Farmasi Fr. Dr.c.tuna Naturelle Deniz Mineralleri Nemlendirici Yüz Kremi 110 Ml

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Farmasi Fr. Dr.c.tuna Naturelle Deniz Mineralleri Nemlendirici Yüz Kremi 110 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZMETİK ALANI Satıcı Ünvanı: TUĞBA KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5531020408
    Bu ürün KOZMETİK ALANI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sea Therapy ailesinin en yeni üyesi, Su Yosunu Ekstresi ve Aloe Vera özünün kusursuz uyumu ile geliştirlmiş Farmasi Sea Therapy Yüz Kremi cildinizi nemlendirerek kadifemsi bir yumuşaklık kazandırır
  • Deniz Minealleri içeren formülü ve ferah kokusu ile cildinizde gün boyu tazelik hissi bırakır
  • Günlük kullanım için uygundur, ihtiyaç duyduğunuz her an cildinize uygulayın
  • Ürün %100 orijinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
Geri Bildirim Ver

Farmasi Naturelle Nemlendirici Yüz Kremi - Sea Therapy 110 ml

Cilt bakımı, cilt bütünlüğünü ve dokusunu koruyarak nemli kalmasını sağlar. Her yaş grubunun kullanımına uygun Farmasi Naturelle krem de doğal özlerle oluşturulan ve cildi besleyen kremlerden biridir. Cilt yapısına göre kullanılan ürün, yüzle temasından hemen sonra yumuşaklık hissi verir. Farmasi Naturelle yüz kremi, aloe vera ve yosun etkisi sayesinde istenen sonuca kısa sürede ulaştırır. İnce bir tabaka halinde sürmeniz cildi nemlendirmeye yardımcı olur. Kimyasal madde bulunmayan üründe kullanım sonrasında kızarıklık, döküntü veya kaşıntı reaksiyonları oluşmaz. Deniz mineralleriyle harmalanan yapısı ferahlık ve parlaklık hissini yaşatır. Cilt yapınızın ihtiyacına göre gün içinde birden fazla kullanabilirsiniz. Kuru, lekeli ve sivilceli cilt tiplerine sabah ve akşam sürüldüğünde kısa sürede istenen sonuç elde edilir.

  • Günlük kullanıma uygun
  • Yumuşaklık hissi
  • Parlak bir cilt

Her Cilt Tipine Uygun Farmasi Naturelle Krem

Her Cilt Tipine Uygun Farmasi Naturelle Krem

Herkes parlak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmayı ister. Yapılan işlemlerin sonucunun iyi olması da doğru krem kullanımına ve uygulama şekline bağlıdır. Farmasi Naturelle nemlendirici yüz kremi uzman dermatologlar tarafından geliştirilen, yüzün formunu bozmadan nemlendiren ve canlılık kazandıran bir üründür. İhtiyaç duyulan her an yüzünüze uygulayabilirsiniz. Herhangi bir zararı olmaması için gerekli testler laboratuvarlarda uzmanların gözetiminde yapılır. İçinde su yosunu etkisi ve aloe vera özleri hakimdir. Yüzünüze kadifemsi yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. Kremin yapımında kullanılan özler birbiriyle uyumlu hale getirilir. Böylece yüzünüz istediğiniz nemi kazanır. Her gün düzenli olarak yeterli miktarda yapılan nemlendirme işlemi bu sorunu ortadan kaldırır. Farmasi Naturelle Sea Therapy nemlendirici yüz kremi 110 ml ile sabah ve akşam yapılan nemlendirme işlemi sayesinde kısa sürede yüzünüzde etkisini görebilirsiniz.

Doğal Özlere Sahip Farmasi Nemlendirici Krem

Doğal Özlere Sahip Farmasi Nemlendirici Krem

Cildin doğal formunu korumak ve daha parlak bir cilde sahip olmak için düzenli olarak bakım yapılmalıdır. Ürün kullanımına dikkat edilerek yapılan bakımlar ve nemlendirme işlemleri cildin eski forma dönmesini sağlar. Farmasi Naturelle Sea Therapy nemlendirici yüz kremi deniz mineralleriyle zenginleştirilen, uzman dermatologlar tarafından hazırlanan bir üründür. Yüzünüzü nemlendirerek ölü tabakaların tekrardan canlanmasını sağlar. Yüze uygulanan krem sayesinde siyah nokta ve sivilce oluşumu da engellenir. Krem %100 doğal özlerden yapılır. Kış aylarında özellikle kuruyan ve tahriş olan cildinizi bu ürünle eski haline getirebilirsiniz. Bu sayede ölü hücrelerden, kirden arınan yüz parlak ve canlı haline geri döner. Tüm cilt tiplerine uygun ürünü yetişkinler ve çocuklar gönül rahatlığıyla kullanabilir. Uzun süreli kullanımda yüzünüzdeki kapalı gözenekler açılır ve yüzünüz pürüzsüz bir hale gelir.

Cilt Bakımında Farmasi Nemlendirici Krem Etkisi ve Yorumları

Cilt Bakımında Farmasi Nemlendirici Krem Etkisi ve Yorumları

Cilt bakımında kullanılan ürünler konusunda tereddüt yaşayabilirsiniz. Farmasi Naturelle yüz kremi yorumları size bu konuda yol göstererek kullanım sonrası yaptığı etkiyle ilgili bilgi verebilir. Farmasi Naturelle yüz kremi kullananlar ciltlerinde kullanım sonrası ferahlama ve parlaklık oluştuğunu değerlendirmelerinde dile getirir. Ürün öncesi ve sonrası yaşanan değişim birçok kişiye kremin çözümü ve etkisi konusunda yardımcı olur. Kremin sahip olduğu 110 ml hacmi uzun süreli kullanım sağlar. Ürünün son kullanma tarihine dikkat ederek uygulama yapabilirsiniz. Dermatolojik testlerden başarıyla geçen ürün, her yaş grubu için de tercih edilebilir. Tüm cilt tipleri için uygun olan ve pürüzsüz cilt deneyimiyle müşteriler tarafından tercih edilen ürünlerin başında gelir. Kremin ismini yazmanıza gerek kalmadan 8690131107192 kodunu yazarak Trendyol’dan ürünü kolaylıkla bulup satın alabilir, cildinizde ferahlatıcı etkiyi hissedebilirsiniz.