Felco 7 Sağ By-pass Budama Makası 21 Cm

2.600 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.603 TL
1.000 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.721 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.790 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Felco 7 Sağ By-pass Budama Makası 21 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOLLAOĞLU TARIM Satıcı Ünvanı: MOLLAOĞLUTARIM TARIM ÜRÜNLERİ VE MAKİNALARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622184090000001 Vergi Kimlik Numarası: 6221840900
    Bu ürün MOLLAOĞLU TARIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Felco 7 Budama Makası FELCO 7 modeli, tam olarak profesyonel kesim işi için uygun makastır. Armut, kiraz, kayısı, şeftali, elma ve üzüm kesimlerinde devamlı olarak kullanılmaktadır. FELCO 7 ‘ de kesim ağzının özel yapısı ve tutma sapının dönerek çalışması, mükemmel bir kesim sağlamakta ve onu tüm rakip makaslardan ayırmaktadır. Döner saplar gücü beş parmağa birden yaydığından, kesim sırasında sarf edilen enerjiyi % 30 daha azaltarak, kolay kesim yapılması yanında, kas zedelenmesini ve oluşacak zararları önler. İki sap arasındaki lastik tamponlar, kesim sırasındaki sert darbelere karşı eli ve bileği korur. Makasın kullanım sırasında almış olduğu açılı duruş, kullanıcıya basit ve rahat kesim olanağı sağlar. Kolayca ayarlanabilen göbek somunu sayesinde, kesici bıçak ile örs bıçak arasında, en doğru hizayı sağlayarak, temiz ve kusursuz bir kesim yapmayı garanti eder. Bıçak üzerindeki özel yivler, her kullanım sonrası, makasın kolayca temizlenmesini sağlamaktadır. FELCO ‘nun bu modelinde de ince telleri kesmek için bir çentik bulunur. Dövme alüminyum tutma sapları, sektördeki en sağlam makas olmasını sağlamaktadır. Tüm makas parçaları değişebilmektedir. Teknik özellikler: Budama işi için sağlaklara yönelik döner saplı alet. Ayrıca solaklara yönelik bir model de mevcuttur (FELCO 16).
  • Bypass budama makası/bahçe makası
  • Ömür boyu garanti sunan dövme alüminyum saplar
  • Sertleştirilmiş çelikten yapılmış bıçak ve örs bıçak
  • Kolay yerleştirme için vidayla monte edilen örs bıçak
  • Tel kesme çentiği bulunan bıçak
  • Reçine oyuğu bulunan örs bıçak
  • Kesme başının kolayca ayarlanması için kilitleme segmenti somunu
  • Kesme başı ve kapatma kilidi ayarı için eklenen alet ayarı
  • Ftalat içermeyen, kaymaz sap kaplaması*
  • Tüm parçalar değiştirilebilir**
  • %100 yenilenebilir enerji kullanılarak İsviçre’de üretilmiştir.
  • Boy : 21cm Bıçak Tipi : By-pass El Tipi : Sağ Tutma Sapı : Döner Sap / Alm. Ağırlık : 290gr

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Kesme Genişliği 20-29
  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Felco 7 Budama Makası

Bahçedeki küçük ağaç, kalın gövdeli çiçek veya çalı gibi çeşitli bitkilerin budama dönemleri geldiğinde fazla dalların doğru bir şekilde temizlenmesi gerekir. Bu işlem sağlıklı ağaç yetiştirmek ve bu bitkilerden yüksek seviyede meyve alabilmek için önemlidir. Felco budama makası size küçük ağaçsı bitkilerin türüne göre uygun kesim ve ergonomik bir kullanım hizmeti sunar. Döner sapı ve eğimli başının olması sizin hareketinizle birlikte kendi ekseninde döner ve tüm kaslarınıza eşit güç dağıtılmasını sağlar. Felco 7 makasın bu ayrıcalığı sayesinde kesme çabasını %30 azaltabilir ve daha az efor sarf ederek etkili şekilde budama işlemi yapabilirsiniz. Böylece el ve parmak kaslarının zedelenmesini önleyerek sağlığınızı da koruyabilirsiniz. Birden fazla meyve ağacı ve kalın gövdeli çiçeklerinizi budarken bu ürünü kullanabilirsiniz.

  • Ergonomik tutuş
  • Döner sap
  • Paslanmaz materyal

Felco 7 Budamayı Kolaylaştıran Özellikleri

Felco 7 Budamayı Kolaylaştıran Özellikleri

Kalın gövdeli çiçeklerin ve budaklı küçük ağaçların kolaylıkla budanabilmesi için yatay başlı, döner saplı ergonomik yapıda makaslara ihtiyaç duyulur. Böyle makaslar budama işlemini kolaylaştırırken temiz ve etkili bir iş çıkarılmasına yardımcı olur. Ergonomik yapıda olan budama makası sağ ve sol el kullanan bireyler için rahat kullanım sağlar. Yatay başlığı ve döner sapı sayesinde hareketlerinize göre yönlenerek eşit şekilde güç uygulanmasını sağlar. Felco 7 budama makası özellikleri bakımından yoğun ve ağır budama işleriniz için uygun bir üründür. Açılı kesme başı, hafif yapıdaki alüminyum döner sapları rahat ve doğal bir kesim için makasın fonksiyonlarını elinize göre ayarlar. Tutuş yerlerinin kaplaması kaymaz ve güvenli kesme işlemi gerçekleştirir. Kauçuk yapıdaki darbe emicileri ile tutmanız rahat olur ve uzun süren ağır budama işleriniz için uygundur.

Felco 7 Budama İçin Bahçe Makası Avantajları ve Yorumları

Felco 7 Budama İçin Bahçe Makası Avantajları ve Yorumları

Ömür boyu paslanmaz çelik makas, hafif dövme yapıdaki alüminyum sap üstü silikon kaplama ve yatay başlığa sahip bu ürünle budama işleriniz kolay olur. Sağlam yapıyla yüksek performans göstermesi bu aletin ağır ve yoğun budama işlerinde bile rahat kullanılmasını sağlar. Kesme yaralarını çabuk iyileştirecek başlığı kolay şekilde ayarlanabilir özelliktedir. Makastaki reçine oyuğu sayesinde kesme işlemi sırasında bıçakların birbirine yapışmasını önler. Tel kesme çentiğinin olması olumsuz durumlar için hazırlıklıdır ve bıçakların körelmesini önler. Felco 7 budama makası farklı bitki türlerine uygun bıçaklarla tasarlanır. Bunların değişimini kolay, güvenli, hızlı bir şekilde yapabilir ve işinize devam edebilirsiniz. Uygun saklama koşullarını ve temizliğini sağladığınızda uzun süre kullanabilirsiniz. Aynı zamanda bıçaklarından tüm vidalarına kadar değişim yapabilir metal atık oranını en aza indirerek sürdürülebilirliğe de katkı sağlayabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Felco 7 budama makası yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Felco 7 Bahçe Makası Fiyatları ve Kampanyaları

Felco 7 Bahçe Makası Fiyatları ve Kampanyaları

%100 yenilenebilir enerji kullanılarak üretilen Felco 7 budama makası fiyatları; sağladığı verim, uzun ömürlü kullanım, ergonomik yapı, yüksek performans ve ömür boyu paslanmaz materyal imkanı gibi değerlere göre belirlenir. Bu özellikleriyle dikkat çeken, kolay ve temiz budamaya yardımcı aletin fiyatı ideal aralıkta bulunur. Aletin kesme başının yapısı, tutuşu kolay sapları sayesinde birçok kas rahatsızlıkları ve yaralanma riskini azaltır. Ürünün boyu 21 cm ve ağırlığı 290 gramdır. Bu ebatlarda olması sizin için kolay ve hafif bir kullanım sağlar. Mikrometrik ayar sistemi sayesinde makasın kullanım ömrü boyunca kesme başı optimum ayarda kalabilir. Sürekli değiştirmenize gerek yoktur. Siz de ağaç ve çiçek budama işlerinizi bu ürünle kolay, pratik ve eğlenceli şekilde yapabilirsiniz. Felco 7 makasa sahip olmak için Trendyol'dan kolay şekilde sipariş verebilirsiniz.