Farmasi Dr. C. Tuna Lavanta Spreyi 8690131112578

144 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Farmasi Dr. C. Tuna Lavanta Spreyi 8690131112578

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZLEM KORKMAZ KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ÖZLEM KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0780303270
    Bu ürün ÖZLEM KORKMAZ KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavi Altın olarak bilinen Lavanta’nın karşı konulamaz gizemi Melisa, Sardunya ve Papatya’nın zarafeti ile bir araya geliyor
  • Lavanta, Melisa, Sardunya ve Papatya yağlarından harmanlanan eşsiz uyum, sizi iyi bir uyku için hazırlar ve uykuya geçişinizi kolaylaştırır.
  • Bu mistik kokuyu yatak odanıza, yastığınıza, perdelerinize veya çarşaflarınıza spreyleyin ve gerisini düşünmeyin..
  • Kullanımı:
  • İstediğiniz her an evinizin her köşesine, çarşaflarınıza, perdelerinize spreyleyerek kullanabilirsiniz
  • Ürün %100 orijinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir
Geri Bildirim Ver

Farmasi Dr. C. Tuna Lavanta Spreyi

Farmasi Dr C Tuna lavanta spreyi, benzersiz kokusu ve güçlü etkileri ile son derece verimli bir üründür. Markanın en çok tercih edilen ürünleri arasında yer almasının en önemli sebeplerinden biri, güçlü bir etkiye sahip olmasıdır. Yoğun, kalıcı ve hoş kokusu, kullanılan ortamların havasını değiştirir ve kötü kokuları ortadan kaldırır. Bununla birlikte bu koku, kişinin rahatlamasını ve uykuya kolayca dalabilmesini sağlar. Farması markası tarafından üretilen bu ürün, markadan gelen kalitesi ve güvencesi ile kullanıcıların tercihi olmaktadır. Farmasi Dr. C. Tuna lavanta spreyi, kolay kullanımı sayesinde, tüm kullanıcıların üründen faydalanmasına olanak tanır. Kullanım alanı ise bir hayli geniştir.

  • Lavanta, melisa, sardunya ve papatya kullanılarak hazırlanan formüle sahiptir.
  • Yatak odasında ve yastık, perde, çarşaf gibi yüzeylerde kullanılabilir.
  • Uykuya geçişi kolaylaştırır.

Dr. C. Tuna Lavanta Spreyi Genel Özellikleri Nelerdir?

Farmasi Dr. C. Tuna Lavanta Spreyi

Farmasi Dr. C. Tuna lavanta spreyi, sahip olduğu içerik ve özel geliştirilmiş formülasyonu ile güçlü bir şekilde etkisi gösterir. Üründen uzun süre faydalanabilmek mümkündür. Pratik şişesi ve sprey formundaki kafa kısmı, kullanımı kolaylaştıran detaylardır. Özel olarak hazırlanan formül, lavanta ile birlikte melisa, sardunya ve papatya yağı da içermektedir. “Mavi Altın” olarak da adlandırılan lavantanın sahip olduğu gizemli etki, diğer çiçeklerden alınan yağlar ile daha güçlü bir hâle getirilmiştir. Kolayca uygulanabilen bu sprey, kısa sürede etkisini gösterir. Mistik hava yaratan kokusu, kullanılan ortamın havasını hızlıca değiştirir. Odadaki bireylerin rahatlamasına ve gevşemesine destek olan bu özel karışımlı sprey, uyku problemi yaşayanların en etkili yardımcılarından biridir. Kişinin uykuya hazırlanma sürecini kolaylaştırır ve uykuya dalma süresini hızlandırır.

Dr. C. Tuna Lavanta Spreyi Nerelerde Kullanılabilir?

Farmasi Dr. C. Tuna Lavanta Spreyi

Uyku problemlerini çözme konusunda kullanıcılara destek olan Farmasi Dr. C. Tuna lavanta spreyi, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kullanım alanı geniş olduğu için pek çok yerde kullanılabilir ve bu konuda da kullanıcılara önemli bir avantaj sağlar. Uykuya dalış evresi için etkili olan bu sprey, özellikle yatak odalarında tercih edilmektedir. Eğer uyumak için kullanılıyorsa, oturma odalarında ve misafir odalarında da gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Farmasi Dr. C. Tuna lavanta spreyini geniş bir ortama sıkmak yerine yüzeylere sıkmak da tercih edilebilir. Örneğin yastığı bu ürün ile spreylemek en etkili yöntemlerden biridir. Yine uyku sırasında kullanılan çarşaflar ve örtüler de spreylemek için doğru materyallerdir. Kokuya bu kadar yakın olmak istemeyenler yastık ve çarşafın haricinde, ürünü perdelere de sıkabilirler.

Dr. C. Tuna Lavanta Spreyi Kaliteli midir?

Kalitesini Farmasi markasından alan bu ürün, markanın, kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen modelleri arasındadır. Mistik ve gizemli bir etki yaratarak kullanıcılara faydalı olan sprey, kalitesini de sonuçları ile birlikte göstermektedir. Farmasi Dr C Tuna lavanta spreyi yorumlarına göz atmak da ürünün ne kadar kaliteli olduğunu görmeyi sağlayabilir. Farmasi Dr C Tuna kullananlar tarafından yapılan bu yorumlar, doğrudan kullanıcı deneyimini yansıtmaktadır. Yorumlara göz atmak, ürünün kalitesi konusunda en organik fikirleri verir. Çünkü bu yorumları yapabilmek için, kullanıcıların ürünü satın alıp kullanmaları gerekir. Trendyol üzerindeki müşteri yorumları, Farmasi Dr. C. Tuna lavanta spreyinin üst düzey bir kaliteye sahip olduğunu göstermektedir. Yine aynı yorumlar, spreyin etkili sonuçlar verdiğini de söylemektedir.