Felco 2 Budama Makası 21.5cm By-pass

1.899 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
1.000 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.128 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.128 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.128 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.448,88 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Felco 2 Budama Makası 21.5cm By-pass

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAKİNE USTASI Satıcı Ünvanı: BAKIRCIOĞLU ELEKTRİK MAKİNA HIRDAVAT İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0132074524900018 Vergi Kimlik Numarası: 1320745249
    Bu ürün MAKİNE USTASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Felco 2 Budama Makası İsviçre’de üretilen ikonik, ödüllü, kırmızı saplı budama makası/bahçe makası... Felco 2, 1948 yılından bu yana dünya genelinde markamızın kalite, güvenilirlik ve dayanıklılık gibi temel değerlerini standart olarak taşıyan ürünümüzdür. Örnek tasarımı, hem profesyonel hem de amatör kullanıcıların budama işleri için esneklik sunar. Kaliteli materyaller ve hassas üretim, bir ömür boyu süren bir memnuniyeti mümkün kılan benzersiz bir sağlamlık ve rahatlık sağlar. Açıklama Kusursuz kesme becerisini ilk kez deneyimlediğinizde, en iyi budama makasımızın/bahçe makasımızın dünya çapındaki ününün sebebini kolayca anlayacaksınız. Felco 2’nin ergonomik formu ve hatları belirgin parmak kavrama kısımları, sağlam, rahat ve güvenli bir his sağlar. Bu özellikleri, doğrudan tek parçalı alüminyum sapa perçinlenmiş güçlü ve dayanıklı örs bıçak ile vurgulanır ve tüm bunlar, Felco 2’nin ağır budama işlerinin üstesinden gelecek kadar sağlam olmasını sağlar. Kauçuk darbe emiciler, bilekte oluşacak gerginliği engellerken kauçuk saplar rahatlık sunar. Mikrometrik ayarlama mekanizması, ihtiyacınıza göre kesme başını hassas şekilde kolayca ayarlamanızın yanı sıra Felco’ya özgü kusursuz kesme işlemine olanak tanır. Felco 2, iyi yapılan bir işin verdiği memnuniyet hissini seven herkes için en iyi kaliteye sahip üniversal kesme ve budama aletidir. TEKNİK ÖZELLİKLER BOY:21.5cm KESME ÇAPI:25mm EL TİPİ:Sağ(L) MAKAS AĞIRLIĞI:240Gr TUTMA SAPI:Sabit/Alüminyum BIÇAK TİPİ:By-pass

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Kesme Genişliği 20-29
  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Felco 2 Budama Makası 21.5 CM

Kent yaşamının yoğun ve stresli koşuşturması içinde depresyondan fiziksel birçok rahatsızlığa kadar yaşadığımız bu sorunlara iyi gelen şeylerden birinin de bahçecilik olduğu söylenir. Her bahçe sahibinin alet çantasında mutlaka bulunması gereken aletlerden biri şüphesiz budama makaslarıdır. Budama aletleri, ister hobi isterseniz de profesyonel olsun, bahçıvan için vazgeçilmez bir araçtır. Budama makasları bahçecilikte işi kolaylaştıran gerekli eşyalar arasındadır. Büyük ağaç dallarından fidanlara ve küçük bitkilere kadar her bitkide kullanarak bahçenizi güzelleştirebileceğiniz budama makası bu işlem sırasında kolaylaştırıcı olur. Budama makasları arasından kullanışlı ve hafif tasarıma sahip Felco 2 budama makası bahçedeki işlerinizi kolaylaştırmak için gerekli olan tüm özelliklere sahiptir. Hafif ve sağlam sapları sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sağlar.

  • ByPass bıçak tipi
  • Sabit tutma sapı
  • Amortisör tamponlar

Felco 2 Budama Makası 21.5 cm Kullanımı

Felco 2 Budama Makası 21.5 cm Kullanımı

Ağaçlar, bitkiler veya çiçekler hakkında konuşulduğunda akla gelen ilk bahçe aracı budama makasıdır. Neredeyse mükemmel bir şekilde, yaralamadan dalların temiz kesilmesini sağlar. Doğru budama makası çalılarınızı veya diğer bitkileri kesmenin ve budama işlemlerinizi en konforlu, en iyi şekilde yapmanıza olanak sağlar. Seçerken dikkat edilecek hususlardan biri makasın ihtiyaca göre yeterli kesme gücüne sahip olmasıdır. 2 budama makası 21.5 cm bypass bıçak tipi ile güçlü ve net bir kesim sağlar. Sabit, hafif ve kaydırmaz kaplama olan tutma sapları ile konforlu tutuş sağlarken ele oturur. Diğer bir şey ise tek elinizde uzun süreler kullanacağınız makasın yormaması ve korumasıdır. Felco 2 budama makası özellikleri arasında olan amortisör tamponlar sayesinde uzun saatler yorulmadan güvenli bir şekilde çalışabilirsiniz.

Fonksiyonel Kullanım Sağlayan Felco 2 Budama Makası 21.5 cm

Fonksiyonel Kullanım Sağlayan Felco 2 Budama Makası 21.5 cm

Seçim kriterlerinden biri de budama sıklığıdır. Uygun budayıcıyı seçmek için hangi sıklıkla kullanılacağının bilinmesi gerekir. Çok sık ve uzun süreler boyunca kullanılacaksa kullanımı kolay ve ergonomik bir model tercih edilmesi gerekir. Daha kısa ve küçük operasyonlar için profesyonel budayıcılara gerek yoktur. Felco 2 budama makasını elinize aldığınız andan itibaren kullanım kolaylığını ve güvenli tutuşu hissettirir. Doğru makineye yatırım yapmak çok önemlidir. Felco 2 budama makası 21.5 fiyat olarak iyi bir tercihtir. Rahatça kullanabileceğiniz bir budama makası tekrarlayan hareketlerden dolayı eklem ağrısı ve yorgunluğunu önler. Düşük kaliteli rahatsız modeller iş bittiğinde el ve kas ağrılarına sebebiyet verir. Çoğu bahçecilik ile uğraşan insanın birden fazla budama makası vardır. Fonksiyonel bir model ile tek bir budama makası da yeterli olur.

Felco 2 Budama Makası Fiyatları

Felco 2 Budama Makası Fiyatları

Bazı insanlar profesyonel bazıları hobi olarak bahçe ile uğraşmayı, toprağa dokunmayı rahatlatıcı bulur. Bahçe işleri her ne kadar zorlayıcı gibi görünsede doğru ve yeterli ekipmanlar ile kolay bir hal alır. Özellikle, meyve ağaçları ve süs çalıları, güller, çiçek ve meyvelerin toplanması, bahçede birçok bitkinin korunması, kesilmesi için budama aracına ihtiyacınız olur. İyi bir budayıcı seçmek, önemlidir. Felco 2 budama makası bıçak tipi, boyu, tutma sapı, kaplama malzemesi ve daha birçok farklı özelliği ile bahçe işlerinizi hem kolay hem de eğlenceli hale getirir. Bu kadar özelliğin tek bir üründe toplanmasının artısı işlerinizin çoğunu tek bir alet ile halletmenizi sağlamasıdır. Felco 2 budama makası 21.5 yorumlarını okuyarak müşteri tecrübelerini öğrenebilir ve en doğru tercihi yapabilirsiniz. Felco 2 budama makası fiyatları ve yorumlara Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.