Farmasi Brave Deep Edp 60 ml Erkek Parfüm 8690131105907

2.988 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Farmasi Brave Deep Edp 60 ml Erkek Parfüm 8690131105907

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bodrum Asel kozmatik Satıcı Ünvanı: SULTAN KOCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5640624072
    Bu ürün Bodrum Asel kozmatik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fresh ve odunsu notalara sahip bu parfüm, hem çok hafif hem de çok güçlü, oldukça ferah bir o kadar da sıcak bir derinliğe sahip kokusu vardır
  • Ürün %100 orijinaldir ve ambalaji açilan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 73 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Farmasi Brave Deep Edp 60 ml Erkek Parfüm

Koku, insanları birbirine bağlayan büyük etkenlerden biridir. Kişiliğin göstergesi olan koku sosyal çevrede kimlik kazanmamıza ve beğenilmemize yardımcı olur. Kadın, erkek herkesin hayatında temizliği, güzelliği ve stili simgeleyen kokular kullanılan mevsime ve ortama göre değişkenlik gösterir. Ürettiği parfüm çeşitleriyle kozmetik sektörüne damgasını vuran Farmasi erkek ve kadın müşterilerine özel kokuları özenle geliştirir. Geniş ürün yelpazesi ile yüzlerce parfüm çeşidini bünyesinde toplayan markanın erkekler için özel olarak ürettiği Brave Deep parfümü müşterilerin beğenisini kazanır. Fresh ve odunsu notalara sahip olan Farmasi Brave Deep edp 60 ml erkek parfümü hem çok hafif, hem de çok güçlü ferah mis gibi bir kokuya sahiptir. Günlük kullanımda hafif ve etkili kokuları seven kişilerin favorisidir.

  • Gün boyu ferahlık hissi
  • Uzun süre kalıcılık
  • Etkileyici koku

Sıcak Derinliğe Sahip Farmasi Brave Deep Erkek Parfümleri

Sıcak Derinliğe Sahip Farmasi Brave Deep Erkek Parfümleri

Kişisel bakım ürünlerinin başında etkili ve pratik olması sebebiyle parfümler gelir. Tercih edilen kokunun karakterinizi yansıtması ve o andaki ruh haline uygun olması gerekir. Tercih edilen kokunun kalıcılığı herkesin istediği bir durumdur. Teninizle bütünleşen kokunun kullanılan mevsime uygun olması kalıcılığı etkiler. Dip notalarında paçuli, amber, misk ve karamelin vazgeçilmez kokusu ile uyum ve harmoni içerisindeki Brave Deep parfüm Farmasi’nin her mevsim kullanmaya uygun erkek parfümüdür. Zafer tutkunu, enerjik ve asla pes etmeyen erkeklerin kokusu olan Brave Deep sıcak derinliğe sahip esansları ile oldukça kalıcıdır. Özellikle duş sonrası temiz ciltte kullanılan ürün gün boyu girilen ortamlarda fark yaratılmasını sağlar. İçinde farklı notaların birleşiminden oluşan parfüm, kalp notalarında lavanta, kavun, pembe biber ve marin içerir. Bu sayede fresh etki bırakan ürün herkes tarafından beğenilir.

Kokusu İle Büyüleyen Farmasi Brave Deep Erkek Parfüm

Kokusu İle Büyüleyen Farmasi Brave Deep Erkek Parfüm

Parfümler içerisindeki kokuların yoğunluklarına göre uçuculuk gösterirler. Aroma oranı yüksek olduğu için kalıcılığı fazla olan Eau de parfüm seçeneği kokuyu uzun süre muhafaza eder. Birbirinden farklı vurgulayıcı notaların kullanıldığı Farmasi Brave Deep edp 60 ml erkek parfümü keskin ve odunsu kokusu ile her ortamda fark edilmeyi sağlar. İçerisinde narenciye notası barındıran ürün özellikle baharatlı kokulardan hoşlanan erkekler için ideal bir seçimdir. Kişinin özgüvenini ve duygularını yansıtan parfümler başkalarının sizin hakkınızdaki düşünce ve hislerini etkiler. Girilen ortamlarda kokunuz ile fark edilmenizi sağlayan Farmasi Brave Deep erkek parfüm ile hafızalarda yer edersiniz. Kullananların beğenisini kazanan bu ürün hakkında daha fazla detaya ihtiyaç duyarsanız Farmasi Brave Deep edp 60 ml erkek parfümü yorumlarını inceleyebilirsiniz. Müşterilerin objektif değerlendirmelerini önceden öğrenmek güvenilir şekilde alışveriş yapmanızı sağlar.

Bütçe Dostu Brave Deep Parfüm Fiyatı

Bütçe Dostu Brave Deep Parfüm Fiyatı

Kullanan kişinin tarzına ve ortama göre farklı yoğunluk ve farklı esanslarda tercih edilen parfümler birbirinden çeşitli formüllere sahiptir. Farmasi, parfümlerinin notalarında içerdiği koku çeşitleriyle herkesin yaşam tarzına uygun ürünü bulabildiği zengin koleksiyona sahiptir. Hafif ve erkeksi kokusuyla gün boyu kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan Farmasi Brave Deep erkek parfüm yüksek kalıcılığı sayesinde uzun süre kullanım olanağı sağlar. Kişisel bakım ürünlerinin vazgeçilmezidir. Yediden yetmişe pek çok kişiye ve tarza uygundur. İçerdiği notaları dört mevsim boyunca kullanabilirsiniz.Brave Deep parfüm fiyatı bütçe dostu olması sayesinde geniş bir kitleye hitap eder. İhtiyaca ve kullanım alışkanlığına bağlı olarak ömrü değişen ürünün avantajlı fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Size bu imkanları sağlayan Trendyol aracılığı ile güvenilir online alışverişin keyfini çıkarabilir, bütçenize uygun ürüne sahip olabilirsiniz.