Fe Sigara Içenler Için Diş Tozu 50 gr

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
112,90 TL
Kurumsal Fatura
65,90 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
71 TL69 TL
Kurumsal Fatura
68,73 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fe Sigara Içenler Için Diş Tozu 50 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WİNMAX Satıcı Ünvanı: WİNMAX TEMİZLİK GIDA MEDİKAL BİLGİSAYAR ORGANİZASYON İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0813134339100001 Vergi Kimlik Numarası: 8131343391
    Bu ürün WİNMAX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fe beyazlatıcı diş tozu nane dişlerde oluşan sigara, çay, kahve vs gibi lekeleri çıkartır, ideal bir beyazlık sağlar. Artar ve plak tabakasının temizlenmesine ve oluşumunun engellenmesine yardımcı olur. Florid etkisiyle diş minelerini kuvvetlendirir. Dişlere zarar vermeden, içerdiği aroması ile ağızdan uzun süreli hoş bir koku ve ferahlık bırakır. #özel ürün

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Beyazlatıcı Toz
Geri Bildirim Ver

Fe Sigara Içenler Için Diş Tozu 50 gr

Sigara içenlerin en büyük sorunlarından biri de sararan dişlerdir. Uzun süre kullanılan sigara ve diş lekesi yapan besin ve içecekler sonucu dişler üzerinde bulunan mine tabakası sararır ve kötü bir görünüme sahip olur. Ancak bu durumun çeşitli çözümleri bulunur. Sağlıklı beyazlığı sağlamak için özel olarak üretilen Fe sigara içenler için diş tozu 50 gr düzenli kullanım ile diş minesinde beyazlık sağlar. Uzun süreli kullanımda diş renginin birkaç tona kadar açıldığı görülür. Zararlı kimyasallar bulundurmayan ürün güvenle kullanıma uygundur. Sigara lekeleri, kahve ve çay tüketimin oluşturduğu lekeler için özel olarak üretilen Fe sigara içenler için diş tozu güvenle kullanılabilir. Klinik olarak test edilen Fe diş tozu 50 gr alerji ve hassasiyete sebep olacak ürünler içermez.

  • Beyaz dişler
  • Sağlıklı diş eti
  • Kolay kullanım

Fe Sigara İçenler İçin Diş Tozu Ne İşe Yarar?

Fe Sigara İçenler İçin Diş Tozu Ne İşe Yarar?

Dişlerde etkili beyazlık, sigara lekelerinde açılma sağlar. Ürün, temizleme ve beyazlatma amaçlı kullanılır. Tartar ve plak oluşumunu engeller. Dişlerin detaylı bir şekilde temizlenmesinde yardımcı olur. Dişlerde oluşan sigara, çay, kahve lekelerini çıkarmada etkili olmasının yanı sıra ideal bir beyazlık ve parlaklık sağlar. Florür etkisiyle diş minelerini güçlendirmede yardımcı olur. Ürün sigara içenler için diş beyazlatma konusunda kısa sürede etki eder. Klinik olarak test edilir. Hassas bünyeler için uygundur. Ürün alerjenleri ve zararlı kimyasalları içermez. Kullanım şekli ise şöyledir; diş fırçanızı ıslatıp Fe diş tozuna bastırarak, dişlerinizi fırçalayabilirsiniz. Kullanımdan sonra ise ağzınızı bol su ile çalkalamalısınız. Kısa sürede farkı hissedebilirsiniz. Düzenli kullanımda lekelerden arınan birkaç tona kadar açılmış dişlere Fe sigara içenler için beyazlatıcı sayesinde kavuşabilirsiniz

Fe Sigara İçenler İçin Diş Tozu Özellikleri

Fe Sigara İçenler İçin Diş Tozu Özellikleri

Evde yapılan çeşitli işlemler bilinçsizce kullanıldığında kötü sonuçlar doğurabilir ya da işe yaramayabilir. Bu nedenle beyazlatma için özel olarak üretilen ürünler bu işlem için doğru şekilde kullanılırsa yardımcı olabilir. Haftada bir veya iki defa kullandığınız takdirde etkili sonuç alabilirsiniz. Kullanım sonrasında ağzınızı bol su ile çalkalayarak temizlemeniz tavsiye edilir. Hoş kokuya sahip ferahlatıcı Fe beyazlatıcı diş tozu nane ferah nefese kavuşmaya yardımcıdır. Çok bastırmadan nazik bir biçimde fırçalama yaparsanız diş minesine zarar vermemiş olursunuz. Ağız bakımını önemseyenlerin vazgeçilmezi olacak Fe diş tozu hakkında daha fazla bilgi almak için ürün açıklamalarını okuyabilirsiniz. Severek kullanacağınız Fe beyazlatıcı diş tozu özenle tasarlanarak üretilen paketi sayesinde iyi bir şekilde muhafaza etme imkanı da sunar. Kullanıp memnun kalacağınız ürünü sevdiklerinize de satın alabilir ya da tavsiye edebilirsiniz.

Fe Sigara İçenler İçin Diş Tozu Fiyatları

Fe Sigara İçenler İçin Diş Tozu Fiyatları

Sararmanın önüne geçmek zor olabilir beslenme alışkanlığı ve olumsuz durumlara sebep olan ve sararma yapan içecekler, sigara ve kafein kullanımı devam ettiği sürece sararmanın önüne geçmek Fe ile oldukça kolaydır. Fe beyazlatma ürünü düzenli kullanılırsa dişlerin eski beyaz görünümüne kavuşmasına yardımcı olur. Ürün içerdiği doğal aroma ile ağızda uzun süreli hoş bir koku ve ferahlık da sağlar. Ürünün kullanımı ya da kullananların düşünceleri hakkında bilgi almak için Fe beyazlatıcı diş tozu kullananlar tarafından yapılan yazılan incelemeleri okuyabilirsiniz. Fe beyazlatıcı diş tozu yorumlarından faydalanabilirsiniz. Ürün fiyatları boyut ve çeşitlere göre farklılık gösterebilir. Sağlıklı gülüşler ve ferah nefes için iyi temizlenmiş dişlere sahip olmayı sağlayan bu ürünü Trendyol’da bulabilir, hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.