiren ve eleştirel bakış açısına sahip olarak etkin bir öğrenim kazanılan bir sosyal bilimdir. Felix Kitap Siyaset - Andrew Heywood dünyadaki başlıca siyasi olayları inceleyerek bunların siyaset bilimi için önemine dikkat çeker. Kitap küresel ekonomik krizi ve Arap Baharı gibi gelişmelere de yer verecek şekilde güncellenerek okuyucuya sunulur. Yaşanan olaylara geniş bir perspektiften bakarak, olayların taraflarının argümanlarını sıralayarak konulara başka bir açıdan bakabilme kazanımı sağlar. Felix Kitap Siyaset - Andrew Heywood kullananlar tarafından da giriş niteliğinde temel bilgileri açık ve ilgi çekici bir şekilde yansıtma özelliği nedeniyle tavsiye edilir. Farklı tasarım ve bölümlerle sistematik bir şekilde sunulan kitapta tarihte önemli karakterler ve fikirlerine dair bilgiye yer verilir. Anlaşılması ve kavranması zor olan kavramları sade bir şekilde açıklayarak öğrencinin anlamasını kolaylaştırır.

Başlangıç İçin İdeal Felix Kitap Siyaset-Andrew Heywood

Başlangıç İçin İdeal Felix Kitap Siyaset-Andrew Heywood

Okuması keyifli olan bu ders kitabında bulunan öğretici ve bilgilendirici kutular ile yeni bilgiler ilgi çekici bir şekilde sunulur. Bu kitap ile siyaset bilimine dair öğretici ve kolay anlaşılır bilgilere erişebilirsiniz. Felix Kitap Siyaset - Andrew Heywood satın alarak siyaset bilimi alanına dair kapsamlı bilgiye ulaşabilir ve olayların temelini öğrenebilirsiniz. İngiliz siyaset bilimci Andrew Heywood aktardığı bilgileri yeni bir bakış açısı sunarak okuyucu ile paylaşır. Kitap içeriğinde kavramlar, yaşanan olaylar, ekonomik ve sosyal trendler gibi geniş alana yayılmış konular yer alır. Böylece kitap, geniş bir bakış açısı sunarak olaylar arasındaki bağlantıyı kurmaya, nedensellik ilişkisini kavramaya yardımcı olur. Başarılı çeviri ve kaliteli baskısı ile tam bir baş ucu kitabı niteliğinde olan kitap bu alana ilgili iseniz sizin için doğru seçim olabilir.

Felix Kitap Siyaset -Andrew Heywood Fiyatı

Felix Kitap Siyaset -Andrew Heywood Fiyatı

Önemli konuları başarılı bir şekilde işleyen kitap siyaset bilimi ile yeni tanışanlara bir yol haritası görevi gören Felix Kitap Siyaset - Andrew Heywood yorumları da kitabın kalitesini yansıtır niteliktedir. İlgi çekici konuların boğucu olmayan eğlenceli bir şekilde aktarılması sayesinde okuyucuya keyifli bir okuma deneyimi sunar. Ayrıca sadece bilgi vermeyerek bakış açısı kazanmaya yardımcı olarak okuyucuyu eğitir. Siz de bu alan ile ilgili okuma yapmak istiyorsanız başlangıç için doğru ve teşvik edici bir tercih olabilir. Dilerseniz kitabı alana ilgi tanıyan bir sevdiğinize hediye edebilir ona ilgi çekici ve kaliteli bir kitap verebilirsiniz. Sürükleyici ve ilgi çekici bir okuma deneyimi sunan Felix Kitap Siyaset - Andrew Heywood fiyatı ve müşteri değerlendirmelerine Trendyol’dan ulaşabilir, avantaj ve fırsatlardan yararlanarak ürünü güvenle satın alabilirsiniz.