Farmasi Mr.Wipes Ahşap Lamine Parke Temizleyici-1000 ml

219,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Farmasi Mr.Wipes Ahşap Lamine Parke Temizleyici-1000 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Konsantre formülü sayesinde ahşaplarınızın bakımını yapar ve ömrünü uzatmaya yardımcı olur. Her cins parke ve ahşap yüzeyde (kapılar, pencereler, mutfak dolabı vb.) kullanılır. Ahşabın doğal parlaklığının sürekliliğini sağlar ve geride gün boyu süren hoş koku bırakır. Durulama gerektirmez, partikül bırakmaz. Zeminde koruyucu bir kalkan görevi üstlenen ürün, tozlanma süresini geciktirir.
Geri Bildirim Ver

Farmasi Mr. Wipes Ahşap Parke Temizleyici ile Daima Temiz

Evlerinde ahşap yüzeyler olan kişilerin en büyük sorunlarından biri de bu yüzeylere uygun bir temizleyici bulamamaktır. Klasik yüzey temizleyiciler ahşap yüzeylerin sararmasına ve bu yüzeylerin kısa sürede aşınmasına sebep olabilir. Bunun olmasını önlemek için bu tür yerlerde Farmasi Mr. Wipes ahşap lamine parke temizleyici-1000 ml 1600002 kullanmak gerekir. Bu sayede ahşap yüzeyler sorunsuz bir şekilde temizlenir ve korunmaya devam eder. Farmasi Mr. Wipes ahşap lamine parke temizleyici-1000 ml kullanımı ise su ilave edilerek yapılır. Üstelik Mr. Wipes ahşap lamine parke temizleyici-1000 ml hoş kokusu ile de dikkat çeker. Bu açıdan bir yandan evinizi temizlerken diğer yandan güzel kokmasını da sağlayabilirsiniz. Bu bağlamda uzun süre boyunca temiz yüzeyler ile hem bütçe açısından hem de zaman anlamında tasarruf elde edebilirsiniz.

  • Hoş Kokulu
  • Parlak Yüzeyler
  • İşlevsel Özellikler

Farmasi Mr. Wipes Ahşap Lamine Parke Temizleyici-1000 ml Özellikleri

Parke zeminleri ve ahşap yüzeyleri temizlemek için tercih edilen 1600002, özel içeriği ile kullanılan yüzeyi korur. Bu ürünlerin ahşaba zarar vermeden temizlenmesi kolaydır ve temizlendikten sonra yüzeyi parlatır. Kullanıcılar için daha güvenli ürün kullanımı sunan Farmasi bu ürünü ile ahşabın uzun ömürlü olmasını da sağlar. Farmasi Mr. Wipes ahşap lamine parke temizleyici-1000 ml içeriği ve işlevsel özellikleri ile size ideal bir temizlik fırsatı sunar. Bu ahşap temizleyici modeli düzenli kullanıldığında koruyucu özelliklere sahiptir. Düzenli olarak kullanılan bu ürünler, kullanıldığı zemini çizmeden parlatma niteliği içermektedir. Profesyonel bir şekilde özel olarak geliştirilen parke temizleyici ile yapılan ahşap temizliği hiç olmadığı kadar kolay bir hale gelmekte ve kullanan herkese rahatlık sunmaktadır.

Farmasi Mr. Wipes Ahşap Lamine Parke Temizleyici-1000 ml Kullanımı

Aynı malzemeden yapılmış mobilyaları korumak ve parlatmak için ahşap temizleyiciler tercih edilir. Çok yönlü Farmasi Mr. Wipes ahşap lamine parke temizleyici-1000 ml özellikleri ile her türlü ahşap yüzeye uyum sağlar. Tüm temizlikler için önerilen etkili ve özel formülü ile Farmasi ahşap lamine parke temizleyici, parke, laminant gibi hassas yüzeylerin temizliği için özel tekniklerle hazırlanmıştır. Hafif ve bakımlı parke için ekstra bir çalışmaya gerek yoktur. Parke zemin temizliği yapılırken ürünün bakım özelliklerine odaklanılarak parlak bir zemin elde edilebilir. Farmasi markasının bu ürünü parke bakımını da destekler. Bu açıdan ürün, parke zeminlerin bakım ve temizliğinden sorumludur. Ayrıca parke zemini çizmez ve kalıntı bırakmaz. Çabuk kuruyan temizleyici parke zeminlerin neme karşı korunmasını da sağlar. Bu sayede etkili ve konforlu temizliği garanti eder.

Farmasi Mr. Wipes Ahşap Lamine Parke Temizleyici-1000 ml Fiyatları

Ürün kapsamı incelendiğinde sert yüzey temizleyicilerin ahşap için uygun olmadığı ifade edilebilir. Ahşap ve laminant zeminlerin temizliğinde kullanılan Farmasi ahşap temizleyiciler bu yüzeylerin dokusuna zarar vermez. Buna ek olarak yüzeyi derinlemesine temizler. Bunun yanı sıra ayak izlerini, inatçı lekeleri ve zemin lekelerini kolayca çıkarmaya yardımcı olur. Parke bakım ve yüzey temizleyici olarak tasarlanan bu ürünler ahşaptan yapılmış cilalı, sızdırmaz kalaslar, zeminler ve parke zeminleri başarıyla temizlemek için kullanılabilir. Doğal içerik ve malzemeler içeren bu ürünü tercih ederek ahşabın yüzeyini temiz tutabilir ve bakımını yapabilirsiniz. Bu temizleyiciler sadece kiri ve tozu temizlemek için kullanılmazlar. Ayrıca sıvı izleri de kolayca çıkarabilirsiniz. Ürün ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için ise Farmasi Mr. Wipes ahşap lamine parke temizleyici-1000 ml yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Sonrasında satın almaya karar verirseniz Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.