Farmasi Dr. C. Tuna Aynısefa Yağı Vücut Losyonu 225 ml 8690131108618

295 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Farmasi Dr. C. Tuna Aynısefa Yağı Vücut Losyonu 225 ml 8690131108618

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ödül amca Satıcı Ünvanı: KAZIM TEMİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4126325764000012 Vergi Kimlik Numarası: 8380383837
    Bu ürün ödül amca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün kodu : 1103221özellikler : Kuru ve gergin ciltler için geliştirilmiş aynısefa yağı içeren fomülü ile gün boyu cildinize ihtiyacı olan nemi verircilt tarafından kolayca emilerek cilde yumuşaklık ve pürüzsüzlük kazandırıryağlılık hissi bırakmazkullanım: Günlük olarak tüm vücuda masaj yaparak uygulayınız, ihtiyaç duyulduğunda istenilen sıklıkta kullanılabilir, en iyi sonuc için duştan sonra kullanınız Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Losyon
  • Tip Şişe
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Farmasi Dr. C. Tuna Aynısefa Yağı Vücut Losyonu 225 ml

Aynısefa çiçeği, etkileyici kokusunu bulunduğu ortama yayması ve ciltte nem dengesi sağlaması gibi özellikleriyle öne çıkar. Farmasi aynısefa vücut losyonu, doğal çiçek özlerinin çeşitli bileşenlerle bir araya getirilmesi sonucu oluşur. Yüz bölgesinde de kullanılabilen balsam özellikli ürün, birçok vitamini içinde bulundurur. Aşırı yağlanmaya ve parlaklığa karşı dengeli bir cilt tonu oluşturur. Dudak, yüz başta olmak üzere, tüm vücutta kullanılabilen Farmasi Dr. C. Tuna losyon, bu özelliği sayesinde avantaj sağlar. Göz çevresinde oluşan kırışıklıkların görünümünü azaltır. Yaşlılık belirtilerinin ortaya çıkmasını engeller. Küçük ve tedavi edilebilir yaralarda iyileşme hızını artırır. Rüzgarlı ve güneşli havalarda kuruluğu engelleyerek doğal görünüme kavuşmanıza katkıda bulunur. Az bir miktar Farmasi DR. C. Tuna aynısefa yağı vücut losyonuyla dairesel uygulamalar yaparak günlük nem ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayabilirsiniz.

  • Onarıcı ve besleyici etki
  • Farklı amaçlarla kullanım
  • Vitamin destekli içerik

Farmasi Dr. C. Tuna Aynısefa Yağı Özellikleri

Farmasi Dr. C. Tuna Aynısefa Yağı Özellikleri

Farmasi Dr. C.Tuna aynısefa yağı vücut losyonu, doğal özlerden elde edilir. Aynısefa bitkisi vücuda yararlı etkilerini kaybetmeden çeşitli bileşenlerle harmanlanır. Sağlıklı bir nemlendirici olan ürün, cilt üzerinde parlaklık oluşturmaz. Makyaj yapmadan önce baz yerine kullanım sağlayabilirsiniz. Cilt yüzeyinde nem dengesinin sağlanması makyajın kalıcılık oranını artırır. İstediğiniz renk eşitliğini bulabilmenize yardımcı olur. Makyaj malzemelerinin ciltte iyi bir şekilde temizlenmesini de sağlayabilirsiniz. Bu sayede kalıntılardan arınan yüzünüz, rahat bir nefes alır. Paraben ve boya kullanılmadan üretilir. Sağlık açısından pek çok testten geçirilerek kullanıma hazır hale getirilir. Farmasi Dr. C. Tuna aynısefa yağı vücut losyonu 225 ml yorumları, kullananlar tarafından pek çok olumlu düşünce içerir. Günlük kullanım sağlayabileceğiniz ürüne dair yorumları inceleyebilir, kararınızı bu doğrultuda verebilirsiniz. Aynısefa çiçeğinin hoş kokusunu cildinizde hissedebilirsiniz.

Farmasi Dr. C. Tuna Aynısefa Yağı Faydaları

Farmasi Dr. C. Tuna Aynısefa Yağı Faydaları

Soğuk ve rüzgarlı hava, cildin kurumasına ve yıpranmasına neden olur. Kuruluk oluşan cilt yüzeyi gerginleşerek çatlar. Vücudun belirli aralıklarla nemlendirilmesi gerginlik hissini alarak rahatlamanız konusunda yardımcı olur. Nemlendirici özelliği, Farmasi aynısefa vücut losyonu faydaları arasında yer alır. Cildi doğal bir şekilde besleyen ve nemlendiren losyon, her mevsim kullanılabilir. Özellikle mevsim geçişlerindeki hava değişikliklerinde cildin doğal dengesinin korunmasını sağlar. Bazı ciltlerin hassasiyetinden kaynaklı olarak tahriş ve kaşıntı meydana gelir. Losyonun önemli faydalarından birisi de alerjik reaksiyon gösterme eğiliminde düşük bir riske sahip olmasıdır. Kimyasal madde içerikli ürünlerden etkilenen tüm ciltlere uygunluk göstererek doğal bir şekilde üretilir. Kaşıntıları engelleyerek kızarıklıkların iyileştirilmesinde yarar sağlar. Farmasi aynısefa yağı vücut losyonu kullananlar tarafından yapılan pek çok olumlu yorum bulunur. Özellikle kırışıklıkların giderildiği ve gün içerisinde nem dengesinin sağlandığı yönünde çeşitli ifadeler vardır.

Farmasi Dr. C. Tuna Aynısefa Yağı Fiyatları

Farmasi Dr. C. Tuna Aynısefa Yağı Fiyatları

Farmasi Dr. C. Tuna aynısefa yağı vücut losyonu 225 ml fiyatları, ürünün sağladığı avantajlar göz önünde bulundurularak belirlenir. İçeriğinin doğal maddelerden elde edilmesi ve yan etkilerle karşılaşma riskinin düşük olması ürünün değerini artırır. Hassas ciltler için özel olarak hazırlanması ve pek çok soruna tek seferde cevap vermesi ürünün önemli özellikleri arasındadır. Sağladığı avantajlar sebebiyle fiyatları merak konusu olan Dr C Tuna aynısefa yağı vücut losyonu, özellikle kampanya dönemlerinde oldukça uygun fiyattadır. Hücreleri yenileyerek kendinizi her daim genç hissetmenizi sağlayan ürün, az bir miktar uygulandığı için uzun süreli kullanım imkanı sunar. Çatlakların oluşumunu önlediği gibi, var olanların kısa sürede iyileşmesine yardımcı olur. Trendyol bu etkili ürüne indirimli fiyatlar üzerinden ulaşmanıza imkan tanır. Dilediğiniz zaman siparişinizi oluşturabilir, indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz.