Farmasi Vfx Pro Camera Ready Fondöten Vanilla 07-30ml

399,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
5 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Vfx Pro Camera Ready Fondöten Vanilla 07-30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaşlanma karşıtı formülü sayesinde kırışıklık görünümünü düzenlemeye, yeni yaşlanma izlerinin oluşumunu engellemeye yardımcı olur
  • Spf 15 etkisi sayesinde güneşin zararlı etkilerine karşı cildi korur
  • Cilde sağlıklı görünüm verir, aydınlık ve parlak gösterir
  • Ağırlık yapmadan yüksek performansta kapatıcı etki sağlar
  • Gün boyu kalıcıdır
  • Ürün %100 orjinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Beyaz
  • Cilt Tipi Karma
  • Görünüm Parlak
  • SPF Korumasız
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Farmasi Vfx Pro Camera Ready Fondöten Vanilla 07-30ml Trendyol'da!

Yüzünüzde kusursuz ve canlı bir görünüm elde etmek için kullanılan Farmasi VFX Pro Camera Ready fondöten vanilla 30 ml, özel içeriği sayesinde cilt kusurlarına karşı yüksek etki gösterir. İçeriğinde yer alan doğal ürünler ve formülasyon sayesinde yüz hatlarını ortaya çıkarabilecek kusursuz bir makyaj görünümü sunar.

  • Kusursuz görünüm

  • Eşit renk dağılımı

  • Pürüzsüz cilt

Farmasi VFX Pro Camera Ready Fondöten Vanilla 07-30 ml Özellikleri

Farmasi VFX Pro Camera Ready Fondöten Vanilla 07-30 ml ÖzellikleriFarmasi VFX Pro Camera Ready Fondöten vanilla 30 ml özellikleri incelendiğinde, cilt renk tonunu eşitleyerek pürüzsüz bir görünüm sunması va yaşlanma karşıtı içeriği sayesinde kırışıklıkları yok etmesi ön plana çıkar. Hem profesyonel makyajlarda hem de gündelik makyajlarda cildinizdeki kusursuz görünümü sağlayabilmek için kullanılan fondöten, özel formülü sayesinde kusursuz görünüm sunar. Özel günlerin yanı sıra gündelik kullanımlar için de uygun olan fondöten, cildi güzelleştirmenin yanı sıra cildi koruyarak besler. Doğal formüle sahip olan bu ürün, ciltteki kusurları ortadan kaldırarak temiz ve parlak bir cilt görünümü oluşturur. İnce bir tabaka halinde uygulanan bu fondöten, cilde hızlı bir şekilde yayılarak güçlü emilim özelliği sunar. Cilt yüzeyine iyice yerleşen ve ciltte bir katman görüntüsü oluşturmayan fondöten, fotoğraf çekimlerinde de etkili sonuçlar gösterir. Renk eşitliğini sağlayabilmek için fondöten cilde sağlıklı bir görünüm kazandırır. Güneş koruyucu özelliği sayesinde cildi zararlı ışınlardan korurken hafif bir kullanım sunar.

Farmasi VFX Pro Camera Ready Fondöten Vanilla 07-30 ml Kullanımı

Farmasi VFX Pro Camera Ready Fondöten Vanilla 07-30 ml KullanımıKaliteli ve düzgün bir makyajın önemli bir adımı olan ten makyajında etkili sonuçlar gösteren Farmasi VFX Pro, içeriğindeki özel bileşenler sayesinde cildi kusursuz hale getirir. Cilt üzerinde bulunan lekeleri ve renk eşitsizliğini gideren, daha parlak ve canlı bir cilde sahip olmanızı sağlayan önemli bir kozmetik ürünüdür. Yüzünüzdeki kusurlu bölgeleri gidermeye yardımcı olan bu ürün, aynı zamanda besleyici içeriği sayesinde cildi koruyarak yıpranma riskini azaltır. Yaşlanma karşıtı içeriği sayesinde cildi yormadan etkili kullanım sunan fondöten vanilya içeriğiyle son derece besleyici bir yapıya da sahiptir. Güneş koruyucu etkisine sahip olan fondöten yaz ve kış fark etmeksizin rahat bir kullanım sunar. Makyaj fırçası ya da süngeriyle hızlı bir şekilde sürülebilen ve ciltte üstün tutuculuk gösteren fondöten, cilt rengine uygun pigmenti sayesinde yok hissi uyandırır. Uygulandığı ilk anda etkisini gösterir ve uzun süre kalıcılık sağlar.

Farmasi VFX Pro Camera Ready Fondöten Vanilla 07-30 ml Fiyat

Farmasi VFX Pro Camera Ready Fondöten Vanilla 07-30 ml FiyatCiltte oluşan renk eşitsizliği, cilt kusurları, parlama ya da kırışıklıklar gibi pek çok cilt sorununda etkili bir kullanım sunan fondöten, kolay uygulanabilir yapısı sayesinde son derece kullanışlıdır. Cilt yüzeyinde hızlı bir emilim ve pratik kullanım sunan fondöten, fırça ya da sünger yardımıyla kolay bir şekilde dağılır. Cilt yapısına uygun olduğundan herhangi bir kimyasal içeriğe sahip olmayan parfüm, doğal vanilya içeriği ile cildi besler ve parlaklık kazandırır. Ağırlık vermeyen yapısı ciltte hafif bir görünüm katar. Profesyonel ten makyajında kullanılabilir. Yüksek kapatıcılığa sahip olan bu ürün, özellikle parlak bitişli olması sebebiyle de öne çıkar. Cilt makyajından sonra cildin ışıltılı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Likit yapıda olan fondöten, kolayca sürülür ve hızlı bir şekilde kurur. Farmasi VFX Pro Camera Ready fondöten vanilla 30 ml yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri, ürün özellikleri hakkında bilgi verir. Farmasi VFX Pro Camera Ready fondöten vanilla 30 ml fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.