FANTOM Toz Kapanı Tr 8600 Multicyclone 850 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Gri

2.598 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FANTOM Toz Kapanı Tr 8600 Multicyclone 850 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZEYNEP ÇEYIZ Satıcı Ünvanı: MUSTAFA AKKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0290378972
    Bu ürün ZEYNEP ÇEYIZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fantom Toz Kapanı TR 8600 Multicyclone 850 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kusursuz Temizlik Performansı En yeni teknoloji ile tasarlanan elektrik süpürgesi, evin her yerinde kusursuz temizlik yapılmasını sağlayan pek çok aparata sahiptir. Bu aparatlar sayesinde seramik yapıda olan köşeler, parkeler, yumuşak zeminler mükemmel şekilde temizlenerek kusursuz bir temizlik sağlanır. Saç, kedi, köpek, kuş tüyü, ekmek kırıntıları gibi ufak detaylardan ve diğer tozlardan eser kalmaz. Aynı zamanda bu süpürge evlerde rahatlıkla kullanıldığı gibi yüksek performansı sayesinde iş yerlerinde de kullanılabilir. Multi Cyclone Teknolojisi Multi-Cyclone teknolojisi ile donatılmış bir hazneye sahip olan elektrik süpürgesi tozları temizlerken dışarıya temiz havanın çıkmasına olanak sağlar. Böylelikle hem evler, hem de iş yerlerinin zeminleri ve havaları da temizlenmiş olur. Aynı zamanda bu toz hanesinin kolay bir şekilde çıkarılıp temizlenmesi de mümkündür. Yüksek Kullanım Avantajları İçerdiği fonksiyonlar ve sahip olduğu çok çeşitli aparatları sayesinde evlerin, işyerlerinin kusursuz bir şekilde temizlenmesini sağlayarak, üstün bir temizlik gerçekleştirilmesini sağlar. Bilinen en önemli özelliği ise sahip olduğu hava temizleme fonksiyonu sayesinde havadaki tozların da temizlenmesini sağlamasıdır. Geniş Hacmiyle Kolay Temizlik 4,5 litrelik toz tutma kapasitesi ile uzun süre kesintisiz temizlik yapılmasını sağlar. Böylelikle toz haznesinin temizlenmesi ile vakit kaybedilmeyerek pek çok yerin bir anda temizlenmesini sağlar ve zaman tasarrufuna katkıda bulunur. Otomatik Kablo Sarma Fonksiyonu Elektrik süpürgesi 5 metrelik uzun bir kabloya sahiptir. Böylelikle daha fazla yere ulaşarak daha fazla alanın aynı andan temizlenmesini sağlar. Ayrıca temizlik bittikten sonra bu kablonun hiçbir yere dolanmadan toparlanması için otomatik kablo sarma fonksiyonuna sahip olan elektrik süpürgesi bir düğmeye basarak kolay bir şekilde tüm kablonun makinenin içine alınmasını sağlar. Koltuk Döşeme Aparatı Sahip olmuş olduğu koltuk döşeme aparatı ile koltuğun üzerinde oluşmuş olan pisliğin, tozlanır kolaylıkla temizlenmesini sağlar. Bu aparat sayesinde koltuk döşemeleri zarar görmeden saniyeler içinde temizlenebilir hale gelecektir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 81 Dba - 90 Dba
  • Güç (Watt) 1501 - 2000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
Geri Bildirim Ver