1
Oyuncu Kulaklıkları kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Favors K55 Işıklı Oyuncu Kulaklığı Mikrofonlu Kablosuz Bluetooth V5.0

379,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Favors K55 Işıklı Oyuncu Kulaklığı Mikrofonlu Kablosuz Bluetooth V5.0

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Favors Satıcı Ünvanı: FAVORS E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385188752800001 Vergi Kimlik Numarası: 3851887528
    Bu ürün Favors tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablosuz
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak içi
  • Kablo Uzunluğu Yok
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • RGB Aydınlatma Var
  • Kablo Ucu Yok
Geri Bildirim Ver

Favors Kablosuz Işıklı ve Mikrofonlu Bluetooth V5.0 Oyuncu Kulaklığı

Oyunu dilediği her yere taşımak isteyenler için bluetooth gamer kulaklıkları son derece kullanışlıdır. Favors K55 bluetooth oyuncu kulaklığı, güçlü bluetooth bağlantısıyla yolculuk yaparken bile oyun heyecanını doyasıya yaşamanızı sağlar. Siz oyunlarda yeteneklerinizi sergilerken canlı ışıklarıyla tarzınızı tamamlar. Kulak üzerinde ağırlık hissi yaratmadan dış ortamdan soyutlanmanıza yardımcı olur. Güçlü izolasyonu sayesinde çevresel gürültüleri ortadan kaldırarak heyecanlı maçlarda bir adım önde olmanızı sağlar. Favors mikrofonlu kablosuz bluetooth V5.0 K55-126 ışıklı oyuncu kulaklığı, her koşulda parlak ve pürüzsüz ses aktarımı sağlar. Kaliteli mikrofonu sayesinde sesinizi net bir şekilde karşı tarafa aktarır. Takım arkadaşlarınızla kesintisiz ve güçlü bir iletişim içinde olmanızı sağlar.

  • 4-5 saat kullanım süresi
  • Ortalama 45 dakikada full şarj
  • 1.2 saat kutu şarj süresi

Favors V5.0 K55-126 Oyuncu Kulaklığının Fonksiyonları

Favors V5.0 K55-126 Oyuncu Kulaklığının Fonksiyonları

Favors K55-126 mikrofonlu kablosuz bluetooth V5.0 ışıklı oyuncu kulaklığı, geniş kullanım alanlarına hitap eder. Gelişmiş özellikleriyle günlük kullanımdan heyecan dolu oyunlara kadar başrol olur. Etkileyici ses izolasyonu sayesinde; evde, parkta, kalabalık mekânlarda veya yolculuk yaparken bile oyun oynayabilmenizi sağlar. Gamer ve müzik olmak üzere iki temel modu bulunur. Gamer mod, 64 Ms ile minimum ses gecikmesi sunar. Kararlı ses aktarımıyla oyun alanına ve takım arkadaşlarınıza hâkim olabilmenize yardım eder. Müzik modu ise yüksek ses kalitesiyle öne çıkar. Oyun modundan daha yüksek gecikmeye sahip olsa da derin ses analiziyle kaliteli bir müzik deneyimi sunar. Favors ışıklı oyuncu kulaklığı, dokunmatik yanıtlama fonksiyonuna sahiptir. Dışarıda vakit geçirirken, çalışırken veya spor yaparken gelen aramaları telefona dokunmadan kontrol edebilme imkânı verir.

Favors Mikrofonlu Bluetooth Kulaklığının Kullanım Süresi Nasıl?

Favors Mikrofonlu Bluetooth Kulaklığının Kullanım Süresi Nasıl?

Favors K55-126 mikrofonlu kablosuz bluetooth V5.0 ışıklı oyuncu kulaklığı, uzun süre boyunca kesintisiz kullanım imkânı verir. Yüksek ses kalitesi ve uzun şarj süresiyle adrenalin dolu oyunlarda heyecana ortak olur. Hem oyun hem de müzik modunda 4-5 saat kesintisiz kullanım süresi bulunur. Evde veya dışarıda vakit geçirirken şarj uyarılarıyla eğlencenin bölünmesine engel olur. Şarjı bittiğinde ise kısa süre içerisinde yeniden doldurulabilir. K55 TWS bluetooth kulak içi oyuncu kulaklığı, 40 MH pil kapasitesine sahiptir. Özel kutusu sayesinde 45 dakikada yeniden full şarj olur. Işıklı şarj kutusu ise 400 MH pil kapasitesiyle 1-2 saatte tamamen doldurulabilir. Şarj kutusu, anlık dolum özelliğinin yanı sıra powerbank olarak da kullanım imkânı verir. Dışarıda vakit geçirirken kulaklığı tekrar tekrar şarj edebilme olanağı sunar.

Favors Kablosuz V5.0 K55-126 Işıklı Kulaklığı Suya Dayanıklı mı?

Favors Kablosuz V5.0 K55-126 Işıklı Kulaklığı Suya Dayanıklı mı?

Favors K55-126 mikrofonlu kablosuz bluetooth V5.0 ışıklı oyuncu kulaklığı, oldukça kaliteli ve dayanıklıdır. Kalitesini TWS ve Bluetooth 5.0 teknolojilerinden alır. TWS teknolojisi hem sağ hem de sol kulaklığa eşit oranda ve aynı anda ses ulaşmasını sağlar. Birden fazla boyutta kulak tıkacı sayesinde aktif gürültü engelleme olanağı bulunur. Bluetooth 5.0 sürümü, 10 metreye kadar güçlü bağlantı sağlar. Kutusundan çıkarıldığı anda eşleştirildiği cihaza bağlanarak akıcı bir kullanım imkânı verir. K55 bluetooth kulaklık, 4 gram ağırlığı ve yastıklı tasarımıyla kulak içine konforlu şekilde oturur. Rahatsızlık hissini ortadan kaldırırken her koşulda ses kalitesini korur. IPX5 su geçirmezlik özelliği sayesinde spor yaparken tere karşı direnç gösterir. Su sıçraması riskine karşı korunaklı yapısıyla uzun ömürlü kullanım imkânı verir. Favors mikrofonlu kablosuz bluetooth V5.0 K55-126 ışıklı oyuncu kulaklığı yorumları ürünün kalitesini ortaya koyar. Siz de iyi bir oyun, müzik ve görüşme deneyimi için ışıklı kablosuz kulaklığınızı Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.