FANTOM Dc4300 4 Çeker Elektrikli Süpürge 1590W

1.456,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FANTOM Dc4300 4 Çeker Elektrikli Süpürge 1590W

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 1001 SEPET Satıcı Ünvanı: SEYFETTİN ÇAĞLAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2180202956
    Bu ürün 1001 SEPET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toz torbalı elektrikli süpürge 1.590 watt maksimum güçle yüksek performansta çalışırken enerji tasarrufu da sağlar.
  • Kablolu süpürge yüksek çekiş gücü sayesinde hızlı ve derinlemesine temizlik imkanı sunar.
  • Fantom toz torbalı süpürge sağlam ve dayanıklı malzemelerden üretilen gövdesi sayesinde uzun süreli kullanım için idealdir.
  • Fantom DC 4300 süpürge otomatik kablo sarma özelliğiyle herhangi bir karmaşa yaşanmadan toplanır.
  • Fantom 4 çeker süpürge değiştirilebilen toz torbası ile kolay kullanıma sahiptir.
  • Fantom DC 4300 toz torbası 2 litre kapasiteye sahiptir. Süpürge zemini çizmeyen plastik tekerlekleriyle kullanışlıdır.
  • Kuru süpürge hem yatay hem de dikey olarak park edilebildiği için yer kaplamaz. Kolay taşınabilen yapısı süpürgenin kompakt boyutlarını öne çıkarır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Özellik Toz Torbalı
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç Kontrolü Mekanik
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
Geri Bildirim Ver

Fantom 4 Çeker Elektrikli Süpürge

Temizlik yaparken farklı ürünlere ihtiyaç duyulur. Temizliğin en büyük yardımcıları arasında elektrikli süpürge yer alır. Fantom markası müşteri beklentilerine hitap eden birbirinden farklı elektrikli süpürge modelini satışa sunar. Fantom 4 çeker olarak adlandırılan, güçlü motoru ile bilinen seçenekler evlerde kullanım açısından oldukça beğenilir. Fantom 4 çeker elektrikli süpürge antibakteriyel toz hazinesine sahiptir. Bu sayede alerjik bünyelerinde oluşabilecek sorunlar ortadan kalkar. Fantom 4 çeker süpürge renk alternatifleri açısından incelendiğinde müşterilere farklı seçenekler sunar. Klasik tasarımları sevenlere hitap eden siyah renkli ürünlerin yanı sıra dikkat çeken kırmızı modeller de satışa sunulur. Fantom DC 4300 4 çeker elektrikli süpürge tekerlekli tasarımı ile kolaylıkla hareket eder, evin her odasında kullanılır.

  • Değiştirilen toz torbası ile kolay kullanım
  • Yüksek çekiş gücü ile hızlı ve derinlemesine temizlik
  • Rahat hareket ettirilebilen hafif tasarım

Fantom 4 Çeker Elektrikli Süpürge Özellikleri

Fantom 4 Çeker Elektrikli Süpürge Özellikleri

Ev işlerinin en önemli yardımcılarından biri olan elektrikli süpürge çeşitleri sıklıkla kullanılır. Halı ve zemin üzerindeki tozları almak amaçlı kullanılan ürünler evlerin vazgeçilmez parçaları arasında yer alır. Fantom markası dikkat çeken elektrikli ürünleri ile piyasada yer alır. Fantom dört çeker süpürge özellikleri bakımından incelendiğinde kullanışlı birçok fonksiyonu olduğu görülür. Ürün toz torbası ile çalışır ve toz torbalı olmasının avantajı olarak sıklıkla değişim yapma imkanı sunar. Torba dolduğunda değişim yaparak ürün verimini artırabilirsiniz. Fantom 4 çeker DC 4300 elektrikli süpürge özellikleri arasında hafif yapısı da dikkat çeker. Ürünün hafif olması kullanım açısından rahatlık sağlar. Ürün, 850 watt motor gücü ile kısa sürede derinlemesine temizlik yapmanıza yardımcı olur. Fantom DC-4300 4 çeker 850 watt elektrikli süpürge kırmızı, siyah gibi renk alternatiflerine sahiptir. Zevkinize hitap eden seçenekleri inceleyebilirsiniz.

Temiz Evler İçin Fantom 4 Çeker Elektrikli Süpürge

Temiz Evler İçin Fantom 4 Çeker Elektrikli Süpürge

Gün içerisinde yerlere toz ve kırıntı dökülür. Halı ve zemin üzerindeki bu kırıntıları temizlemenin en kolay yolu süpürge kullanmaktır. Elektrik ile çalışan modeller her temizliğin vazgeçilmez parçası olarak bilinir. Fantom markası müşteri beklentilerine hitap eden birbirinden farklı ürünleri piyasaya sunar. Markanın elektrikli süpürge modelleri güçlü motor yapısı ve hafif tasarımı ile dikkat çeker. 2.5 litre kapasiteli toz torbası uzun süre kesintisiz temizlik yapma imkanı sunar. Fantom DC-4300 4 çeker 850 watt elektrikli süpürge kablo uzantısı ile elektriğe bağlanır. Kademeli çekiş gücü ile çalışan modeli farklı zeminlere uygun kademede çalıştırabilirsiniz. Halı gibi yumuşak yüzeylerde Fantom DC4300 motor gücünün büyük kısmının kullanılması temizliği etkili hale getirir. Fantom dört çeker elektrikli süpürge modellerini inceleyerek size hitap eden ürünü satın alabilirsiniz.

Fantom 4 Çeker Elektrikli Süpürge Fiyatları

Fantom 4 Çeker Elektrikli Süpürge Fiyatları

Trendyol, Fantom markasının 4 çeker elektrikli süpürge modelini satışa sunar. Kaliteli tasarımı ve kullanışlı modeli ile dikkat çeken ürün müşterilerin beğenisini kazanır. Fantom DC 4300 fiyat açısından incelendiğinde özellikleri ile fiyatının orantılı olduğu görülür. Markanın ürettiği elektrikli süpürge modelinin 4 çeker olması ve motor gücü fiyatı etkiler. Bunun yanı sıra müşterilere sunulan farklı renk alternatifleri de fiyat üzerinde etkili olabilir. Siyah ve kırmızı seçenekler arasından size hitap edeni tercih edebilirsiniz. Fantom DC 4300 yatık süpürge modelini incelemek için filtreleme özelliğini kullanabilirsiniz. Fantom DC 4300 4 çeker yatık elektrikli süpürge yorumları gibi bölümleri inceleyerek ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Kalitesi ile dikkatleri üzerine çeken markanın elektrikli süpürge modelini satın alarak uzun yıllar keyifle kullanabilirsiniz.