Fawori Silikonlu Mat Iç Cephe Duvar Boyası 2.5 Lt - Inci Çiçeği

360 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Fawori Silikonlu Mat Iç Cephe Duvar Boyası 2.5 Lt - Inci Çiçeği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atay Yapı Satıcı Ünvanı: SELİM ATAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1049531777400001 Vergi Kimlik Numarası: 0990033897
    Bu ürün Atay Yapı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fawori İç Cephe Silikonlu Mat Boya ÜRÜN TANIMI Silikonlu akrilik kopolimer esaslı, mat görünümlü, dekoratif birinci sınıf iç cephe son kat emülsiyon boyasıdır. ÖZELLİKLERİ Fawori İç Cephe Silikonlu Mat Boya, ekonomiyi ve kaliteyi bir arada veren, mat ve pürüzsüz görünüşlü, su kaldırır yapıda, yüksek örtücülüğe sahip bir boyadır. Uygulandığı yüzeyle bütünleşir. Yüksek teneffüs kabiliyetine sahiptir. Yapı malzeme standartlarına uygun uygulama yapıldığında çatlama, kabarma ve dökülme yapmaz. Su bazlı olması sebebiyle rahatsız edici bir kokusu yoktur, çevre dostudur. İNCELTME Fırça ve rulo uygulamalarında temiz su ile %15-20 inceltilerek iki kat halinde uygulanması tavsiye edilir. Havasız (airless) püskürtmede, temiz su ile %10-15 inceltilerek yeterli film kalınlığı sağlanmak kaydıyla tek kat uygulanabilir. KURUMA SÜRESİ (20ºC, %65 HR’de) Dokunma kuruması : 30-60 dakika Katlar arası bekleme süresi : 4-6 saat Son kuruma : 24 saat (daha yüksek bağıl nem ve düşük sıcaklıkta kuruma süresi uzayabilir). SARFİYAT Uygulama yapılacak yüzeyin cinsine, emiciliğine ve yapısına göre 1 Litre ile tek katta 13-17 m2 alan boyanabilir. Kesin sarfiyat için kontrollü numune çalışması yapılmalıdır. BOYA ALIMLARINIZDA BOYALARINIZ RENK MAKINALARIMIZDAN SİPARİŞE ÖZEL HAZIRLANDIGI İÇİN ( İsteğiniz ile size özel olarak üretilen veya üzerinden değişiklik ya da ilave yapılarak size özel hale getirilen ürünler.) CAYMA HAKKI KAPSAMI DISINDADIR.IADESI VE DEGISIMI MUMKUN DEGILDIR.SİZ DEĞERLİ MUSTERILERIMIZ SIPARIS VERDIGI ANDAN ITIBAREN BU MADDEYI KABUL ETMIS SAYILIRLAR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Tip Mat
Geri Bildirim Ver