Fay Yamaner 14 Ayar Altın Tuğralı Ipli Bileklik

3.580 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fay Yamaner 14 Ayar Altın Tuğralı Ipli Bileklik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: giftinn Satıcı Ünvanı: GIFTINN E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0395222061100001 Vergi Kimlik Numarası: 3952220611
    Bu ürün giftinn tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüzün sadece tuğra kısmı ve kulpları 14 ayar altındır. Tuğra ve kulpları toplam 0,70-0,75 gram aralığındadır. Tüm modellerin bileklik kısımları makrome, kristal ya da boncuktur, bileklik kısımlarında altın bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 14 Ayar
  • Altın Ayar 14 Ayar
  • Beden Tek Ebat
  • Taş Cinsi Zirkon Taş
  • Tip Günlük
  • Yüzey Tipi Mat
  • Renk Siyah
  • Ağırlık 0,7 gr
Geri Bildirim Ver

Fay Yamaner TUĞRA 14 Ayar Altın Tuğralı İpli Bileklik

Fay Yamaner 14 ayar altın tuğralı ipli bileklik, kalitesi ve şıklığıyla dikkat çeken bir üründür. Söz konusu parça, yaklaşık olarak 0,85-0,90 gramdır. Ortasında bulunan altın tuğrayla sıradan bir bileklik olmanın ötesine geçer. Altının ihtişamını taşıyan bu ürün, sade bileklik kısmıyla gündelik kullanıma da uygundur. Defalarca suyla temas etse dahi renk değişimi oluşmayan ürün, kalitesiyle beğeni toplar. Ayrıca Fay Yamaner 14 ayar altın tuğralı ipli bileklik, ayarlanabilir yapıdadır. Bu özelliği ürününü ip kısmının bilek genişliğine göre kısaltılıp uzatılabilecek yapıda olmasıyla ilgilidir. Ayrıca Fay Yamaner tuğralı 14 ayar altın ipli bileklik fiyatı son derece bütçe dostudur.

  • Beden: Tek Ebat
  • Renk: Altın
  • Kullanım: Günlük ve Özel Zamanlar

Fay Yamaner 14 Ayar Altın Tuğralı İpli Bilekliğin Özellikleri Nelerdir?

Fay Yamaner 14 Ayar Altın Tuğralı İpli Bilekliğin Özellikleri Nelerdir?

Fay Yamaner 14 ayar altın tuğralı ipli bileklik, özel tasarımı ve şık görünümüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Söz konusu ürünün ortasında parlak gold renginde tuğra bulunur. Bu tuğra ve bilekliğin kulpları, 14 ayar altındır. Ürünün iplerinin son kısmındaki sarı top detayı altın değildir. Bileklik, aynı zamanda yanlardan ip şeklinde devam eder. Bu sayede söz konusu bilekliğin rahat bir şekilde takılması ve çıkarılması mümkün hâle gelir. Ürünün ip uzunluğunun minimum boyutu 12 cm’dir. Bilekliğin ip kısmı makrome detaylıdır. Böylece Fay Yamaner altın tuğralı ipli bileklik, son derece zarif bir görünüm kazanır. Bu bileklik, karışık bir şekilde mücevher kutusuna koyduğunuz takdirde diğer ürünlerle temas edebilir. Bu durumda ürün zarar görebileceği için bilekliğin ayrı bir kutuda saklanması tavsiye edilir.

Fay Yamaner 14 Ayar Altın Tuğralı İpli Bileklik Kimlere Hitap Eder?

Fay Yamaner 14 Ayar Altın Tuğralı İpli Bileklik Kimlere Hitap Eder?

Fay Yamaner 14 ayar altın tuğralı ipli bileklik, zarif ancak bir o kadar da gösterişli bir aksesuar takmak isteyen herkese hitap eder. Söz konusu ürün, küçük çocuklar hariç neredeyse her yaştan kişi tarafından rahatlıkla takılabilir. Bilekliğin ayarlanabilir yapısı, geniş kol aralığı uyumluluğu sağlar. Fay Yamaner 14 ayar altın tuğralı ipli bileklik, günlük kullanımda şık bir aksesuar takmak isteyenler için idealdir. Söz konusu parça, kına ve nişan dâhil olmak üzere özel günlerde de kullanılabilecek bir üründür. Dilerseniz bu bilekliği özel bir zamanınız için de temin edebilirsiniz. Fay Yamaner 14 ayar altın tuğralı ipli bileklik, sevdiklerinize hediye olarak sunmak için de oldukça uygundur. Bu bilekliğin hitap ettiği kitlenin yaş aralığı geniş olduğu için ürünü ister sevgilinize ister bir büyüğünüze sunabilirsiniz.

Fay Yamaner 14 Ayar Altın Tuğralı İpli Bileklik Kaliteli midir?

Fay Yamaner 14 Ayar Altın Tuğralı İpli Bileklik Kaliteli midir?

Fay Yamaner 14 ayar altın tuğralı ipli bileklik, son derece kalitelidir. Ürünün bağlantı kulpları, oldukça sağlamdır. Bu sayede ürün, defalarca takıp çıkartılsa bile uzun müddet dayanım gösterir. Söz konusu bilekliğin tuğrası ve kulpları 14 ayar altın olduğu için bu bölümler kararmaz. Rengini ve parlaklığını koruyan Fay Yamaner 14 ayar altın tuğralı ipli bileklik, tarafınıza garanti sertifikası ile beraber gönderilir. Ürünün üzerinde 14 ayar (585) patenti yer alır. Bu özellikleriyle kalitesini tescilleyen bilekliği gönül rahatlığıyla temin edebilirsiniz. Ürünün zarar görmemesi için bilekliği kaba işlerle uğraşırken kullanmamanız tavsiye edilir. Ayrıca bilekliğin klorlu deterjan ve çamaşır suyu da dâhil olmak üzere temizlik ürünleri ile temas ettirilmemesi gerekir. Dilerseniz Fay Yamaner 14 ayar altın tuğralı ipli bileklik yorumlarını okuyabilir, ürünü sizden önce kullanmış olan kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ardından bu seçkin bileziği Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz.