Farmasi Charm Edp 75 ml Erkek Parfüm 8690131107208

1.499 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.001 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.449 TL

Ürün Bilgileri

Farmasi Charm Edp 75 ml Erkek Parfüm 8690131107208

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JanJan Kozmetik Satıcı Ünvanı: SERKAN GÜNDOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4290273273
    Bu ürün JanJan Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üst notalarda bergamot, orta notalarda lavanta, alt notalarda sedir ağacı ve misk yer alıyor
  • %100 orijinaldir
  • ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Farmasi Charm EDP 75 ml Erkek Parfüm

Parfüm, güzel koku vermesinin yanı sıra insanın teni ile özdeşleşen bir üründür. Kokusu ile dikkatleri üzerinize çekmeyi başarır. Parfümlerin bazı özellikler taşıması gerekir. Çekici ve temiz bir kokuyu müşterisine sunmalıdır. Hem sizin hem de başka insanların üzerinde etki bırakması tercih edilir. Kalıcı yapısı olmalı ve tek sıkışta saatlerce kokusunu duyurmalıdır. Farmasi Charm EDP 75 ml erkek parfüm de bu fonksiyonları müşterisine sunar. İçeriğindeki özel formülü ile güçlü ve öz güvenli bir izlenim bırakır. 75 ml ölçeği sayesinde aylar boyu kullanılması mümkün hale gelir. Bu yönüyle ürünün stilinizle özleşmesine olanak verir. Hem erkek hem de kadınların dikkatini çekebilen bir yapısı vardır. Her kesim ve yaştan insan tarafından beğenilme imkanı bulunur.

  • Uzun süre etkili
  • Şık ve estetik şişe
  • Çekici ve kalıcı koku

Sevilen Özellikleriyle Charm EDP Erkek Parfüm 75 ml

Sevilen Özellikleriyle Charm EDP Erkek Parfüm 75 ml

Charm EDP erkek parfümü 75 ml ürün birçok özelliği ile müşterisinin memnun kalmasını sağlar. Formülün özgün nitelikleri ve şık şişesi parfümün kaliteli olmasına katkı sunar. Her cinsiyet ve yaştan insan tarafından beğenilmesi mümkündür. Müşterilerin parfümü severek kullandıklarına Farmasi Charm EDP 75 ml erkek parfüm yorumları ile şahit olabilirsiniz. İçeriğinde bulunan notalar sayesinde size maskülen ve dinamik bir koku deneyimi yaşatır. Etraftaki insanların ilgisini çekmenizi sağlamasıyla cazip bir yöne sahiptir. Anti alerjik yapısıyla herkes tarafından kullanılabilme imkanı vardır. Cildinizde kızarma, kaşınma, yara gibi zararlı etkiler yapmaz. Bu yönüyle kullanımı oldukça güvenli ve sağlıklıdır. Bergamot, lavanta gibi doğadaki etkileyici kokuları içeriğinde taşır. Bunların yanı sıra desir ağacı ve beyaz misk parfümün alt tonlarını oluşturan notalardandır. Size eşsiz bir koku deneyimi sunar.

Charm EDP Erkek Parfüm 75 ml Kullananlar ve Yorumları

Charm EDP Erkek Parfüm 75 ml Kullananlar ve Yorumları

Farmasi Charm erkek parfüm çeşitlerinin sunduğu pek çok avantaj vardır. Bunlar ilgili ürünü tercih edilir hale getirir. Müşterilerin isteklerine cevap verir ve ihtiyaçlarına hizmet eder. Farmasi Charm EDP 75 ml erkek parfüm kullananlar tarafından ürünün avantajları dile getirilir. Kokusunun kalıcılığı bu avantajlar arasında önemli bir yer edinir. Uzun süreli kullanım imkanı sunan bu durum sayesinde parfümü aylarca üzerinize sıkabilirsiniz. 75 ml ölçeği bulunması da bu imkanı sağlayan etmenlerden biridir. Ormansı kokusunun sağladığı dinamik ve maskülen tonları vardır. Böylelikle kaliteli ve etkileyici bir erkek parfümüdür. Bunun yanı sıra şişesinin tasarımı da estetik ve şıktır. Herkesin göz zevkine hitap edebilmesi mümkündür. Şişe koleksiyonerlerinin ilgisini üzerine çeker ve tercih edilir. Cezbedici kokusuyla başkalarının dikkatini üzerinizde kolay bir şekilde toplayabilirsiniz.

Kampanyalı Charm EDP Erkek Parfüm 75 ml Fiyatı

Kampanyalı Charm EDP Erkek Parfüm 75 ml Fiyatı

Pek çok faktör Farmasi Charm EDP 75 ml erkek parfüm fiyatı belirlenirken etkili olur. Bu süreçte kullanım avantajlarının yanı sıra şişesinin tasarımı ve içerik kalitesi önemli bir role sahiptir. İçeriğindeki özel notalar da fiyatı etkileyen faktörler arasındadır. Farmasi erkek parfüm kalıcılığı ile saatler boyu üzerinizde yer alabilir. Hem sizin hem kıyafetlerinizin güzel kokmasında rol oynar. Şık şişesi ile zevk anlayışınıza uyum sağlar ve bulunduğu alana estetik bir görünüm sunar. 75 ml ölçeği ürünü uzun ömürlü hale getirir. Yıllar boyunca sizinle özleşen bir koku olabilmesi mümkündür. Bu yönüyle de oldukça tercih edilen ve sevilen bir model olur. Sahip olduğu formülü sayesinde benzersiz bir koku deneyimi sunar. Etkileyici ve çekici bir yapısı vardır. Birçok avantajı olan bu kokuyu Trendyol'dan satın alabilirsiniz.