Felicia Düşük Tahıllı Hipoalerjenik Kuzu Etli Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 6 Kg

1.100 TL
(183,33 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Felicia Düşük Tahıllı Hipoalerjenik Kuzu Etli Küçük Irk Yetişkin Köpek Maması 6 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: acilmama Satıcı Ünvanı: ASLANDAĞ EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0089137169400001 Vergi Kimlik Numarası: 0891371694
    Bu ürün acilmama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Felicia kuzulu küçük/orta ırk yetişkin köpek maması Içeriğinde yer alan en üst düzey protein, yağ ve karbonhidrat dengesi sayesinde yetişkin köpeğiniz için gerekli olan enerji ve sağlıklı bir vücut yapısı için gerekli besinler Felicia Kuzulu küçük/orta ırk yetişkin köpek mamasında bulunmaktadır. Aynı zamanda hassas sindirime sahip olan köpeklerin tercih edebileceği zengin bir besin değerine de sahiptir. Içindekiler: Kurutulmuş kuzu proteini (%24), hidrolize kemiksiz kuzu proteini, (%17) baldo pirinç (%16), mısır, rafine tavuk yağı, bezelye, hamsi unu, bira mayası, hamsi yağı (%2), harnup, nükleotit maya proteini, kurutulmuş şeker pancarı, mineraller, prebiotik mannan oligosakkaritler, deniz yosunu, yaban mersini tozu, avizeağacı özütü, pisilyum, kadife çiçeği tozu. Içeriğinde bulundurduğu tahıl oranına göre Düşük tahıllı köpek maması Kategorisinde yer almaktadır. Analitik bileşenler: Protein : % 27, yağ içeriği : % 12, ham kül : % 8, ham selüloz (lif) : % 2,5, omega-6 : % 3,5, omega-3 : % 0,7 Ilave beslenmeler: Vitamin a (e672) : 20,000 ıu/kg, vitamin d3 (e671) : 1,500 ıu/kg, vitamin e (3a700) : 360 mg/kg, vitamin c : 160 mg/kg, niyasin : 16 mg/kg, bakır (sülfat olarak) (e4) : 15 mg/kg, çinko (sülfat olarak) (e6) : 80 mg/kg, çinko (şelat olarak) (e6) : 20 mg/kg, manganez (sülfat olarak) (e5) : 27 mg/kg, selenyum (selenit olarak) (e8) :0.26 mg/kg, glukozamin : 1,000 mg/kg, kondroitin : 700 mg/kg, ab onaylı antioksidanlar. Felica köpek maması markası, En iyi köpek maması Ve Premium köpek maması Kategorilerinde listelenmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Kuzu
Geri Bildirim Ver