Farmasi Kolay Tarama Sağlayan Saç Fırçası

149,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
149,99 TL
Kurumsal Fatura
149,99 TL
Kurumsal Fatura
149,99 TL

Ürün Bilgileri

Farmasi Kolay Tarama Sağlayan Saç Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1- FARMASİ Kolay Tarama Sağlayan Saç Fırçası Özel fırça yapısı sayesinde saçınızdaki küçük düğümler bile kolayca açılır. Ergonomik yapısı ve kullanışlı büyüklüğü ile her an yanınızda taşıyabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Tip Fırça
Geri Bildirim Ver

Farmasi Kolay Tarama Sağlayan Saç Fırçası

Saç, görüntüyü oluşturan önemli özellikler arasında yer alır. Bakımlı ve sağlıklı saçlara ulaşmanın sırrı ise taraklarda saklıdır. Farmasi kolay tarama sağlayan saç fırçası, özellikleri sayesinde yıpranma yaşanmasına engel olur. Saçların bakımlı ve sağlıklı bir görüntü kazanmalarına katkı sağlar. Küçük düğümlerin dahi kolayca çözülmesine yardımcı olur. Tasarımı nedeniyle pek çok farklı saç tipinin hasar almasına engeller. Tarama esnasında görülen karışıklıkların kolay bir şekilde açılmalarını sağlar. Bu ürün, görülebilecek olan yıpranma ve kırılmalara karşı koruyucudur. Kıvırcıktan düz saçlara kadar pek çok tip için uygundur. Model, siyah renk tonuna sahiptir. Tarama esnasında saç derisine masaj yapar. Bu sayede saçların hızlı ve sağlıklı şekilde uzamalarına yardımcı olur. Tarama esnasında zorluk çekiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli materyal
  • Ergonomik tasarım
  • Kırılmalara karşı koruyucu

Kaliteli Farmasi Kolay Tarama Sağlayan Saç Fırçası

Kaliteli Farmasi Kolay Tarama Sağlayan Saç Fırçası

Çocuklar, saç tarama konusunda ekstra inatçı olabilirler. Bu sebeple anne ve babalar tarama sırasında çeşitli sorunlarla karşılaşabilirler. Bu sorunların önüne geçebilmek adına Farmasi kolay tarama tarağı tercih edilir. Ürün, kolay tarama imkanı sunması nedeniyle özellikle çocuklu aileler tarafından sıklıkla kullanılır. Modelin diş kısımları, sık aralıklar ile donatılır. Böylelikle küçük düğümlerin kolayca açılmasına yardımcı olur. Karışıklıkların kolay ve zahmet gerektirmeden açılması, modelin tercih edilme nedenleri arasında yer alır. İşlem sırasında saçtaki karışıklıkları kolayca açar. Böylelikle işlem esnasında görülebilen kırılma ya da yıpranmaların önüne geçer. Sağlıklı ve canlı bir görüntüye sahip olunmasına imkan tanır. Saç derisinin uyarılmasını sağlayarak hızlı uzamaya katkıda bulunur. Bu nedenle pek çok müşterinin beğenisini kazanır. Siz de uzun ve sağlıklı saçlara sahip olmak istiyorsanız bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

Etkileyici Farmasi Kolay Tarama Saç Fırçası

Etkileyici Farmasi Kolay Tarama Saç Fırçası

Farmasi kolay tarama sağlayan saç fırçası yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Pek çok kişi ürün sayesinde tarama esnasında görülen sorunların önüne geçildiğini ifade eder. İşlem esnasında çocuklarda görülen problemler de bu modelle kolayca engellenir. Ürün, nitelikleri sebebiyle müşteri beğenisini kazanırken tasarımıyla da tam not almayı başarır. Pek çok kişi ürün sayesinde saçlarındaki dolanmaları kolay bir şekilde açar. Beğeni kazanan bu model, yıpranma ve kırılmalara da engel olur. Farmasi kolay tarama sağlayan saç fırçası kullananlar, ürün memnuniyetlerini ortaya koyan yorumlar yaparlar. Ürün tasarımı da müşterilerin dikkatlerini çeken noktalar arasında yer alır. Model, ergonomik tasarımı ile müşterilerin ihtiyaçlarını karşılar. Farklı özelliklere sahip saç tipleri için kullanılır. Ürün, siyah renge sahiptir. Özellikleri sebebiyle müşterilerin beğenisini kazanır. Siz de müşteri yorumlarına göz atıp incelemeleriniz sonucunda ürünü değerlendirebilirsiniz.

Cazip Farmasi Kolay Tarama Saç Fırçası Uygun Fiyatlarla

Cazip Farmasi Kolay Tarama Saç Fırçası Uygun Fiyatlarla

Farmasi kolay tarama saç fırçası, özellikleri sebebiyle müşterilerin beğenisini kazanır. Ergonomik tasarıma sahip olan ürün, pek çok kişinin dikkatini çeker. Özellikleri nedeniyle son derece işlevseldir. Tarama esnasında zahmet gerektirmez. Pratik bir şekilde kullanılabilir. Nitelikleriyle müşterilerin tercihlerini olumlu yönde etkiler. Ürün, işlem esnasında yaşanabilecek olan yıpranmaların önüne geçer. Saç derisine masaj yapar. Böylelikle hızlı ve sağlıklı uzamaya katkı sağlar. Farmasi kolay tarama sağlayan saç fırçası fiyatları, ürün özellikleri göz önünde tutularak belirlenir. Farklı bütçelere sahip kişilerin karşılayabileceği rakamlarda yer alır. Çocuklardan yetişkinlere kadar pek çok farklı yaş gruplarında kullanılabilir. Özellikleriyle pek çok müşterinin beğenisini kazanır. Kolay tarama imkanı sunan ürüne Trendyol aracılığıyla ulaşıp yapacağınız incelemeler sonucunda ürünü hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz. Kampanya ve fırsatları takip ederek avantajlı alışveriş keyfinden faydalanabilirsiniz.