Fawori Silikonlu Dış Cephe Astarı 20 Kg.

1.259,70 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.298 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.591 TL

Ürün Bilgileri

Fawori Silikonlu Dış Cephe Astarı 20 Kg.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hepnalbur Satıcı Ünvanı: YY ELEKTRONİK HİZMETLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0996131431500001 Vergi Kimlik Numarası: 9961314315
    Bu ürün hepnalbur tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fawori Dış Cephe Silikonlu Astar 20 Kg TANIM Silikonlu, akrilik kopolimer emülsiyon esaslı dış cephe astar boyasıdır. ÖZELLİKLER Boya ile yüzey arasında bağlayıcı köprü kurar, aderansı artırır, boya sarfiyatını azaltır. UYGULANACAK YÜZEYLER Mineral esaslı yüzeylerde, daha önce su bazlı boya ile boyanmış, rengini kaybetmiş, kirlenmiş, veya dekoratif amaçlı renk değişikliği yapılacak eski boyalı dış cephe yüzeylerde kullanılır. UYGULAMA Uygulama yapılacak yüzeyler, sağlam, temiz, kuru ve kendini taşıyabilecek durumda olmalıdır. Uygulama öncesi yüzeyde gevşek haldeki sıva taneciklerinin yoğun olup olmadığı şeffaf koli bandı yüzeye yapıştırılıp çekilerek kontrol edilmeli, yoğunsa raspalama veya taşlama yapılmalıdır. Yeni sıvalı yüzeylerde priz süresi beklenmelidir (28 gün). Uygulama sırasında yüzey sıcaklığının +5°C ile +30°C arasında olmasına özen gösterilmelidir. Bol esintili ve direkt güneş ışığı altında uygulamadan kaçınılmalıdır. Fırça, rulo veya püskürtme yöntemi ile tek kat olarak uygulanır. İNCELTME (Hacimce) Fırça ve rulo ile uygulamalarda en çok %10 oranında, püskürtme ile uygulamalarda en çok %5 oranında su ile inceltilerek tek kat olarak uygulanır. KURUMA SÜRESİ (20°C, %65 HR) Son kat boya uygulaması: 6 saatÜrün kuruma süresi tamamlanıncaya kadar yüzey dondan korunmalıdır. SARFİYAT 1 kg ile 4,5-7,5 m2 yer astarlanabilir.Kesin sarfiyat için kontrollü numune uygulaması yapılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Boya Ağırlığı 20 Kg
Geri Bildirim Ver