Favors AirBuds Tws 1800 mAh Powerbankli Led Şarj Göstergeli Bluetooth Kulaklık a10s-56

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Favors AirBuds Tws 1800 mAh Powerbankli Led Şarj Göstergeli Bluetooth Kulaklık a10s-56

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kulak içi Bluetooth kulaklık yüksek ses kalitesi sayesinde sesin net bir şekilde iletilmesini sağlar. Kulaklık, şarj durumunu LED ekran aracılığıyla göstererek pratik bir şekilde şarj etmenize olanak tanır.
  • Siyah Bluetooth kulaklık cihazla ilk eşleşmeden sonraki tüm kullanımlarda otomatik bir şekilde bağlanarak kullanım rahatlığı sunar. Bluetooth 5.0 versiyonu ile donatılmış model, daha düşük güç tüketimi ile çalışarak pil ömrünün uzatılması için yardımcı olur.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık Windows, iOS, Android gibi cihazlarla uyumu sayesinde her cihazla kolayca eşleşir. 1800 mAh pil donanımı sayesinde uzun süreli kullanımlar için uygunluk gösterir.
  • Gürültü önleyici Bluetooth kulaklık Hi-Fi Stereo aktif gürültü engelleyici özelliği sayesinde dış ortamdan gelen gürültülü sesleri etkili bir şekilde azaltır. 10 metreye varan kullanım mesafesi ile telefonunuz yanınızda olmasa bile kesintisiz kullanım deneyimi vadeder.
  • Suya dayanıklı Bluetooth kulaklık aşırı terlemeye karşı dirençli olması sayesinde spor veya egzersiz yaparken kullanım rahatlığı sağlar. Hafif ve kolay taşınabilir olması ile cep, çanta gibi alanlarda taşıma kolaylığı kazandırır.
  • Airbuds TWS kolay erişilebilir kontrol düğmeleri ile kesintisiz müzik dinlemeyi ve telefon görüşmeleri yapmayı kolaylaştırır. Ayrıca gelen aramaları yanıtlama ve müziğin sesini ayarlama gibi işlemleri hızlıca yapabilmenizi pratik hale getirir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Favors AirBuds Tws 1800 mAh Powerbankli Led Şarj Göstergeli Bluetooth Kulaklık

AirBuds TWS 1800 mAh powerbankli LED şarj göstergeli Bluetooth kulaklıkların hayatınızda pratiklik sağlayan pek çok işlevi vardır. Hareket halindeyken müzik dinlemek veya evde gece geç saatlerde film izlemek istediğinizde, bu kablosuz kulaklık modelini kullanabilirsiniz. Bu cihazlar, yeni teknolojiler ve tasarımlarla birçok değişiklik geçirir. Kablosuz kulaklık ise gelinen noktanın önemli bir göstergesidir. Bluetooth bağlantısı ile kullanılan Favor AirBuds, hareket alanınızı genişleterek özgürlük sağlar. Akıllı telefonunuz başka bir odada olsa bile bu kulaklık sayesinde bulunduğunuz yerden belirli ölçüde uzaklaşabilirsiniz. Kablosuz olarak müzik dinlemenizi sağlayan bu Bluetooth kulaklık, sevdiğiniz parçaları dinlemeniz veya sürükleyici bir oyun deneyiminin keyfini çıkarmanız için uygundur.

  • Kablosuz kullanım kolaylığı
  • 3 saatlik konuşma süresi
  • 5.0 Bluetooth uyumlu

LED Ekranlı AirBuds TWS 1800 mAh

LED Ekranlı AirBuds TWS 1800 mAh

Bir çift Bluetooth kulaklık çoğu kişinin sahip olduğu bir üründür. Favors AirBuds teknolojisi, kulaklıkları sadeleştirme ve kolaylaştırma çabasındadır. Bundan dolayı AirBuds TWS 1800 mAh ile kablolardan kurtulabilirsiniz. Hafif, ergonomik tasarımı ve kompakt gövdesi ile kolay taşınan ürün, oldukça kullanışlıdır. Powerbankli olmasından dolayı uzun saatler boyunca şarj problemi olmadan dilediğiniz yerde ürünü kullanabilirsiniz. AirBuds Bluetooth kulaklık, kısa mesafelerde kablosuz olarak ses iletir. Bu nedenle Bluetooth özellikli, farklı işletim sistemli cihazlarınızla kolayca senkronize edebilir ve istediğiniz zaman mükemmel müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Ürün, aktif gürültü önleyici özelliği sayesinde dışarıdan gelen rahatsız edici sesleri yok eder. Ürün, işe giderken veya egzersiz yaparken her gün kullanabileceğiniz bir üründür. Bu nedenle müzik veya sesli kitap dinlemekten hoşlanıyorsanız, işinizi kolaylaştırır. Kulak içi modeli sayesinde minimal bir yapıya sahiptir. Ağırlık yapmaz ve oldukça hafiftir.

Android ve iOS Uyumlu Favors AirBuds Kulaklık

Android ve iOS Uyumlu Favors AirBuds Kulaklık

Favors AirBuds TWS 1800 mAh powerbankli LED şarj göstergeli Bluetooth kulaklık ile ses kaynağından uzak bir mesafeye özgürce gidebilir ve dağınık kablolar olmadan özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz. Kulaklık, radyo sinyallerinin dönüştürücüsü olarak işlev görür ve bu ses sinyal çıkışını bir radyo frekansına dönüştürür. Frekanslar hava yoluyla iletilir. Gönderilen ses sinyallerini kabul etmeye ve karşıdan gelen ses bilgilerini dönüştürmeye yarayan entegre bir radyo alıcısına sahiptir. Bu frekans bilgileri, kulaklığınızı kullandığınızda duyduğunuz seslerdir. Bluetooth teknolojisi, aynı zamanda telefonunuzu açmanıza gerek kalmadan aramaları cevaplamanızı sağlar. Bununla birlikte, kablosuz bağlantı ile eşleştirmenin başarılı olması, kullanılan cihazlara da bağlıdır. Cihazlar, yeni Bluetooth sürümü ile uyumlu olmalıdır. Bu ürün hakkında detaylı bilgi için Favors AirBuds TWS 1800 mAh powerbankli LED şarj göstergeli Bluetooth kulaklık yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Uzun Pil Ömürlü AirBuds Bluetooth Kulaklık Fiyatları

Uzun Pil Ömürlü AirBuds Bluetooth Kulaklık Fiyatları

AirBuds TWS 1800 mAh her bütçeye uygun ve ekonomiktir. Birinci sınıf bir stereo gürültü önleyiciye, otomatik bağlantıya, LED ekrana, powerbanke, şarj göstergesine ve farklı pek çok özelliğe sahiptir. Bu özellikler sayesinde üstün performans gösterir. Günlük yaşamı kolaylaştırır ve her ne işle meşgulseniz, pratik olmanıza yardım eder. Müzik dinlemek, video içeriklerine bakmak veya online görüşmelere hız kazandırmak için Favors AirBuds Bluetooth kulaklık kullanabilirsiniz. Ergonomik tasarımı ve gelişmiş teknolojisi ürünün ön plana çıkmasını sağlar. Bu yeni nesil kulaklık fütüristik bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda ses kaynağından gelen dijital sinyalleri açmak ve bunları titreşim yoluyla ses dalgalarına dönüştürmek için hızlı bir teknolojiden yararlanır. Favors AirBuds TWS 1800 mAh powerbankli LED şarj göstergeli Bluetooth kulaklık fiyatını Trendyol'da inceleyebilir ve ürünü satın alabilirsiniz.