FANTOM Cyclone Cc3500 850w Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
49.900 TL'ye 499 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.698,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799 TL
12.000 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.899 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

FANTOM Cyclone Cc3500 850w Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MSL TEKNO Satıcı Ünvanı: GURBET ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2530738242
    Bu ürün MSL TEKNO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fantom toz torbasız süpürge 850w motor gücüyle yüksek performans ve sessiz bir deneyim sunar.
  • Torbasız elektrikli süpürge modeli, birbirinden farklı yüzeyleri kısa sürede etkili bir şekilde temizler.
  • Fantom CC3500 Cyclone elektrikli süpürge 850w motor gücü evcil hayvan tüylerini kolaylıklı süpürür.
  • Fantom Cyclone CC3500, 6 kilogramlık ağırlığıyla kolayca depolanır ve saklanır. Yer kaplamayan Fantom Cyclone kompakt yapıdadır.
  • CC3500 torbasız Cyclone elektrikli süpürge temizlik esnasında hareket kolaylığı sağlayan 5 metre uzunluğunda bir kabloya sahiptir.
  • Fantom Carbon CC3500 Cyclone süpürge yüksek emiş gücüyle temizlikte etkili bir performans gösterir. Fantom Carbon Cyclone’un yüksek emiş gücü birbirinden farklı zemin koşullarında da aynı seviyededir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre H12
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

FANTOM CC3500 Cyclone 850 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Modern tasarımıyla dikkat çeken CC3500 Cyclone elektrikli süpürge, yüksek emiş gücüyle zorlu toz ve kirleri hapsederek yaşam alanlarını daha hijyenik hâle getirir. Fonksiyonel bir tasarıma sahip olan bu süpürge oldukça hafiftir. Pratik bir kullanım avantajı sunan cihazın motoru, minimum enerji harcayarak maksimum güç üretir. 4,5 litre kapasiteye sahip toz haznesi sayesinde boşaltma ve temizleme işlemlerine gerek kalmadan tek seferde oldukça geniş bir alanı süpürme olanağı sunar. Fantom Cyclone CC3500 850w toz torbasız elektrikli süpürge, siklon filtresi sayesinde zemin ve havadaki tüm parçacıkları hapseder. Cihazın fonksiyonel borusu, ulaşılması güç alanlarda bile etkili bir temizlik sağlar.

  • Motor Gücü: 850 W
  • Emiş Türü: Kuru
  • Kablo Uzunluğu: 5 metre

FANTOM CC3500 Cyclone Elektrikli Süpürgenin Özellikleri

FANTOM CC3500 Cyclone Elektrikli Süpürgenin Özellikleri

Yaşam alanlarında kusursuz temizlik sağlamak için tasarlanan CC3500 torbasız Cyclone elektrikli süpürge, kullanım kolaylığı sunan özelliklerle donatılmış bir cihazdır. Etkili bir temizlik sağlayan kuru vakum özelliği ve 850 W motor gücü ile yüksek performans sunar. Fantom CC3500 Cyclone 850 W toz torbasız elektrikli süpürge; koltuk, halı, mermer ve parke gibi pek çok farklı yüzeyde zahmetsiz bir temizlik imkânı verir. Bu süpürge, içerisine çektiği toz ve kirin dışarı tekrar sızmasını önleyen özel bir mekanizmaya sahiptir. Ürünün 4,5 litrelik geniş toz haznesini her kullanımdan sonra boşaltmanıza gerek kalmaz. Geniş alanlarda zorlu kirlerle savaşan bu süpürge, güçlü donanımı ve etkili performansıyla kullanıcıların takdirini kazanır.

FANTOM CC3500 Cyclone 850 W Elektrikli Süpürge Kullanışlı mıdır?

Fonksiyonel tasarımının sağladığı pek çok avantaj, Fantom Cyclone CC3500 ürününü bir adım öne taşır. Söz konusu ürünün kenar, köşe ve döşemeler için ayrı süpürme başlıkları bulunur. Zemin ve kumaşlara uygun başlık aparatlarını tercih ederek zahmetsiz bir temizlik imkânı yakalayabilirsiniz. Bu ürün, koltuk ve perde temizliği için özel tasarlanan başlıkları sayesinde kumaşlarda da etkili bir kullanım olanağı sağlar. Fantom CC3500 Cyclone Carbon süpürge, oldukça hafif bir yapıdadır. Yaklaşık 6 kilo ağırlığındaki bu süpürge, kolay bir şekilde taşınabilir. Tüm iç mekânlarda gönül rahatlığıyla kullanılabilir. 5 metre uzunluğundaki kablosu sayesinde hareket özgürlüğü sağlayarak güç kaynağına yakın olma zorunluluğunu ortadan kaldırır. Hafif yapısı, işlevsel başlıkları ve kullanım kolaylığı sağlayan kablosuyla bu ürün, ev ve ofislerin yanı sıra araç temizliği için de uygun bir cihazdır.

FANTOM Cyclone Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Dayanıklı mıdır?

Fantom Cyclone Carbon CC3500, işlevselliğinin yanı sıra sağlam tasarımıyla da tam not alır. Etkili ve inovatif bir teknolojiyle dizayn edilen süpürgenin yüksek motor gücü, ürünün sağlamlığını ispatlar niteliktedir. Güçlü motoru sayesinde evcil hayvan tüyleri gibi uzun vadede süpürgenin performansının düşmesine neden olan zorlu kirleri bile etkili bir şekilde temizler. Toz torbası yerine hazneye sahip olmasıyla kullanım ömrünü uzatır. Tüm toz ve parçacıkları oldukça pratik bir şekilde yakalayarak temizlik işlemini gerçekleştirebilir, cihazın yüksek performansını uzun yıllar koruyabilirsiniz. Fantom CC3500 Cyclone 850 W toz torbasız elektrikli süpürge, sessiz çalışma özelliğiyle günün her saatinde kullanılabilir. Hem çevreye rahatsızlık vermeden hem de gürültüye maruz kalmadan verimli bir temizlik deneyimi yaşamanızı mümkün hâle getirir. Fantom Cyclone CC3500 850w toz torbasız elektrikli süpürge yorumlarına göz atarak kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı süpürgeye sahip olmak isterseniz Trendyol'dan hızlı ve kolay bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz.