Felco 7 Budama Makası 21cm Sağ By-pass

2.721 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.721 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.721 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.721 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Felco 7 Budama Makası 21cm Sağ By-pass

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZİRAİ MAKİNAM Satıcı Ünvanı: MUHAMMED SADIK YURTÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1889300618400019 Vergi Kimlik Numarası: 9860207085
    Bu ürün ZİRAİ MAKİNAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FELCO 7 | Yüksek performans | Ergonomi, Döner Sap Genel Özellikler Felco 7 Budama Makası Sağ By-Pass By-Pass budama makası
  • Boy 21 cm
  • El tipi sağ
  • Döner sap - Alüminyum
  • Ağırlık 290 gr
Geri Bildirim Ver

Felco 7 Budama Makası 21 cm Sağ By-Pass

Ağaç dallarının kesilmesini sağlayan budama makası çeşitleri, bahçe işleriyle uğraşan bireyler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu ürünlerin hafif ve taşınabilir olması son derece önemlidir. Ergonomik tasarıma sahip olan Felco 7 budama makası sağ el kullanımına uygundur. Elinize rahat bir şekilde oturduğundan işlemlerinizin kolaylıkla gerçekleşmesine yardımcı olur. Döner saplı tasarımı ile alüminyum malzemelerden üretilir. Bu sayede ürün uzun bir şekilde kullanılabilir ve performansından ödün vermez. İhtiyaçlarınızın kolaylıkla karşılanmasına yardım ederek kullanım konforunuzun artmasına yardımcı olur. Sağlam yapıya sahip olan bu model, uzun süreli kullanım hedefleyen müşterileri sevindirir. Siz de kalın ve ince dallı ağaçlarınızı kolay bir şekilde budamak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Böylelikle etkili bir performansa sahip olabilirsiniz.

  • Sağlam içerik
  • Ergonomik tasarım
  • Hafif ve taşınabilir yapı

Sağlam Yapısıyla Felco Budama Makası

Sağlam Yapısıyla Felco Budama Makası

Budama makaslarının kaliteli malzemelerden üretilmesi sağlam bir yapıya sahip olduğunun göstergesidir. Felco 7 budama makası 21 cm sağ by-pass, kesme performansınızın iyi bir hal almasına yardımcı olur. Alt ve üst bıçaklar son derece keskin bir özelliğe sahiptir. Bu sayede kalın ve ince tipli ağaç dallarını kolay bir şekilde keser. Alüminyum malzemelerden üretilen bu ürün uzun süreli kullanım elde edebilmenize yardımcı olur. Tutma kısmı plastik malzemelerden imal edilir. Bu sayede işlem sırasında eliniz herhangi bir şekilde ağrımaz ve acımaz. Geniş örsü olduğundan ağaç kabuğuna zarar vermez. Dış darbelere karşı dayanıklı özelliğe sahip olan bu ürün düşme ya da çarpma gibi durumlarda kırılmaz. Yıpranma gibi bir durum söz konusu olmadığından uzun süre kullanılabilir. Siz de sağlam yapıya sahip olan budama makası arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Ergonomik Tasarımlı Felco Budama Makası Fiyatları

Ergonomik Tasarımlı Felco Budama Makası Fiyatları

Ağaçların dalını kesebilmek için budama makasına ihtiyaç duyulur. Ergonomik tasarıma sahip olan modeller müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Felco 7, ergonomik yapılı olduğundan tüm el kalıplarına uyum sağlar. Sağ el kullanımına uygun olduğundan müşteriler kolay bir şekilde budama yapabilir. Ürün 21 cm boya sahiptir. Böylelikle el içerisine rahatlıkla oturur. Kollu yapıyla üretilen bu model işlemlerinizi zahmetsizce halledebilmenize yardımcı olur. Aynı zamanda hassas alanların da kolay bir şekilde kesilmesini sağlar. Bu sayede bahçe işleriniz güvenli bir hale gelir. Siz de ergonomik tasarıma sahip olan bir budama makası arıyorsanız bu ürünü uygun bir fiyata satın alabilirsiniz. Felco 7 budama makası 21 cm sağ by-pass fiyatı ve özelliklerini inceleyebilir ve yaptığınız incelemeler sonucunda avantajlı yapısından faydalanabilirsiniz. Böylelikle sağ elinizle budama işlemlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Bütçe Dostu Felco Budama Makası Modeli Yorumları

Bütçe Dostu Felco Budama Makası Modeli Yorumları

Budama makasları bahçe işlerinin kolay bir şekilde gerçekleşmesine yardımcı olur. Hafif ve taşınabilir özelliğe sahip olan modeller müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Falco 7, ultra hafif bir özelliğe sahiptir. Bu sayede herhangi bir budama yaparken kolay bir şekilde elde tutulabilir. Aynı zamanda taşınabilir yapısıyla yorulmadan gideceğiniz yerlere götürebilirsiniz. Dilerseniz alet çantasına dilerseniz de cebinize koyabilirsiniz. Bıçak uçları son derece keskin olduğundan etkili bir sonuç elde edebilirsiniz. Ürünü daha önce kullanan müşteriler yüksek performansından ve sağlam yapısından son derece memnun olduklarını belirtirler. Aynı zamanda ergonomik tasarıma sahip olduğundan kolay bir şekilde diledikleri yerlere taşırlar. Siz de Trendyol sayesinde Felco 7 budama makası 21 cm sağ by-pass yorumlarını ve değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Böylelikle aklınıza takılan soruların yanıtlarına kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.