Fardoktoru Buz Mavisi Led Xenon Oto Ampulü H7 Zero Led 8000k

530 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fardoktoru Buz Mavisi Led Xenon Oto Ampulü H7 Zero Led 8000k

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FARDOKTORU Satıcı Ünvanı: SUN GRUP ELEKTRİK ELEKTRONİK OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0782073544300001 Vergi Kimlik Numarası: 7820735443
    Bu ürün FARDOKTORU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • H7 TİO BUZ MAVİSİ LED OTO FAR AMPULÜ -Zero LED 8000Kelvin LED XENON OTO AMPUL H1 H3 H4 H7 H8 H9 H11 H16 HB3 HB4 H27 TİP SEÇENEKLERİ MAĞAZAMIZDA MEVCUTTUR. SİPARİŞ VERİRKEN ARACINIZIN AMPUL KODUNU SEÇEREK SEPETE EKLEYEBİLİRSİNİZ. TAK KULLAN ÜRÜNDÜR. BİR KEZ TAKIP YILLARCA KUVVETLİ LED XENON KULLANMAK İSTEYENLERE YÜKSEK IŞIK KALİTESİ 8000 Kelvin 7000 Lümen 36 Watt BALANS BEYİN İÇERMEZ. XENON BEYNİ AMPULE ENTEGREDİR. FANSIZ METAL SOĞUTUCULU ÜRÜNDÜR. MONTAJI ÇOK ÇOK KOLAY . SOKETE TAKIN O KADAR NORMAL XENONLARA ORANLA ÇOK DAHA YÜKSEK IŞINIM GÜCÜ VERİR CANBUS ÖZELLİKLİDİR, BİR ÇOK YENİ NESİL ARAÇTA ARIZA UYARISI VERMEZ. Normalde sarı yanan halojen farları buz mavisi renge dönüştürmek için kullanılır. Orjinal sarı halojen ampul sökülür, yerine led ampul takılır. Ürün aksesuar amaçlı olup profesyonel aydınlatma ürünü değildir. Bir miktar görüş kaybı yaşanabilir. Lütfen sipariş verirken bu durumu göz önüne alınız. MONTAJ: Montajı kendiniz yapabilir yada servisinize yaptırabilirsiniz. Halojen cam ampulden daha fazla ışık verir. Akım sınırlayıcı entegre devre sayesinde ekstra uzun ömürlüdür Tasarım itibariyle her yöne eşit aydınlatma sağlar. Kaliteden anlayan, gerçek meraklılarına özel! Farklı marka ve model araçlar ile de uyumludur. Paket içeriği: 2 adet H7 BUZ MAVİSİ LED XENON Oto Ampul Zero Led BİR ÇİFT TAKIM OLARAK GÖNDERİLİR. TAKIM FİYATI 'dır Müşteri memnuniyeti temel ilkemizdir. %100 müşteri memnuniyeti, profesyonel hizmet Sipariş edilen tüm ürünler faturalı olarak gönderilir. FARDOKTORU kalitesiyle...

Ürün Özellikleri

  • Far (Ampul) Tipleri Xenon
  • Ampul Sınıfları H7 / D2S / D8S
  • Araç Ampul Tipi H7
Geri Bildirim Ver

Fardoktoru Buz Mavisi Led Xenon Oto Ampulü H7

Araç farları, yolculuk yaparken gereksinim duyulan parçalardan biridir. Bu ürünler, gece karanlıklarında tercih edilerek aracın ön tarafında aydınlık oluşması sağlar. Monte edilmesi oldukça kolay olan farların aydınlatma seviyesi de bir o kadar yüksektir. Bu sayede karanlık zamanlarda kullanılmasıyla temel gereksinimleri karşılamayı başarır. Xenon far ampulü olarak isimlendirilen ürünü tercih ederek akşam saatlerinde ortamların aydınlatılmasına imkan tanıyabilirsiniz. Yüksek performans gösteren ürün, müşterilerin elde ettikleri sonuçtan memnun kalmasına yardımcı olur. Buz mavisi rengin gece karanlığı ile birleşmesi de estetik bir görünüm oluşturur. Aydınlatma etkisinin dışında bu gibi etkileriyle de öne çıkan ürün, kalitesiyle büyük beğeni toplar. Standart şekilde konumlandırılan far bölümlerinin altında bulunur ve minibüs ve benzeri büyük araçların üzerinde kullanım için uygundur. Siz de bu ampulleri deneyimleyebilirsiniz.

  • Xenon far tipi
  • H7 araç ampul tipi
  • Led teknolojisi

Xenon Buz Mavisi Far Ampulü Kullanım Şekli

Xenon Buz Mavisi Far Ampulü Kullanım Şekli

Far kısımları bir aracın önem arz eden bölümleri arasında bulunur. Bu sayede karanlık bölgelerde kolay bir şekilde hareket edebilme imkanı elde edilir. Bunun dışında farklı noktalarda da avantaj sağlar. Mavi renkteki ilgi çekici takımı sayesinde hoş bir görüntü ortaya konulur. Araç sürmeyi ve yolculuk yapmayı keyifli hale getiren bu ürün, estetik renk tonu ile beğeni toplar. Fardoktoru Xenon oto ampulü sayesinde bu alandaki ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Kullanışlı ve fonksiyonel bir yapıya sahip olan ürün, yaratıcı tasarımıyla da beğeni kazanır. Işığın eşit bir şekilde dağılmasını sağlayan bu oto ampul seçeneği, esteti görünümüyle de göz doldurur. Özellikle erkek müşterilerin ilgi alanı içerisinde bulunan ve hayat kalitesine katkı sağlayan ürünü siz de sipariş ederek belli başlı modellerdeki araçlar ile birlikte kullanabilirsiniz.

Xenon Buz Mavisi Far Ampulü Özellikleri

Xenon Buz Mavisi Far Ampulü Özellikleri

Fardoktoru oto ampulü, müşterilerin büyük bir kısmı tarafından kullanışlı bulunur. Ürünü sipariş ederek bir çift halinde sunulan pakete sahip olabilirsiniz. Oto ampul olarak isimlendirilen ürün, buz mavisi olduğu için araçların ön kısmında etkileyici bir görüntünün oluşmasına katkıda bulunur. Fardoktoru buz mavisi led Xenon oto ampulü h7 kullananlar için çeşitli avantajları beraberinde getiren set, özellikle uzun yolculuk yaparken tercih edilir. Görüş açısını artıran model, tasarımı ve kısa süre içerisinde montelenebilmesi ile öne çıkar. Belirli bir teknolojiden yararlanılarak ortaya konulur ve buna bağlı olarak da mevcut ışığın eşit şekilde yayılmasına olanak tanır. Hem estetik hem de kullanışlı bulunan ürün sayesinde beklentilerinizi kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Kaliteli yapısı sayesinde uzun ömürlü olan bu ürünü özellikle geniş hacimli araçlarda kullanarak konforlu bir deneyime sahip olabilirsiniz.

Fardoktoru Buz Mavisi Led Xenon Oto Ampulü H7 Fiyatı

Fardoktoru Buz Mavisi Led Xenon Oto Ampulü H7 Fiyatı

Fardoktoru buz mavisi led Xenon oto ampulü h7 olarak nitelendirilen araçlar ile birlikte kullanılan ürünlerden biridir. Aracın ampul koduna bağlı olarak seçim yaparak araç ile ürünün tamamen uyuşmasını sağlayabilirsiniz. Tak kullan özelliğiyle bilinen bu ürün, pratik bir şekilde monte edilir ve uzun ömürlü olduğundan dolayı seneler boyunca araç üzerinde kalır. Yüksek ışık kalitesi sayesinde karanlıkta gereksinim duyulduğunda bu ihtiyacı etkili bir şekilde karşılar. Balans beyin olarak bilinen parçanın olmaması, farklı bir tasarımı beraberinde getirir. Beyin kısmı ampule entegre olan model, yüksek ışınım gücü ile müşteri memnuniyetini kazanır. Fardoktoru buz mavisi led Xenon oto ampulü h7 yorumları ise ürünün fanlı soğutuculu olmasını olumlu etkilerini kapsar. Trendyol ile Fardoktoru buz mavisi led Xenon oto ampulü h7 fiyatı hakkında bilgi alıp sipariş oluşturabilirsiniz.