Farmasi Dr. C.tuna Vıtalızıng Çörek Otu Yağı Şampuanı 500 Ml

199,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
199,99 TL
Kurumsal Fatura
199,99 TL
Kurumsal Fatura
199,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Dr. C.tuna Vıtalızıng Çörek Otu Yağı Şampuanı 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr. C. Tuna besleyici şampuan, çörek otu ile yoğunlaştırılmış formülü sayesinde kurumuş saç uçlarınıza parlaklık verir
  • Vitamin ile mineraller ile saçlarınızı beslemeye yardımcı olur
  • Çörek otu yağı bünyesinde omega-6 ve omega-9 yağ asitleri, mineraller,vitaminler ve proteinleri içerir
  • Mucizevi yağın kozmetikte en yaygın kullanımı saç ve cilt bakım ürünleridir
  • Ürün %100 orijinaldir.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 500-999 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Farmasi Dr. C. Tuna Vitalizing Çörek Otu Yağı Şampuanı 500ml

Saç dökülmeleri, vücudun ilgili hormonunda meydana gelen dengesizlikler sebebiyle artış gösterir. Çörek otu, bu hormon üzerinde etkili bir performans göstererek denge sağlar. Dr. C. Tuna Vitalizing çörek otu yağı şampuanı yağ oranının yüksekliği sayesinde kuruluk nedeniyle meydana gelen yıpranmışlıkları giderir. Saç derisinde pul pul dökülme, kaşıntı, deri üzerinde kanamalı yara gibi sorunlar bu şampuan sayesinde çözüme kavuşur. Saçta kötü görünüme neden olacak bir yağlanmaya sebep olmadan sağlıklı bir parlaklık oluşturur. Nem dengeleyici etkisiyle yumuşak saç tellerine sahip olmanıza katkı sağlar. Farmasi Dr. C.Tuna Vitalizing çörek otu yağı şampuanı 500 ml ambalajı ile günlük kullanımlarda uzun süreli avantaj sunar. Yıpranan telleri besleyerek onarır. Sağladığı hücre yenilemesi sayesinde gür ve canlı görünüm meydana gelir. Kepek oluşumunu önleyerek deri döküntülerine son verir.

  • Etkili bakım
  • Vitamin ve mineral içerikli
  • Protein kaynaklı

Farmasi Çörek Otu Yağı Şampuanı Özellikleri

Farmasi Çörek Otu Yağı Şampuanı Özellikleri

Kimyasal içerikli ürünlerin kullanılması ve sağlıksız gıdaların tüketilmesi sonucu saçlarda kısa sürede yağlanma oluşur. Farmasi Dr. C. Tuna Vitalizing, saç üzerinde gerekli bakımları yaparak başka bir malzemeye ihtiyaç duymanızı önler. Çörek otunun içerdiği omega 6 ve omega 9 yağ asitleri, saç derisinin nemlendirilmesinde etkilidir. Kuruluktan kaynaklanan dökülmeler, saç teli sayısında azalmaya sebep olur. Dr. C. Tuna çörek otu yağı şampuanı var olan saçları koruyarak nemlendirir ve yeni saç tellerinin çıkmasında etkili olur. Egzama gibi deri rahatsızlıklarını çörek otunun içerisindeki yağ asitleri engeller. Doğal bitki özlerinden formülize edilen şampuan, bir vitamin deposu görevi görür. Mineraller parlaklık sağlayarak saçların canlı ve hareketli görünmesine katkı sağlar. Kurumuş saç tellerinizi yeniden canlandırabilmeniz için bu çörek otu yağı içerikli şampuanı tercih edebilirsiniz.

Farmasi Çörek Otu Yağı Şampuanı Faydaları

Farmasi Çörek Otu Yağı Şampuanı Faydaları

Hava şartlarının değişiklik göstermesi ve mevsim geçişlerinde dengesizliklerin olması saçların dökülmesine sebep olur. Çörek otu yağının bulunduğu ürün, bu sorunun önüne geçerek temiz ve sağlıklı saçlara sahip olmanıza katkı sağlar. Kimyasal madde içermemesi ve bitkisel içeriklere sahip olması alerji riskini düşürür. Hassas cilt yapısına sahip olanların deri üzerinde karşılaştığı problemleri önler. Saç derisini nemlendirerek onarım ve bakım yapar. Saç tellerini de yumuşatarak kolay taranmasını sağlar. Farklı bir malzemeye ihtiyaç duymadan Vitalizing şampuan sayesinde her türlü bakımı gerçekleştirebilirsiniz. Dr. C. Tuna Vitalizing çörek otu yağı şampuanı kullananlar tarafından yapılan yorumlar, aydınlatıcı fikirler sunar. Duş sonrasında saçta karışıklık meydana getirmeyen ürün, kırılmaları ve dökülmeleri önler. Yorum bölümünden kullananlar tarafından sunulan ifadelere göz gezdirebilir, seçiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Dr. C. Tuna Çörek Otu Yağı Şampuanı Fiyatları

Dr. C. Tuna Çörek Otu Yağı Şampuanı Fiyatları

Farmasi Dr. C. Tuna Vitalizing çörek otu yağı şampuanı 500 ml fiyatları, önemli özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. 500 mililitrelik ambalajı ile uzun süreli kullanım avantajı sağlar. Önemli özelliklere sahip olması bakımından öne çıkan ürün, az bir miktar kullanımda bile üstün performans ile karşılaşmanıza imkan tanır. Çeşitli mineralleri içinde bulunduran Farmasi Dr. C. Tuna Vitalizing çörek otu yağı şampuanı, doğal bir yolla saçın vitamin ihtiyacını karşılar. Saç kökünden uca doğru gerçekleşen incelmeyi önleyerek güçlü olmasını sağlar. Taranma nedeniyle uç kısımlarda oluşan kırıkları ve kötü görünümleri engelleyerek parlaklık verir. Çörek otunun yoğunlaştırılmış şekilde kullanıldığı şampuan, saçları besler. Trendyol üzerinden doğal içeriklerle harmanlanan DR. C. Tuna Vitalizing çörek otu yağı şampuanına ulaşabilirsiniz. Online sipariş yönteminin sağladığı kolaylık sayesinde alışverişinizi kısa sürede tamamlayabilirsiniz.