FANTOM Pratik Xl Gri 500 W Dikey Süpürge

1.449 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.449,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.573,95 TL

Ürün Bilgileri

FANTOM Pratik Xl Gri 500 W Dikey Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ON8 Satıcı Ünvanı: DOSTLAR MUTFAK EŞYALARI ZÜCCACİYE GIDA TEKSTİL İNŞAAT NAKLİYAT HARFİYAT TAAHHÜT TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çankırı Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310021029400013 Vergi Kimlik Numarası: 3100210294
    Bu ürün ON8 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kuru emiş gücüne sahip Fantom dik süpürge yüksek enerji tasarrufu sağlar.
  • Yüksek performanslı motor ve vakum gücüne sahip dikey elektrikli süpürge ergonomik aparatları ve hafif olması sayesinde evinizi zorlanmadan ve yorulmadan temizlemenizi sağlar.
  • Motor gövdesi üst kısımda bulunan kablolu dikey süpürge tavan ve koltuk altı gibi yerlerin temizlenmesinde avantaj sağlar.
  • Fantom Pratik Xl toz kapasitesi ve pratik kullanımı ile evinizi kolayca temizler.
  • Evinizin her alanında kullanabileceğiniz kablolu süpürge 5 metre kablo uzunluğuna sahiptir.
  • Toz torbasız dik süpürge, torbanın değiştirilme zorunluluğunu ortadan kaldırır.
  • Toz hazneli süpürge evinizde beslediğiniz evcil hayvan tüylerini kolayca çeker.
  • Fantom Pratik Xl torbasız kuru elektrikli süpürge ayrılabilir gövdesi sayesinde evinizde bulunan temizliği zor alanlarda da kullanılır.
  • Fantom Pratik Xl dikey süpürge Hepa filtresi sayesinde toz tutma kapasitesi yüksektir.
  • Günlük temizlik için her an elinizin altında bulunan kuru süpürge kırıntı, hafif tüyler, iplik parçaları ve tozlar için kolay kullanım sağlar.
  • Yalnızca 2 kg ağırlığında olan gri süpürge 500 W motor gücüne sahiptir.
  • Fantom pratik süpürge Xl kenar, köşe, döşeme başlıkları sayesinde evinizin her yerini kolayca temizler.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 61 Dba - 70 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

FANTOM Pratik Xl Gri 500 W Dikey Süpürge D_8697435938798G

Süpürgeler her evin vazgeçilmez ev eşyalarından biri. Günlük temizliğin önemli bir kısmı süpürgeler sayesinde kolaylıkla halledilebilmekte. Elektrikli süpürgelerin yanında daha pratik olan dikey süpürgeler son dönemlerde kullanıcıların ilgisini çeken ve tercih edilen bir süpürge türüdür. Daha az yer kaplamaları ve daha kolay taşınabilmeleri sebebiyle dikey süpürgeler kullanıcıların da beğenisini kazanır. Fantom Pratik XL torbasız kuru elektrikli süpürge ergonomik tasarımı, kolay taşınabilir yapısı ve üstün performans özellikleri ile temizliğinizde kolaylık sağlar. Torbasız kullanım kolaylığı ile maksimum enerji tasarrufu sağlarsınız. H.E.P.A. filtresi sayesinde üstün toz tutma performansı gösterir. FANTOM Pratik XL Gri 500 W dikey süpürge D_8697435938798G parçalara ayrılabilen gövde yapısı sayesinde en küçük alanlarda kullanılabilir. Yer ve koltuk altları temizliklerinin yanında dinamik tasarımı sayesinde duvar ve tavanlarınızın temizliğinde Fantom Pratik XL gri 500 w dikey süpürge kullanabilirsiniz.

  • HEPA Filtresi
  • Ergonomik Tasarım
  • 500W Motor Gücü

FANTOM Pratik Xl Gri 500 W Dikey Süpürge D_8697435938798G Özellikleri

ANTOM Pratik Xl Gri 500 W Dikey Süpürge D_8697435938798G Özellikleri

Fantom Pratik XL dikey süpürge yüksek verimliliği ve eşsiz performans özellikleri sayesinde temizliği kolayca tamamlamanıza yardımcı olur. 2 litre toz kapasitesi sayesinde Fantom Pratik XL’ın geniş tank kapasitesi sayesinde hazneyi daha az temizleyerek daha uzun süre temizlik yapabilirsiniz. Temizliğiniz bittikten sonra hazne içerisini tek tuşla kolayca boşaltabilir ve süpürgenizi yeniden temizliğe hazır hale getirebilirsiniz. Yüksek emiş gücüne sahip Fantom Pratik XL ile en küçük toz tanelerini bile tek hamleyle temizleyebilirsiniz. Dikey süpürgeler ergonomik yapıları ve pratik tasarımları sayesinde temizliğinizi daha hızlı tamamlamanızı sağlar. İnce yapıları sayesinde dar alanlara bile rahatlıkla girebilen dikey süpürgeler ev içerisinde de az yer kaplar. İnce yapıya sahip Fantom Pratik XL gri dikey süpürge kolayca temizlenebilir, böylece temizliğe harcadığınız zamandan sonra süpürgenizi temizlemek için uzun süreler harcamazsınız.

HEPA Filtreli Fantom Dikey Süpürge Yorumları

HEPA Filtreli Fantom Dikey Süpürge Yorumları

Dikey süpürge satın alırken dikkat edeceğiniz noktalar sayesinde eviniz için en uygun dikey süpürgeyi rahatlıkla bulabilirsiniz. Öncelikle pratik yapılı bir dikey süpürge tercih ederseniz kolay bir kullanım alanı elde edebilirsiniz. Fantom Pratik XL torbasız kuru elektrikli süpürge gri ince tasarımı ve şık yapısıyla evinizde yerden tasarruf sağlamanıza yardımcı olurken kullanım özellikleri sayesinde enerjiden de tasarruf etmenize yardımcıdır. Evinizin temizliği sizin ve sevdiklerinizin sağlığı açısından oldukça önemli. HEPA filtresine sahip Fantom Pratik XL süpürge sayesinde en küçük toz parçalarını bile yakalarsınız, böylece evinizin havası her zaman temiz kalır. Dikey süpürge tercihi yaparken zemin başlıklarının eşyalarınıza ve evinize uygun olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Pratik başlıklara sahip süpürgenizle evinizdeki en küçük alanları bile rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Fantom Pratik XL kullanıcı yorumları kullanıcıların süpürgeden memnun kaldıklarını gösterir.

FANTOM Pratik Xl Gri 500 W Dikey Süpürge Fiyatı

FANTOM Pratik Xl Gri 500 W Dikey Süpürge Fiyatı

Fantom Pratik XL özellikleri sayesinde etkili bir temizlik performansı sağlar. 500W motor gücü sayesinde en küçük tozları bile kolayca temizler. 220-240 V AC / 50 / 60 Hz Voltaj/Frekans değerlerine sahip Fantom Pratik XL, iki aşamalı filtreleme sistemiyle üstün performans sağlar. Ürünün ölçüleri 5m kablo uzunluğunda, 240x160x1200 mm boyutta ve 2 kg ağırlıktadır. Yüksek verimlilik, pratiklik ve performans özelliklerinin yanında Fantom Pratik XL fiyat ile de kullanıcılarının beğenisini kazanır. Pratik yapısı sayesinde her alana kolayca erişen Fantom Pratik XL süpürgenizi evinizin her alanında keyifle kullanabilirsiniz. Kolay temizlenebilen hazne özelliği ile temizlik sonrası tek tuşla ve hızla hazne temizliğini tamamlayabilirsiniz. Fantom Pratik XL dikey süpürge yorumları kullanıcıların Fantom Pratik XL dikey süpürgenin performansından memnun kaldıklarını ve kullanmaya devam edeceklerini belirttiklerini gösterir. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.