FarmLife Tohum 3 Adet 3 Renk Lotus Çiçeği (nilüfer) Tohumu

89,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  89,99 TL
%10 indirim
3 x  80,99 TL
242,97 TL
%15 indirim
5 x  76,49 TL
382,46 TL
%20 indirim
10 x  71,99 TL
719,92 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
89,99 TL
279 TL'ye 25 TL İndirim
4. Ürün 22 TL
Kurumsal Fatura
89,99 TL
169 TL'ye 10 TL İndirim
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
89,99 TL

Ürün Bilgileri

FarmLife Tohum 3 Adet 3 Renk Lotus Çiçeği (nilüfer) Tohumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Exprestohum Satıcı Ünvanı: MURAT ÇAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2280427330
    Bu ürün Exprestohum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LOTUS ÇİÇEĞİ NEDİR? Lotus çiçeği bir diğer adıyla nilüfer çiçeği iç alanlarda da bakımı yapılabilen bir çiçek türüdür. Ancak doğal ortamında, sulak ve çamurlu batak ortamlarda çok daha güzel bir şekilde açar. LOTUS ÇİÇEĞİ EVDE YETİŞİR Mİ? Lotus çiçeği yani Nilüfer, evde yetiştirilebilir. Evlerin en sulak saksılarında yetişebilir. Su bitkisi olduğundan dolayı her zaman bol miktarda suya ihtiyaç duyar ve bu duruma çok dikkat edilmesi gerekir. LOTUS ÇİÇEĞİ BAKIMI VE SULAMASI Lotus çiçeği bakımında en dikkat edilmesi gereken noktalardan biri tohumun tamamen sulu yerde bırakılmasıdır. Bol sulak yer her zaman gelişimi için fayda sağlayacaktır. Filizlerinin mutlaka su altında kalması çok önemlidir. Filizler büyümeye başlayınca bir avuç toprak atmak gelişimi için etkili bir yöntemdir. LOTUS ÇİÇEĞİ NASIL KOKAR? Büyük su alanlarında ve bataklık alanlarında görülen lotusun hem bakımı son derece kolaydır hem de her zaman güzel bir kokuya ve görünüme sahiptir. LOTUS ÇİÇEĞİ NASILDIR? Renkli çeşitlere sahiptir. Ayrıca ince yaprak dokusuyla dikkat çeker. LOTUS NASIL DİKİLİR? Lotus (Nilüfer) çiçeğinin tohumu temin edildikten sonra, ufak bir su dolu bardak içerisinde tohum bekletilebilir. Böylelikle filizlenme süreci başlar. arka kısmı tohum sivri olmayan kısmı açılacak (ön kısmını kesinlikle açmayın) ön kısmını açarsanız tohum kesinlikle çimlenmez. Bir meyve bıçağı ile tohumun ortasından dairesel olarak döndürerek açın. ama dikkat edin kahve rengi kısım ortaya çıkınca çok dikkatlice açın. Alta ki resim görüldüğü gibi açılacak kabuğu biraz serttir. Bıçağı tohumun ortasından döndüre döndüre açmaya başlayın. sadece kahve rengi kısım ortaya çıkında daha dikkatli açmalısınız. Filizlenme gerçekleştikten sonra bitki büyük bir saksıya aktarılır. Tohumunuz büyüdükçe su ilave edin. tohum her gün öbürkü günden daha uzayacaktır. veya akvaryumunuz varsa içine atın kendi kendine uzayacaktır. Nilüfer çiçeği bakımına son derece özen gösterilmesi ve suyunun eksik edilmemesi gerekiyor Paket İçeriği
  • 3 Adet Tohum

Ürün Özellikleri

  • Tip Çiçek Tohumu
Geri Bildirim Ver

Farmlife Tohum 3 Adet 3 Renk Lotus Çiçeği (Nilüfer) Tohumu

Hem bahçenizde hem de evinizde rahatlıkla bakımını yapabileceğiniz Lotus çiçek tohumu ürünü müşteriler tarafından oldukça büyük bir beğeni kazanır. Bu çiçek, şık görünümü ile bulunduğu ortamda kendini belli eder. İç alanlarda bakımı yapılabilen bir çiçek çeşidi olan lotus çiçeği, ev ortamında saksı yardımı ile kolaylıkla yetiştirilebilir. Su bitkisi olma özelliği ile dikkat çeken bu modele sık sık sulama yapılması gerekir. Lotus çiçeği tohumunun sulak yerde bırakılması sağlıklı bir şekilde büyümesine yardımcı olur. Filizlerinin de su altında kalması önemli bir faktördür. Filizler büyümeye başlayınca toprak atarak gelişimine katkı sağlar. Eşsiz görüntüsü ve ferahlatıcı kokusu ile fark yaratan Nilüfer çiçeği pratik bakımı ile ön plana çıkar.

  • Bahçe ve evde pratik bakım
  • Eşsiz görüntü
  • Enfes ve ferahlatıcı koku

Farmlife Tohum 3 Adet 3 Renk Lotus Çiçeği Özellikleri

Farmlife Tohum 3 Adet 3 Renk Lotus Çiçeği Özellikleri

Hoş bir kokuya sahip olan 3 adet 3 renk lotus çiçeği (nilüfer) tohumu, bahçenizde veya evinizde şık bir görüntü sağlar. Su çiçeği olma özelliği ile dikkat çeken nilüfer çiçeğine pratik bir şekilde bakım yapılabilir. İç açıcı ve enerji dolu renkleri ile bulunduğu ortama renk katar. Renkli çeşitleri ve ince yaprak dokusu özellikleri ile oldukça büyük bir beğeni kazanır. Ev içerisinde geniş su alma kapasitesine sahip bir saksı yardımı ile bakımı yapılabilir. Pratik olması ile iç mekanlarda yetiştirmek için ideal tercihtir. Farmlife tohum 3 adet 3 renk Lotus çiçeği (nilüfer) tohumu sulu yerde bırakılmalıdır. Bu sayede gelişimine fayda sağlayabilirsiniz. Evinizin ve bahçenizin her köşesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu model çok kullanışlı olması ile öne çıkar. Bu ürünü satın alarak tohumları kolaylıkla yetiştirebilirsiniz.

3 Renk Lotus Çiçeği (Nilüfer) Tohumu Avantajları ve Yorumları

3 Renk Lotus Çiçeği (Nilüfer) Tohumu Avantajları ve Yorumları

Kullanışlı özelliği ile dikkat çeken ürün, iç mekanlarda yetiştirilebilme avantajına sahiptir. Su çiçeği olan Lotus çiçeğini saksı yardımı ile evinizde de büyütebilirsiniz. Doğanın enerjisini evinize veya bahçenize getirir. Nilüfer çiçeği 3 adet ve 3 farklı renk avantajı ile müşterileri oldukça memnun eder. Bu ürünü, sahip olduğu canlı renk ve hoş koku ile severek kullanabilirsiniz. Kolay bir şekilde bakım yapılabilme avantajı ile müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Farmlife tohum 3 adet 3 renk Lotus çiçeği (Nilüfer) tohumu yorumları büyük ölçüde olumludur. Müşteriler ev veya bahçelerine şık bir görüntü katan ve hoş kokusu ile keyif veren bu ürün hakkında olumlu yorumlarda bulunur. Bu yorumlar, diğer müşterilerin ürüne olan ilgisini artırır ve fikir verir. Müşteri yorumlarından yararlanarak ürünün avantajlarını değerlendirebilirsiniz.

Farmlife Tohum 3 Adet 3 Renk Lotus Çiçeği Fiyatları

Farmlife Tohum 3 Adet 3 Renk Lotus Çiçeği Fiyatları

Tüm özellik ve avantajlar göz önüne alınarak belirlenen Farmlife tohum 3 adet 3 renk Lotus çiçeği (Nilüfer) tohumu fiyatları uygun olması ile müşterileri oldukça memnun eder. Bütçeyi sarsmayan fiyatı, ürüne olan talebi artırır. Birçok etkin özellik ve avantaj ile beğeni kazanan bu model, hesaplı fiyat seçenekleri ile beğeni toplar. Kolay bir şekilde yapılabilen bakımı ile büyük bir avantaj sağlar. Ürün, aynı zamanda hem ev hem de dışarıda bakılabilme özelliği ile oldukça pratiktir. Çiçeği bol bol sulayarak bakımını rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Akvaryum içerisine koyarak da kullanılabilir. İç mekanlarda çiçek büyütmek isteyen kişilerin ideal tercihi olabilir. Şık ve verimli bir lotus çiçeği yetiştirmek için markanın tohumlarını satın alabilirsiniz. Bu ürünü Trendyol’da bulabilir, uygun fiyatı ile değerlendirebilirsiniz.