Farmasi Motto Edp Kadın Parfümü 50 ml 8690131109462

416,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,99 TL
9.8
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Motto Edp Kadın Parfümü 50 ml 8690131109462

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sude Naz Satıcı Ünvanı: ERSİN GEÇİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3890610397
    Bu ürün Sude Naz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motto parfüm, üst notalarında kan portakalı ve mandalina, Kalp notasında sulu şeftali, yasemin, gardenya ve tatlı bal, dip notasında ise paçuli, karamel, meyan balı ve sedir ağacı barındırıyor
  • Ürün %100 orijinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Boy 50 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Farmasi Kadın Parfümü Çeşitleri Trendyol'da!

Farmasi Motto EDP 50 ml kadın parfümü, benzersiz kokusuyla hem sizi hem de çevrenizdekileri büyüleyen ürünlerden bir tanesidir. Çekici notalara ve estetik bir şişeye sahip olan ürün, bulunduğunuz her ortamda dikkat çekmenizi sağlar. Markanın kaliteli tesislerinde üretilen parfüm, koku ve kalıcılık bakımından beklentileri karşılar. Farmasi Motto EDP 50 ml kadın parfümü, içerisindeki tüm notaları yoğun bir şekilde açığa çıkararak kullanıcıların beğenisi kazanır. Son derece çekici olan parfüm, şık şişesiyle de beğenilir. Minimalist detaylarla süslenen şişe tasarımı, rengi ve kapak dizaynıyla dikkat çeker. Parfümü çantanızda taşıyarak bulunduğunuz her ortama götürebilirsiniz. Farmasi Motto EDP 50 ml kadın parfümünü hem yaz hem de kış aylarında kullanmak mümkündür.

  • Parfüm, %100 orijinaldir.
  • EDP yapısıyla üstün bir kalıcılık sunar.
  • 50 ml ağırlığa sahiptir.

Farmasi Motto 50 ml EDP Kadın Parfümünün Özellikleri Nelerdir?

Farmasi Motto 50 ml EDP Kadın Parfümünün Özellikleri Nelerdir?

Farmasi Motto EDP kadın parfümü, imza kokusunu güçlendirmek isteyen herkesin tercihi olur. Alışılmışın dışına çıkan bu eşsiz parfüm, kaliteli yapısıyla beğenileri üzerine çeker. Cilde değdiği anda fark yaratan çiçeksi oryantal koku, birbirinden güzel notalarıyla esas gücünü gösterir. Farmasi Motto EDP 50 ml kadın parfümü hem günlük yaşamda hem de özel davetlerde kullanılır. Her ortama kolayca uyum sağlayan koku, kaliteli ham maddelerin gücünü ortaya çıkarır. Düğün, nişan, toplantı ve akşam yemeği gibi önemli davetlerde tarzınızı yansıtır. Günlük kullanımda da dikkatleri üzerine çeken parfüm, benzersiz notalarıyla çevrenizdekileri büyüler. Muhteşem kokusu sayesinde hem yaz hem de kış aylarında sıkça tercih edilir. %100 orijinal olan Farmasi Motto EDP 50 ml kadın parfümünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Farmasi Motto 50 ml EDP Kadın Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Farmasi Motto EDP 50 ml kadın parfümü, çiçeksi ve meyvemsi kokulardan hoşlanan kişilerin tercihleri arasındadır. Birbirinden hoş notalara sahip olan parfüm, kendi mottosunu yazmak isteyenlerin beğenisini kazanır. Parfümün üst notalarında kan portakalı ve mandalina yer alır. Kış aylarının eşsiz aromasını yansıtan parfüme kalp notaları eşlik eder. Bu notada ise şeftali, yasemin, bal ve gardenya kokusu bulunur. Farmasi Motto EDP 50 ml kadın parfümün alt notasında ise paçuli, karamel, sedir ağacı ve meyan balı yer alır. Her bir notayı kolayca alabileceğiniz bu eşsiz parfüm, oryantal etkisiyle kullanıcıların beğenisini kazanır. Yoğun kokusu, kalıcılığını uzun bir süre korumasına yardımcı olur. Bu özelliği sayesinde gün içerisinde parfüm tazelemenize gerek kalmaz. Farmasi Motto EDP parfümü gönül rahatlığıyla tercih edebilir, kokunuzla çevrenizdeki kişileri mest edebilirsiniz.

Farmasi Motto 50 ml EDP Kadın Parfümü Kaliteli midir?

Farmasi Motto EDP kadın parfümü, tercih edebileceğiniz kaliteli ve kullanışlı ürünlerden bir tanesidir. Markanın yenilikçi teknolojiye sahip tesislerinde üretilen parfüm, kullanıcıların beğenilerine yönelik çözümler sunar. Özel olarak geliştirilen kokular, bir araya geldiğinde benzersiz bir kalıcılık yakalar. Yoğun günlerde bile muhteşem bir performans göstererek adından sıkça bahsettirir. Farmasi Motto EDP kadın parfümü, 50 ml boyutuyla uzun süreli kullanım imkânı sunar. Ürünü çantanıza koyarak dilediğiniz yere götürmeniz mümkündür. Ergonomik şişenin kullanımı da oldukça basittir. Sprey forma sahip olan şişenin kapağını kapatarak uzun ömürlü kullanım elde edebilirsiniz. EDP kategorisine sahip olan parfümün esans oranı %10 ile %20 arasındadır. Eşsiz kalıcılığa sahip olan Farmasi Motto EDP 50 ml kadın parfümü yorumlarını okuyabilir, ardından bu ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.