Farmasi C. Tuna Çay Ağacı 4'lü Yüz Bakım Seti

390 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Farmasi C. Tuna Çay Ağacı 4'lü Yüz Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bereket çoklu kozmetik Satıcı Ünvanı: ZEHRA ATÇEKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0990267702
    Bu ürün Bereket çoklu kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket içeriği:1-Dr. Tuna çay ağacı yüz temizleme toniği-225ml, 2-Dr. Tuna çay ağacı yağı yüz yıkama jeli-225ml, 3-Dr. Tuna çay ağacı yağı yüz kremi-50ml, 4-Dr. Tuna çay ağacı yağı sos serumu-10ml

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti 4
Geri Bildirim Ver

Farmasi 9408400099999 Dr. C. Tuna Çay Ağacı 4'lü Yüz Bakım Seti

Ciltteki kir ve cilt altındaki sebum ile birleşerek meydana gelen siyah noktaların cilt sağlığı için muhakkak temizlenmesi gerekir. Bakteriler siyah noktalar ile etkileşime girdiğinde ise ortaya akne adıyla bilinen cilt dokusu çıkar. Ciltteki bu birikmeler temizlenmediği takdirde uzun vadede iltihaba veya mikroba neden olur ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Farmasi Dr. C. Tuna çay ağacı 4’lü yüz bakım seti tam bu noktada cilt sorunlarına karşı çözüm üretir. Farmasi çay ağacı yüz bakım seti 9408400099999 akneye sebep olan bakterileri etkisiz hale getirerek kökten çözüm imkânı sunar. Ayrıca gözenekte veya tüy kökünde oluşmuş cansız tüyleri cildinizden akarak duru bir yüze sahip olmanıza yardımcı olur.

  • Yağlı ve sivilceli ciltler için uygundur.
  • Akne ve sebum temizliği için uygundur.
  • Hoş kokusuyla kullanım rahatlığı sağlar.

Farmasi 9408400099999 Yüz Bakım Seti Hangi Ürünlerden Oluşur?

Farmasi 9408400099999 Yüz Bakım Seti Hangi Ürünlerden Oluşur?

Farmasi çay ağacı yüz bakım seti 9408400099999, 4 farklı ürün barındırmaktadır. Farmasi Dr. C. Tuna çay ağacı yağı sos serum 10ml, lokal olarak cilt lekelerini yok eder ve cildinizin daha pürüzsüz görünmesini sağlar. Farmasi Dr. C. Tuna çay ağacı yüz kremi 50ml, genel yüz bakımınız için kullanıldığında duru ve canlı bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Farmasi Dr. C. Tuna çay ağacı yüz yıkama jeli 225ml, bakım esnasında yüzünüzü durulamak ve destekleyici olması için kullanılır. Farmasi Dr. C. Tuna çay ağacı yüz temizleme toniği, yüz bakımınıza başlamadan önce yüzünüze sürerek cildinizin bakıma hazır hale gelmesini sağlayan bir üründür. 4 farklı öğeden oluşan bu set, her bir ürün ayrı amaca hizmet etse de yüz bakımı için her biri birbirini tamamlayıcı niteliktedir.

Farmasi Dr. C. Tuna Çay Ağacı 4’lü Yüz Bakım Seti Nasıl Uygulanır?

4 adımdan oluşan uygulamanın ilk adımı, yüz yıkama jelini avuç içinizde ılık su ile iyice köpürterek yavaşça dairesel hareketler yapın. Sonrasında yüzünüzü ılık su ile güzelce durulayın. Ardından havluyla yüzünüzü kurumaya bırakın. Sonraki adımda bir parça pamuğu tonik ile ıslatın. Pamuğu ıslattıktan sonra yanaklarınızdan alnınıza doğru yavaşça ve dairesel hareketlerle hafifçe masaj yapın. Dairesel hareketi alnınıza tamamladıktan sonra boynunuza da aynı işlemi uygulayın. Pamuğun çok kirlendiğini görürseniz, yeni bir pamukla işleme devam etmeyi unutmayın. Uygulamanın 3. adımında sos serumunu aktif sivilcelerin üzerine damlatın. Serumun sadece sivilceler üzerine uygulanması gerektiğini unutmayın. Uygulamanın son adımında ise yüz kreminizi bir miktar avucunuza dökerek iyice ısıtın. Yanaklardan başlayıp alnınıza doğru dairesel hareketlerle masaj yaparak yayın. Krem yüzünüze dağıldıktan sonra 1-2 dakika kadar kurumasını bekleyin.

Farmasi Dr. C. Tuna Çay Ağacı 4’lü Yüz Bakım Seti Ne İşe Yarar?

Yüzdeki sebumlar tek başına akneye neden olan birikmeler değildir. Farklı kimyasallarla etkileşime girerek oluşan bu yapılar, tek bir temizlik yöntemiyle kolay kolay temizlenemezler. Bundan dolayı sadece sebum üretimini kontrol altına almak akne sorununu çözülemez. Akneye neden olan bakterileri ortadan kaldıracak bir antibakteriyel gerekmektedir. Farmasi Dr. C. Tuna çay ağacı 4’lü yüz bakım seti doğru bir şekilde uygulandığında tüy köklerinde ve gözeneklerde oluşan cansız hücreleri soyacak ya da aşırı sebumu ortadan kaldıracak bir üründür. Farmasi Dr. C. Tuna çay ağacı 4’lü yüz bakım seti yorumlarını Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz. Yorumlarda akne, sivilce ve siyah nokta gibi sorunlardan muzdarip kullanıcıların ürün deneyimleri hakkında belirttiklerini görebilirsiniz. Farmasi Dr. C. Tuna çay ağacı 4’lü yüz bakım seti fiyatları açısından son derece cüzdan dost bir üründür.