1
Tuvalet Koku Giderici kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Febreze Banyo Hava Ferahlatıcı Oda Kokusu 3'lü Set (DAĞ ESİNTİSİ, TEMİZ ÇARŞAF FERAHLIĞI, LAVANTA)

369 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Febreze Banyo Hava Ferahlatıcı Oda Kokusu 3'lü Set (DAĞ ESİNTİSİ, TEMİZ ÇARŞAF FERAHLIĞI, LAVANTA)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bebekmamadünyası Satıcı Ünvanı: ADK TEMİZLİK VE KOZMETİK MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008064495300010 Vergi Kimlik Numarası: 0080644953
    Bu ürün bebekmamadünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün Febreze Banyo, 45 gün boyunca banyonuzdaki kötü kokuları yok eder ve geri gelmesini engeller. Kötü kokuların banyo yüzeyine, havlulara ve paspaslara yerleşmesini engeller. Febreze Banyo herhangi bir güç kaynağına ihtiyaç duymadan kesintisiz ferahlık sağlar. Arkasındaki butona basın ve ferahlatmaya başlasın. Febreze Banyo’nun üç çeşidini de deneyebilirsiniz: Temiz Çarşaf Ferahlığı, Dağ Esintisi ve Lavanta.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Klozet Bloğu
Geri Bildirim Ver

Febreze Banyo Kokusu Deneyimi Paketi 3'lü

Banyolar, her evde sıklıkla kullanılan alanlardan biridir. Bu alanların güzel kokması da oldukça önemlidir. Bunun için özel üretilen kokular bulunur. Febreze banyo kokusu herhangi bir güce ihtiyaç duymadan kolay bir şekilde çalışır. Aynı zamanda banyodaki kötü kokuları içerisine hapsederek ferah ve temiz bir koku bırakır. 45 gün boyunca etkisini koruyarak kötü kokuların geri gelmesini engeller. Portatif yapısıyla dağınık bir görünüm oluşturmaz. Dilerseniz klozet dilerseniz de fayans üzerine koyabilirsiniz. Tabanı kaymadığından herhangi bir şekilde düşmez. Suya dayanıklı özelliği sayesinde koku ile suyun birbirine karışarak etkisini yitirmesini önleyebilirsiniz. Siz de banyolarınızın kötü kokmasını önlemek istiyorsanız Febreze tarafından üretilen bu paketi tercih edebilirsiniz. Paket içerisinde bulunan 3 adet koku ile alanın ferah bir kokuya bürünmesini sağlayabilirsiniz.

  • Kötü kokuları önleyici
  • 45 gün kalıcı
  • Ferah koku

Kötü Kokuları Önleyen Febreze Banyo Kokusu

Kötü Kokuları Önleyen Febreze Banyo Kokusu

Banyoların ferah bir kokuya sahip olması önemli bir faktördür. Bakterilerin yoğunlukta olduğu bu alanların sağlıklı olabilmesi için temizliğini artırmak gerekir. Febreze tarafından satışa sunulan deneyim paketi, kötü kokuların önlenmesinde oldukça etkilidir. Ekonomik bir deneyim sunan bu paket 3’lü halde müşterilerin beğenisine sunulur. Lavanta, dağ esintisi ve temiz çarşaf ferahlığı gibi birbirinden farklı kokuları ile müşterileri cezbeder. Bu sayede sıklıkla tercih edilerek banyolarda kullanılır. Ürünün yaydığı kokular uzun süre kalıcılığını korur. Aynı zamanda 45 güne kadar koku yaymaya devam eder. Kesintisiz çalışan bu ürün herhangi bir aparata ihtiyaç duymaz. Yayılan kötü kokuların halı, havlu ve yüzeylere işlemesini engeller. Dilerseniz klozet bloğuna yerleştirebilir dilerseniz de lavabo fayanslarına koyabilirsiniz. Siz de Febreze banyo kokusu deneyimi paketi 3'lü parfümleriyle alanlarınızın ferahlamasını sağlayabilirsiniz.

Uzun Süre Kalıcı Febreze 3’lü Banyo Kokusu

Uzun Süre Kalıcı Febreze 3’lü Banyo Kokusu

Banyolar evdeki sık kullanılan alanların başında gelir. Bu alanlar genellikle bakterilerden dolayı kötü bir kokuya bürünebilir. Febreze tarafından satışa sunulan 3’lü deneyim paketinin içerisinde birbirinden farklı kalıcı parfüm kokuları bulunur. Doğa ve çiçek kokularının yer aldığı bu set sayesinde temiz bir koku elde edebilirsiniz. Parfümleri gerçek esansa sahip olduğundan kalıcılığını koruyabilirsiniz. Aynı zamanda kötü kokuların geri gelmesini engelleyebilirsiniz. OdourClear teknolojisine sahip olan bu ürün, banyolarınızın kesintisiz olarak güzel kokmasına yardımcı olur. Bu sayede ev halkının ve eve gelen misafirlerinizin ferah alana sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Ürün, oldukça uygun fiyata sahiptir. Febreze banyo kokusu deneyimi paketi 3'lü fiyatının avantajından faydalanarak bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Aynı zamanda kalıcı kokusu ve kullanışlı yapısıyla bu parfüme kolayca ulaşabilirsiniz. Böylelikle uzun süre kalıcılığını koruyan bir ürüne sahip olabilirsiniz.

Müşteri Yorumlarıyla Febreze 3’lü Banyo Kokusu

Müşteri Yorumlarıyla Febreze 3’lü Banyo Kokusu

Ferah parfümleriyle satışa sunulan Febreze 3’lü deneyim paketi ideal boyutuyla satışa sunulur. Herhangi bir güç kaynağına ihtiyaç duymayan bu ürünler uzun süre kesintisiz bir şekilde çalışır. Ferah kokusu ile banyolarınızı, aniden gelen misafirleriniz için hazır tutar. Ürün, OudorClear teknolojisiyle üretildiğinden bakterilerin yaydığı ve klozetten gelen kötü kokuları maskeleyerek içerisine hapseder. Bu esnada parfümünü dışarı yansıtarak alanın ferahlamasına yardımcı olur. Çok fonksiyonlu yapısı ile diğer odalarınızın içerisinde de güvenli bir şekilde kullanabilir, o alanlarında eşsiz parfümün etkisine bürünmesini sağlayabilirsiniz. Bas çalıştır tekniğiyle çalışan bu ürünü kolaylıkla kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Ürünü satın alan müşteriler yapısından ve parfümlerinden oldukça memnun olduklarını belirtirler. Trendyol sayesinde Febreze banyo kokusu deneyimi paketi 3'lü yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sayede müşterilerin deneyimlerinden kolay bir şekilde faydalanabilirsiniz.