Farmasi Reina Midnight Edp 65 ml Kadın Parfüm 8690131105518

1.500 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
1.599 TL

Ürün Bilgileri

Farmasi Reina Midnight Edp 65 ml Kadın Parfüm 8690131105518

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFENDİ KOZMETİK Satıcı Ünvanı: EMİNE NACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3957193689000011 Vergi Kimlik Numarası: 5840079740
    Bu ürün EFENDİ KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çiçeksi oryantal:Içinde hem gurman- Tatlı notların hem de unutulmayacak baharatların bir karışımla birleştiği iz bıracak bir kokudur ürün %100 orijinaldir.ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 60 ml
  • Koku Türü Oryantal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Farmasi 8690131105518 Reina Midnight Edp 65 ml Kadın Parfüm

Tarzınızı özgün kılacak olan unsur kaliteli bir parfümdür. Farmasi Reina Midnight 8690131105518 65 Ml kadın parfümü, eşsiz kokusuyla kadınların sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Tatlı notalarıyla öne çıkan bu ürün sayesinde çevrenizde unutulmayacak bir iz bırakabilirsiniz. Üstelik parfümün içerisinde cilde zarar veren herhangi bir madde bulunmaz. Söz konusu ürün hayvanlar üzerinde de test edilmemiştir. Çevre ve canlı yaşamı açısından risk barındırmayan bu parfümü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Dermatolojik testlerden geçmiştir.
  • EDP koku tipi kategorisinde yer alır.
  • Çiçeksi ve oryantal özlere sahiptir.

Farmasi Reina Midnight Edp 65 ml Kadın Parfümün İçeriği Nedir?

Farmasi Reina Midnight Edp 65 ml Kadın Parfümün İçeriği Nedir?

Doğadaki benzersiz kokulardan ilham alınarak üretilen Farmasi Reina Midnight parfüm, farklı özleri uyumlu bir şekilde buluşturur. Büyüleyici etkisiyle baş döndüren bu kokunun içerisinde birbirinden özgün notalar yer almaktadır. Farmasi Reina Midnight 8690131105518 65 Ml kadın parfümünün üst notasında pembe biber ve armut bulunur. Pembe biber ve armut, parfümün yoğun esansını yumuşatır. Ürünün kalp notasında kahve, Garenya, Portakal çiçeği ve Yasemin vardır. Parfümün kalbindeki Yasemin ve Garenya birbirini andıran kokulara sahiptir. Bahsedilen ürünün dip notası vanilya ve Paçuli’dir. Parfüm, dip notaları sayesinde kendine has bir esans yakalar. Büyüleyici etkisiyle dikkat çeken bu ürün, çevreye çiçeksi ve baharatsı aroma yayar. Parfüm, özgün notaları ve kalıcılığıyla kadınların yoğun ilgi gösterdiği ürünlerden biridir. Siz de iz bırakacağınız bir koku arıyorsanız bu parfümü tercih edebilirsiniz.

Farmasi Reina Midnight Edp 65 ml Kadın Parfüm Kimlere Hitap Eder?

Oryantal tarzıyla öne çıkan Farmasi Reina Midnight 65 Ml kadın parfümü, her yaştan kullanıcıya yakışabilecek özgünlükte bir seçenektir. Üst notalarında tatlı meyve özlerini yansıtan ürün, enerjik hissetmeyi seven kadınlar için oldukça uygundur. Parfüm kalbindeki bitkisel kokular sayesinde sakin ve doğal görünmeyi tercih eden kadınlara da hitap eder. Farmasi Reina Midnight 8690131105518 65 Ml kadın parfümü dip notlarının etkisiyle ise gücünü dışa vurmaktan hoşlananların seçebileceği alternatifler arasına girer. Bahsedilen ürün her yaştan ve tarzdan kadının kendisine has bir özellik bulacağı nadir parfümlerdendir. Zengin ve farklı içeriği sayesinde klasik, spor, rahat tarza sahip tüm kadınlar bu kokuyla kendini yansıtabilir. Ayrıca ürün, şıklığınızı tamamlayacak unsurlardan biri olmaya adaydır. Özgün kokusuyla fark edilmek isteyen tüm kadınlar için bu parfüm, ideal tercih olabilir.

Farmasi Reina Midnight Edp 65 ml Kadın Parfümün Kokusu

Zengin özü ve eşsiz kokuyla dikkat çeken Farmasi Reina Midnight 8690131105518 65 Ml parfüm, aynı zamanda fazlasıyla kalıcıdır. Bahsi geçen ürünün notaları belirgin kokulardan oluşur. Bu bakımdan parfümün etkisi çevrede hemen hissedilir. Üstelik bu koku EDP tipi bir üründür. EDP ise kozmetik sektöründe yoğun esansı ifade eder. Farmasi Reina Midnight kadın parfümünün kokusu %20’lik oranlarda yüksek kalıcılığa sahiptir. Bu da ürünün minimum 6 ile 8 saat aralığında etkisini sürdürdüğünü gösterir. Söz konusu parfüm, belirgin özleri ve esans yoğunluğuyla tüm gün üzerinizde kalır. Böylece tempolu günlerde dahi kendinizi temiz ve bakımlı hissedebilirsiniz. Ayrıca ürün, yoğun esanslı olduğundan az miktarda sıkmak tüm gün etkisini sürmesi için yeterlidir. Elbette temiz kıyafetle duştan sonra kullanıldığında parfümün etkisi daha uzun sürebilir. Ürünü kullananların değerlendirmelerini Farmasi Reina Midnight 8690131105518 65 Ml kadın parfümü yorum bölümünden okuyabilirsiniz. Üstelik bu kaliteli parfümü Trendyol’dan uygun fiyatlarla güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.