Farmasi No.70 Edp 80 ml Erkek Parfüm 8690131114886

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (40)
11 saat 7 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 7 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23 saat 7 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi No.70 Edp 80 ml Erkek Parfüm 8690131114886

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Farmasi'nin 70. Yılına özel yepyeni bir parfüm, no.70
  • Odunsu aromatik üst notalar: Limon, greyfurt, yeşil elma
  • Orta notalar: Hindistan cevizi, süsen kökü, sedir ağacı
  • Dip notalar: Tonka fasulyesi, kehribar, misk
  • 70 yıllık mirasın unutulmaz kokusunu teninizde taşıyın
  • Limon notalarının ferah koku verirken sedir ağacı notaları uzun süre kalıcılığa sahiptir
  • Ürün %100 orijinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 60 ml
  • Koku Türü Oryantal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Farmasi No: 70 EDP 80 ml Erkek Parfüm

Her insan kendine özgü bir kokuya sahip olmak ister. Bu yüzden kullanılan parfüm ve içeriğinin size uygun olması önemlidir. Farmasi no. 70 parfüm size her ortamda ayrıcalık katar ve hemen fark edilmenizi sağlar. Farmasi’nin 70. yılına özel bu parfümle birlikte 70 yıldır süregelen unutulmaz aromasını siz de teninizde hissedebilirsiniz. 75 ml boyunda olan parfümü çanta boy olması sayesinde her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Bu sayede ihtiyaç duyduğunuz her an pratik bir deneyim imkanıyla kullanım sağlayabilirsiniz. Ürün size tercih edilmesinde önemli bir etken iki önemli özelliği bir arada sunar. İçeriğindeki limon notası sayesinde size ferahlık verir. Aynı zamanda sedir ağacı notaları ise uzun süre kalıcı olma özelliğine sahiptir. Ürünün öne çıkan özellikleri şu şekildedir:

  • Aromatik notalar
  • Hoş koku
  • Yoğun esanslı form

Farmasi No. 70 EDP 80 ml Erkek Parfüm Özellikleri

Farmasi No. 70 EDP 80 ml Erkek Parfüm Özellikleri

Hoş kokarken aynı zamanda kendinizi özel hissetmek için parfüm doğru bir seçenektir. Bir parfüm için üç temel nota kabul görür. Bu üç notadan oluşan Farmasi erkek parfüm şıklığınızı her zaman en özel şekilde tamamlar. Üst nota başlangıç notası olup tende bıraktığı ilk etkidir. Kalıcılığı kısa fakat daha sonra da kokuyu duymayı tercih etmeye karar verilen notadır. Sahip olduğu odunsu aromatik üst notaların içeriği limon, greyfurt ve yeşil elmadır. Orta nota parfümün içeriğini tam anlamı ile ortaya koyan nota içeriğidir. Alt notanın ilk etkisi kaybolduktan sonra kendisini gösterir. Farmasi parfümün orta notalarında; Hindistan cevizinin yanı sıra süsen kökü ve sedir ağacı vardır. Alt nota yani dip nota, kullanılan parfümün en son tende bıraktığı hoş aromadır. Farmasi parfümün dip notalarının içeriği ise tonka fasulyesi, kehribar ve misktir.

Farmasi No. 70 EDP 80 ml Erkek Parfüm Avantajları

Farmasi No. 70 EDP 80 ml Erkek Parfüm Avantajları

Ruhun renklenmesi ve bunun yansıması için parfüm kullanımı önemlidir. Teninizdeki hoş bir aroma, duygularınızı ve hislerinizi etkileme imkanına sahiptir. Sahip olduğu küçük ebatı sayesinde ihtiyaç duyduğunuz her zaman için yanınızda taşıyabilirsiniz. İçerisinde bulunan çeşitli aromatik notaları ile birlikte size güzel bir deneyim yaşama imkanı sunar. Farmasi no. 70 EDP 80 ml erkek parfüm, oldukça kalıcıdır. Bu da yoğun bir esans içeriğine sahip olduğu anlamına gelir. Güçlü bir kokusu ve uzun süre boyunca devam eden etkisi vardır. Bu özelliği ile özel bir zamanlar için kullanımı tercih edilir. Ayrıca esans yoğunluğunun yanı sıra içeriğinde bulunan diğer esansları da dengeleyerek saf halleri ile müşteriye sunmayı sağlar. Bununla birlikte EDP forma sahip olan parfümler dermatolojik açıdan zararlı olmayıp cilt için kullanıma uygun olan ürünlerdir.

Farmasi No. 70 EDP 80 ml Erkek Parfüm Fiyatları ve Yorumları

Farmasi No. 70 EDP 80 ml Erkek Parfüm Fiyatları ve Yorumları

Farmasi marka parfüm size bulunduğunuz ortamda fark edilme imkanı sunar. İçeriğindeki limon notaları ferahlık verirken sedir ağacı notaları uzun süre kalıcılık sunar. Farmasi no. 70 EDP 80 ml erkek parfüm fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün vadettikleri ile sunmuş olduğu fiyat ilişkisine bakıldığında çeşitli yönlerden sağlamış olduğu avantajları görebilirsiniz. Bir ürün ile ilgili yaşanan farklı deneyimleri okumak o ürün için doğru bilgi edinme sürecidir. Bir ürünü almadan önce incelenen yorumlar önemli referanstır ve yapılacak tercihleri büyük ölçüde etkiler. Siz de Farmasi no. 70 EDP 80 ml erkek parfüm yorumlarını inceleyebilir, bu sayede detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Kaliteli bir kullanım deneyimi sunan bu ürünü online alışverişin güvenilir adresi olan Trendyol üzerinden sağlanan uygun fiyat avantajları ile temin edebilirsiniz.