Fe Renkli Cımbız Yan Uçlu

74,91 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
76,14 TL
250 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %6 İndirim
550 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
86,14 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fe Renkli Cımbız Yan Uçlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: McG itriyat deposu Satıcı Ünvanı: MCG ITRİYAT DEPOSU TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613191173800001 Vergi Kimlik Numarası: 6131911738
    Bu ürün McG itriyat deposu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fe Renkli Cımbız Yan Uçlu Fe Renkli Cımbız Yan Uçlu
Geri Bildirim Ver

Fe Yan Uçlu Renkli Cımbız

Yan uçlu cımbız renkli tasarımı sayesinde keyifli bir kullanım sunmaktadır. Klasik cımbızlardan farklı olarak ucunun bir köşesi sivri şekilde üretilmektedir. Bu sayede daha verimli bir kullanım sağlar. En zor noktalardaki kılların bile kolaylıkla çekilmesine yardımcı olur. Yan uçlu cımbız ağzı iyi bir şekilde kapatılarak kullanıldığında kılın koparılmadan alınmasına imkân tanır. Yan uçlu cımbız 15187, istenmeyen tüy problemi için son kullanışlı bir üründür. Kılı kolayca kavrar ve koparmadan, kökünden alınmasını sağlar. Kaşların istenilen şekle getirilmesine yardımcı olur. Gövde tasarımı ile kolay bir tutuş sunar. Zahmetsizce uygulama yapılmasını sağlar.

  • Birbirinden farklı renkleri ile oldukça şık bir üründür.
  • Hem kadın hem de erkekler tarafından kullanılabilir.
  • Vücuttaki istenmeyen kılların kolaylıkla alınmasını sağlar.

Fe Yan Uçlu Cımbızın Genel Özellikleri Nelerdir?

Yan Uçlu Renkli Cımbız Kullananlar

Fe yan uçlu renkli cımbız, sıradan modellerden farklı olarak, istenilen kılın kolaylıkla tutulabilmesi için ucunun bir kısmı sivri olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede hedeflenen kılın koparılmadan kökünden alınmasına yardımcı olur. Paslanmaz metalden üretildiği için su ile temas etmesinde hiçbir sakınca yoktur. Gövdesindeki renklı kısım ise ele tam olarak oturarak ergonomik bir kullanım imkânı sunar. Küçük ölçülerde olduğu için en ufak makyaj çantasına bile kolaylıkla sığabilen yan uçlu cımbız, gittiğiniz her yerde istenmeyen tüy problemine karşı yanınızda olur. Renkli tasarımı sayesinde hoş bir görünüme sahip olan yan uçlu cımbız, kaşlarınızı istediğiniz şekilde düzenlemenize yardımcı olur. Vücudun tüm bölgelerindeki istenmeyen tüyler için de oldukça etkili bir çözüm sunar. Kavrama kapasitesi oldukça yüksek olan yan uçlu cımbız sizi asla yarı yolda bırakmaz.

Fe Yan Uçlu Cımbız Kullanışlı mıdır?

Yan Uçlu Renkli Cımbız Kullananlar

Fe yan uçlu cımbız özgün tasarımı ile oldukça kullanışlı bir üründür. Tasarım harikası ince ucu sayesinde en zorlu noktalardaki tüylerin bile kolaylıkla alınmasınına yardımcı olur. Kısa olan, kavraması güç kılların bile rahatlıkla tutularak kökünden alınması için özel olarak tasarlanmıştır. Gövde hatları cımbızın iki parmakla kolaylıkla tutulmasını sağlar. Bu sayede tüm uygulamalar rahatlıkla yapılabilir. Yan uçlu cımbız hem kadınların hem de erkeklerin günlük kişisel bakımları sırasında kullanmalarına uygundur. Ayrıca profesyonel olarak da kuaförlerde ve güzellik merkezlerinde sıkça tercih edilir. Sıvı ile temasında hiçbir sakınca olmayan yan uçlu cımbız, düşme gibi istenmeyen durumlara karşı da yüksek direnç gösterir. Fiziksel darbeler neticesinde kullanım dışı kalmaz. Vücutta bulunan her türlü kıl için kullanımı uygundur. Kullanıcı dostu bir üründür.

Fe Yan Uçlu Cımbız Kaliteli midir?

Yüksek kalite standartları çerçevesinde üretilen yan uçlu cımbız, oldukça sağlam ve kaliteli bir üründür. Kaliteli malzemeden üretildiği için uzun süreler boyunca kullanım imkânı sunar. Kullanıcıların gittiği her yere kolaylıkla götürmesini sağlayacak ölçülerde olan yan uçlu cımbız, kaliteden asla ödün vermeyenler için biçilmiş kaftandır. Kıl konusunda hızlı ve etkili bir çözüm isteyen herkese tavsiye edilmektedir. Kullanıcılarını asla yarı yolda bırakmayan Fe yan uçlu renkli cımbız yorum konusunda da oldukça olumlu geri dönüşler almaktadır. Ürün sayfasındaki kullanıcı yorumları bölümü incelenerek satın alma öncesi çok daha detaylı bilgilere ulaşılabilir. Bu sayede ürünün size uygun olup olmadığı ile ilgili gerçek kullanıcıların deneyimleri ışığında karar verme imkânına sahip olursunuz. Fe yan uçlu renkli cımbız Trendyol üzerinden hemen sipariş verebileceğiniz bir üründür. Yıl boyunca yapılan kampanyaları takip ederek binlerce yüksek kaliteli ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olma şansı yakalayabilirsiniz.