Felco Budama Makası 11 Sağ El(L)

2.000 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.000 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.163 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.479 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.906,28 TL

Ürün Bilgileri

Felco Budama Makası 11 Sağ El(L)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEDEF İTHALAT Satıcı Ünvanı: HEDEF İTHALAT İHRACAT İNŞAAT TURİZM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461000501300011 Vergi Kimlik Numarası: 4610005013
    Bu ürün HEDEF İTHALAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Felco Budama Makası Felco 11 Sağ El(L) Hassas kesim ve dayanıklılık sizin için en önemli şeylerse o zaman bu budama makası/bahçe makası tam size göre. Birçok açıdan ihtiyaçlarınızı karşılayarak sizi memnun edeceğine şüpheniz olmasın. Ergonomik FELCO 11 budama makası, kullanması keyifli ve kolaydır,güçlü keskinliğe sahip ve hassas kesme ucu uzun süre korunabilir. Kendini kanıtlamış olan FELCO 11’in sap tasarımını, hatları belirgin parmak kavrama kısımları sayesinde her boyuttaki el kolayca tutabilir. Açıklama Daha önce ikonik FELCO 2 budama makasını/bahçe makasını kullandıysanız bu makastan ne beklemeniz gerektiğini bilirsiniz. Kullanmadıysanız, tasarım ilhamını standartlarımızı temsil eden meşhur ikonik makasımızdan alan FELCO 11’in yüksek performansı sizi etkileyecek. Her özelliğinde zarif bir mükemmellik taşıyor
  • ancak FELCO 11 eski bir model değil, kendi yolunu çizen yeni bir klasiktir. Muhteşem dengesini, ergonomik formunu ve hatları belirgin parmak kavrama kısımlarını hissedin ve her türlü budama işine uygun olarak tasarlanmış üst düzey kesme kapasitesini test edin. Dar örs bıçak, zorlu dallara ulaşmanızı ve pürüzsüz bir kesim yapmanızı sağlar. Kauçuk darbe emiciler kusursuz bir işlem sağladığından ve yorgunluğu azalttığından kullanmaktan hiç sıkılmayacaksınız. Gelenek, yeni bir ergonomik tasarımla incelik kazanıyor. TEKNİK ÖZELLİKLER BOY:21cm KESME ÇAPI:25mm EL TİPİ:SAĞ(L) MAKAS AĞIRLIĞI:245Gr TUTMA SAPI:Sabit/Alüminyum BIÇAK TİPİ:By-pass

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Kesme Genişliği 20-29
  • Materyal Paslanmaz Çelik
Geri Bildirim Ver

Felco 11 Budama Makası 21cm Sağ By-pass Felco 11

Felco 11 budama makası 21cm sağ by-pass Felco 11 bahçe için oldukça faydalı bir üründür. Kaliteli bir yapıya sahip olduğu için uzun süre kullanabilirsiniz. Saplarının yapısı sayesinde kaydırma yapmayarak kazaların önüne geçilir. İnce işçiliklerde tercih edebilirsiniz. Temiz ve hassas bir işlem yapmanızı sağlar. Değiştirilebilir parçaları ile dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bahçenizin güzelleşmesini sağlayan ürünlerden biridir.

 
  • Sağ el ile tutmaya uygun tasarım
  • Sapları dövme alüminyum
  • 21 cm boyut

Felco 11 Budama Makası 21cm Sağ By-pass Felco 11 Kullanım Alanları

Felco 11 Budama Makası 21cm Sağ By-pass Felco 11 Kullanım Alanları

Felco 11 budama makası 21 cm sağ by-pass Felco 11 ürünü dayanıklı ve de keskin bir yapıdadır. Felco markasına ait olan bu budama makasını pek çok farklı alanda kullanabilirsiniz. Bahçe işleri sırasında bitkileri budamaya yardımcı olur. Ayarlanabilir başlığı ile budama yaralarının çabuk iyileşmesini sağlar. Bu başlık ile pürüzsüz ve hassas bir kesim elde edebilirsiniz. Bıçağının üzerinde bulunan tel kesici delik ile oluşabilecek durumlara hazırlıklı olabilirsiniz. Üründe su oluğu bulunur. Felco 11 budama makası ile budama işlemi oldukça kolay hale gelir. Kesme etkisini arttırmak ve bıçakların yapışmasını engellemek için reçine oyuğu bulunur. İlgili ürün ile özenle büyüttüğünüz bitkilerinizi nazik bir şekilde budayıp güzelleştirebilirsiniz.

 

Felco 11 Budama Makası 21cm Sağ By-pass Felco 11 Özellikleri

Felco 11 Budama Makası 21cm Sağ By-pass Felco 11 Özellikleri

Felco 11 budama makası 21 cm sertleştirilmiş olan çelikten üretilir. Bu çelik, Felco markasına özgü ısı yöntemleri kullanılarak keskinleştirilir. Ergonomik olarak kaplanmış sapları vardır. Bu saplar kaymaz yapıya sahiptir. Sapların içerisinde kanserojen bir madde olan ftalat bulunmaz. Bu sayede sağlığınız tehlikeye girmemiş olur. Tamamen yenilenebilir ürünlerden üretilir. Atıkların değerlendirilmesine yardımcı olur. Bu sayede de doğaya verilen zarar azaltılmış olur. Kauçuk olan darbe emicileri ile yorulmadan uzun süre budama işlemini yapabilirsiniz. Bıçakta bulunan kel tesme çentiği ile körelme olma riskini oldukça azaltır. Saplarının yapısı dolayısı ile sağ elini kullanan kişiler için oldukça pratik bir üründür. Keskin kesme ucu kaliteli yapısı sayesinde uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Söz konusu ürün ile bulunduğunuz ortamdaki bitkilerin bakımını sağlayabilirsiniz.

 

Felco 11 Budama Makası 21cm Sağ By-pass Felco 11 Fonksiyonel Mi?

Felco 11 Budama Makası 21cm Sağ By-pass Felco 11 Fonksiyonel Mi?

Felco 11 budama makası 21 cm sağ by-pass oldukça kaliteli bir üretim sisteminden geçer. Bu sebeple de uzun ömürlüdür. Değiştirilebilir parçaları sayesinde de atık oluşumunu azaltabilirsiniz. Bu da yaşanılan çevreyi güzelleştirmeye iyi bir katkı sağlar. Sapları kaymayan bir yapıdadır. Bu da kaza olabilecek durumların oluşmasını engeller. Bıçaklarının yüksek kalitesi yorucu budama işlemini kolaylaştırır. Ayarlanabilir kilit sistemi ve de 21 cm olan boyu sayesinde dilediğiniz yere kolayca taşıyabilirsiniz. Felco 11 budama makası kullanıcı yorumları ve ürün hakkındaki değerlendirmeler ile üründen duyulan memnuniyet anlaşılabilir. Dayanıklı ve keskin bir yapıda olan bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsin. Felco 11 budama makas fiyatı seçeneklerini de kolaylıkla inceleyebilmeniz mümkündür.