Fe Rova Z Katlama Havlu 200 Yaprak 21x21cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fe Rova Z Katlama Havlu 200 Yaprak 21x21cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Rova Z Katlama Havlu 200 Yaprak 21x21cm Rova Z Katlama Havlu Rova Z Katlama Havlu 200 Yaprak 21x21 Cm ROVA Z Katlama Havlu Özellikleri: Dispenser (Duvar) Havlu Makinesi İçin Ekstra Z Katlama Havlu Kağıdı: 17 Gr/ M2 Lık Ekstra Kalitede Kağıttan Üretilmiş Olup Kaliteyi Ön Planda Tutan Kullanıcılar İçin İdeal Bir Üründür. Kalite: % 100 Selüloz, Extra Kalite Renk: Beyaz Kat Adedi: Çift Katlı Katlama Şekli: Z Katlama Paket İçi Yaprak Adedi: 200 Yaprak Yaprak Boyutu: 21 X 21 Cm Koli İçi Adet: 12 Paket Kağıt havlu, günlük yaşamın vazgeçilmez hijyen ürünlerinden biridir. Firmamız, yüksek kaliteli kağıt havlu çeşitleriyle hijyen ve kullanım kolaylığını bir araya getiriyor. Çeşitli boyutlarda ve kalitelerde sunulan kağıt havlu ürünlerimiz, evlerden ofislere kadar geniş bir kullanım alanına hitap eder. Kalın yapılı ve emici özellikleriyle öne çıkan havlularımız, pratik kullanım sağlar. Hammadde ve yedek parça tedariği konusunda uzman ekibi ve kaliteli ürünleri ile Nitroper / Nitrosatış, incelemekte olduğunuz Rova Z Katlama Havlu 200 Yaprak 21x21cm ve diğer tüm ürünlerde 1 yıl / 12 ay garanti süresi ile karşınızda! Rova Z Katlama Havlu 200 Yaprak 21x21cm ürünü, dayanıklılık bakımından test edilip onaylanmış bir ürün olmakla birlikte, satış sonrası işlemler ve müşteri desteği konusunda Nitroper / Nitrosatış güvencesi kapsamındadır. Satış kanallarımızdan satın almış olduğunuz tüm ürünlerimiz, kullanılmadığı taktirde 14(ondört) iş günü içerisinde iade edilebilir. Tüm ürünlerimiz yeni, kullanılmamış ve faturalıdır.
  • Hafta içi
  • 17:00’dan önce verilen siparişleriniz özel bir durum oluşmadığı sürece aynı gün kargoya verilmektedir. Cumartesi günü 12:30’a kadar verdiğiniz siparişler özel bir durum oluşmadığı sürece aynı gün kargoya verilmektedir.
  • Toplu siparişleriniz taşıma ve kargolama esnasında problem yaratmayacak şekilde birleştirilebilir veya ağırlığı bir kişinin taşıyacağı yükün üstünde olan (30 Kg + ) ürünleriniz duruma göre iki veya daha fazla paket yapılarak gönderilmektedir.
  • Satın aldığınız ürünlere ait faturalarınız, e-fatura mükellefi olan müşterilerimizin kurumsal e-posta adreslerine
  • diğer müşterilerimizin ise sistemde kayıtlı olan e-posta adreslerine iletilmektedir. Faturalarınız size ulaştırabilmemiz için lütfen sistemde kayıtlı olan e-posta adresinizi kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver