Farmasi Kadın Parfümü Glamorous Edp 50 ml 8690131000035

435 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,99 TL
1.001 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,93 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Kadın Parfümü Glamorous Edp 50 ml 8690131000035

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Parfümeri Kozmetik Satıcı Ünvanı: MERVE ALAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0471949706
    Bu ürün Parfümeri Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parfümüyle fark yaratmak isteyen kadınlar için üretilmiştir
  • Ürün %100 orijinaldir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Oryantal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Farmasi Kadın Parfümü Glamorous Edp 50 ml 8690131000035 Trendyol'da!

Farmasi kadın parfümü Glamorous EDP 50 ml, eşsiz kokusuyla ve kalıcılığıyla dikkat çeker. Asimetrik tasarıma sahip şişesiyle şık bir kullanım sunar. Hem çiçeksi hem de odunsu kokulardan hoşlanan kadınların vazgeçilmez parfümü olabilecek, özgün kokulu bir parfümdür.

  • Eşsiz notalar

  • Yoğun esans

  • Uzun saatler kalıcı

Farmasi 8690131000035 Glamorous EDP 50 ml Kadın Parfümü Özellikleri

Farmasi 8690131000035 Glamorous EDP 50 ml Kadın Parfümü ÖzellikleriFarmasi kadın parfümü Glamorous EDP 50 ml özellikleri denildiğinde, öne çıkan birçok nitelikten bahsedebilmek mümkündür. Farmasi Glamorous parfüm, kalıcılık açısından EDP kategorisi arasında yer alır. Bu, kadınların kullanımına uygun olarak üretilen söz konusu ürünün, yoğunluğu yüksek olan parfüm grubunda olduğu anlamına gelir. Çok yoğun bir esansının bulunmasına bağlı olarak da kalıcılığının bir hayli yüksek seviyede yer aldığı söylenebilir. Çok uzun saatler boyunca aynı şekilde kalıcılığını ve kokusunu korur. Çiçeksi ve oryantal olarak nitelendirilen bir parfüm olduğu da bilinmelidir. Parfümün kalp, yani orta notalarında gül, müge ve beyaz çiçek tercih edilmiştir. Üst notalarında ise kadın parfümlerinde sıklıkla tercih edilen portakal çiçeği, elma ve bergamot bulunduğu görülür. Alt notalarında ise daha çok odunsu kokulara yer verilerek; sandal ağacı, misk ve vanilya karışımı bir nota tercih edilmiştir. Bu şekilde de hem çiçeksi hem de odunsu bir koku ortaya çıkmıştır. 50 ml hacmindeki bu parfümün yoğunluğu yüksek olduğu için az miktarda kullanmak yeterlidir.

Farmasi 8690131000035 Glamorous EDP 50 ml Kadın Parfümü Kullanımı

Farmasi 8690131000035 Glamorous EDP 50 ml Kadın Parfümü KullanımıFarmasi Glamorous EDP 50 ml kadın parfümü, tutkulu, cesur ve romantik kadınların tercih edebileceği kozmetik ürünü seçenekleri arasında yer alır. 50 mililitrelik hacmi sayesinde kadınlar, parfümü yanında taşıyarak diledikleri her an kullanabilirler. Parfümün öne çıkan en önemli özelliği, ona kalıcılık sağlayan EDP yoğunluğudur. Kalıcılığı uzun saatler süren bir parfüm olsa da bu vakti daha da uzatmak için kullanım sırasında bazı konulara önem verilmelidir. Parfüm kokusunun net olarak ortaya çıkması ve kalıcı olması için mutlaka temiz cilde parfüm sıkılması gerekir. Diğer bir dikkat edilmesi gereken konu ise parfümün uygulandığı alanlardır. Mutlaka nabız bölgelerine uygulama yapılmalıdır. Yani boyun, diz altı ve dirsek içi gibi alanlara parfüm sıkılmalıdır. Böylece gün boyu parfümün esansı net olarak yayılmaya devam eder. Bu konunun dışında parfümü uzun süre kullanabilmek için saklama koşullarına dikkat edilmesi önemlidir. Mutlaka güneş almayan ve kuru alanlarda saklanması gerekir. Sıcak ya da nemli zamanlarda buzdolabında muhafaza edilebilir.

Farmasi 8690131000035 Glamorous EDP 50 ml Kadın Parfümü Fiyatı

Farmasi 8690131000035 Glamorous EDP 50 ml Kadın Parfümü FiyatıFarmasi kadın parfümü Glamorous EDP 50 ml fiyat bilgisi de parfümün kokusu, kalıcılığı gibi merak edilen bir konudur. Ürün fiyatlarının belirlenmesinde marka, ürün içeriği ve bilinen pek çok konu etkili olabilir. Örnek vermek gerekirse Glamorous, EDP parfüm grubunda yer alır. Yani esansı oldukça yoğun ve kalıcılığı yüksektir. Bunun yanı sıra 50 ml cam şişe içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulur. Bu durum da yine fiyat üzerinde etkili olan konular arasında gösterilir. Diğer bir önemli durum ise içeriğinde tercih edilen notalar ve elde edilen eşsiz kokudur. Farmasi kadın parfümleri arasında öne çıkan Glamorous EDP parfüm kokusu, şişe tasarımıyla ve kalıcılığıyla beğenileri toplar. Özel günler için tercih edilebilecek parfümlerden bir tanesidir. Sizler de bu parfüm çeşidini deneyimlemek isterseniz ürünü inceledikten sonra Trendyol üzerinden hemen sipariş verebilirsiniz. Öncesinde Farmasi kadın parfümü Glamorous EDP 50 ml yorum ve ürün değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz.