FANTOM Magic P 3000 Elektrikli El Süpürgesi Siyah Dikey 500W

1.580 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.574 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699,99 TL

Ürün Bilgileri

FANTOM Magic P 3000 Elektrikli El Süpürgesi Siyah Dikey 500W

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KLİMASCOPE Satıcı Ünvanı: İPİ İÇ VE DIŞ TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0480000074300017 Vergi Kimlik Numarası: 4800000743
    Bu ürün KLİMASCOPE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fantom dik süpürge 1500 Watt motor gücüyle çalışma gerçekleştirir.
  • Son nesil kablolu dikey süpürge 80 dB ses seviyesinde çalışır.
  • Fantom Magic P 3000 kompakt özellikte olduğundan istediğiniz yere taşıyabilir ve saklayabilirsiniz.
  • Siyah Fantom kablolu dikey süpürge yüksek emiş gücüne sahip olmasıyla beraber 60 dakikaya kadar çalışır.
  • Toz hazneli süpürge 1 litreye kadar toz hacmini kabul eder.
  • Ergonomik özellikli Fantom Magic P3000 dikey süpürge uç kısımları çıkarılıp takılabilen özellikte olduğundan, başlığı çıkarıp dar alanları süpürmek için kullanabilirsiniz.
  • Fantom siyah dikey süpürge uzunluğu ayarlanabilir başlıklara sahiptir. Bu sayede erişmekte zorlandığınız alanlar için süpürge başlığını uzatarak kullanabilirsiniz.
  • Fantom Magic P 3000 süpürge, kademeli güç fonksiyonu ile farklı süpürme teknikleri sağlar.
  • Torbasız kuru süpürge sert zemin yüzeyleri ve yumuşak yüzeyler için iki ayrı başlığa sahiptir. Aynı zamanda dar alanlarda kullanabilmeniz için da ince bir süpürge başlığı yer alır.
  • Fantom Siyah Magic P3000 tek elle boşaltılan bir toz haznesine sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Özellik Kablolu
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
  • Motor Teknolojisi BLDC
Geri Bildirim Ver

Fantom Siyah Magic P3000 Dikey 500 W Elektrikli Süpürge

Temizlik için geliştirilen süpürge makineleri hem zemin hem de halılar için oldukça avantajlı ürünlerdir. Fantom siyah Magic P3000 dikey 500 W elektrikli süpürge 2021ST1827 ürün dikey bir tasarıma sahiptir. Kompakt özelliği ile istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Yüksek emiş gücü olan bu ürünle bütün evin temizliğini kolaylıkla yapabilirsiniz. Cihaz gürültü yapmadan çalışma özelliğine sahiptir. Dış darbelerden, çiziklerden etkilenmeden uzun süreli kullanım sunan bu ürün son derece kaliteli malzemelerden imal edilir. Haznesinde topladığı tozları, parçaları kolaylıkla çöpe dökebilirsiniz. Şık tasarımlı bu ürün görsel bir tatmin sağlar. Cihazın uç kısımlarını çıkarıp dar alanlara ulaşabilme özelliği son derece başarılıdır. Hem günlük hem genel ev temizliği için hafif ve kolay kullanıma sahip bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Sessiz bir temizlik
  • Yüksek emiş gücü
  • Ergonomik özellik

Fantom Magic P3000 Dikey Elektrikli Süpürge Özellikleri

Fantom Magic P3000 Dikey Elektrikli Süpürge Özellikleri

Fantom siyah Magic P3000 dikey 500 W elektrikli süpürge ergonomik tasarımı ile dubleks gibi birden çok katlı ve geniş evlerde keyifle kullanılabilir. Hafif olduğu için taşınması son derece kolaydır. Ürün 500 W güçle çalışarak ufak toz ve kırıntıları bile bırakmadan temizler. Fantom Magic P3000 dikey 500 W elektrikli süpürge üstün performans sergilediği için yaşam alanınızın temizliğini yapabilirsiniz. Evcil hayvanlardan dökülen tüyleri kolayca temizler. Küçük iplik, kırıntı, toz gibi birçok parçayı alabilmeniz için ideal bir üründür. Kullanışlı yapıdaki bu cihaz günlük temizlik için idealdir. Kolay bir şekilde montajını yapıp çalıştırabilirsiniz. Temizliğiniz bittikten sonra dik konumda saklayabilirsiniz. Alandan tasarruf sağlayan bu ürün sizi yormadan pratik bir kullanım sunar. Başarılı bir emiş gücü olduğu için yaşam alanlarınızda tereddüt etmeden kullanabilirsiniz.

Fantom Magic P3000 Dikey 500 W Elektrikli Süpürge Fiyatı

Fantom Magic P3000 Dikey 500 W Elektrikli Süpürge Fiyatı

Fantom siyah Magic P3000 dikey 500 W elektrikli süpürge fiyatları bu ürünün üretildiği malzemeler, emiş gücü, sesi, rengi ve tasarımı gibi faktörlere bakılarak belirlenir. Bebekler emeklemeye ve yürümeye başladıklarında zeminde çok vakit geçirir. Etraftaki nesneleri dokunarak tanımak isterler. Bu yüzeylerin temizliğini günlük olarak bu eşsiz tasarımlı ve güçlü ürünle yapabilirsiniz. Bebeklerin ağızlarına götürebilme ihtimali olan bütün kırıntıları, döküntüleri, tozları ve saç tellerini haznesine çeker. Temizlenmesi gereken bütün madde ve tozları etkili bir şekilde ortadan kaldırır. Ürünü tek elinizle rahatça kullanabilirsiniz. Parçalarını birbirinden ayırarak yeniden takabilirsiniz. Kompakt yapısı sayesinde istediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Hem halı hem parke ve fayans gibi yüzeyler üzerinde bulunan toz ve kırıntıları üstün emiş gücü ile temizleyebilirsiniz. Gürültülü çalışmadığı için uyuyan bebeğinizi veya hasta aile üyelerinizi rahatsız etmeden çalıştırabilirsiniz.

Ayarlanabilir Başlıklı Fantom Dikey Elektrikli Süpürge

Ayarlanabilir Başlıklı Fantom Dikey Elektrikli Süpürge

Fantom marka dikey elektrikli süpürge modelinin başlığını ayarlayabilir, kısa ya da uzun saplı olarak değiştirip evinizi temizleyebilirsiniz. Fantom siyah Magic P3000 dikey 500 W elektrikli süpürge yorumları ürünü kullanan müşterilerin fikirlerini ve değerlendirmelerini içerdiğinden dolayı bunları okuyabilir, bilgi edinebilirsiniz. Fantom siyah Magic P3000 dikey 500 W elektrikli süpürge kullananlar şık bir tasarıma ve pratik kullanıma sahip olan bu ürün sayesinde yaşam alanlarının temizliğini kolaylıkla yapabilir. Yemek yedikten sonra masanızdaki kırıntıları kusursuz bir şekilde içine hapseder. Ergonomik tasarımı sayesinde yer kaplamaz, dik konumda saklayarak ihtiyaç halinde kullanabilirsiniz. Yaşam alanınızın bütün dip ve köşelerini cihazın sessiz, yüksek emiş gücü sayesinde pratik bir şekilde temizleyebilirsiniz. Üstün kalitede bu ürünü satın almak için online alışverişte kaliteli ve güvenilir adres olan Trendyol'u tercih edebilirsiniz.