FANTOM Carbon Dc500 Dikey Süpürge Sarı Kullanıcı

1.540 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FANTOM Carbon Dc500 Dikey Süpürge Sarı Kullanıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Salkım Ticaret Satıcı Ünvanı: SELİME GÜNDÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4300806850
    Bu ürün Salkım Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fantom dik süpürge, 2 kg ağırlığı ile ev temizliğinde pratik kullanım sunar.
  • Torbasız temizlik sağlayan toz torbasız süpürge, yüksek enerji tasarrufu da sağlar.
  • Fantom Carbon DC500, Hepa filtre sayesinde yüksek toz tutma performansı sunar.
  • Ayarlanabilen gövdesi sayesinde kablolu dikey süpürge, temizlenmesi zor alanlarda dahi oldukça kullanışlıdır.
  • Motor kısmı üst kısımda olan Fantom DC 500, tavan ve koltuk altı gibi yerlerin temizlenmesini de kolaylaştırır.
  • Fantom Carbon DC500 dikey süpürge 5 metre kablo uzunluğu ve 2 litre toz kapasitesi ile avantaj sağlar.
  • Fantom toz torbasız süpürge yüksek motora sahip olmakla birlikte evcil hayvan bulunan alanlarda kullanım için ideal bir özellik taşır.
  • Hafif tüyler ve küçük iplikleri toplayan Fantom Carbon dikey süpürge, kırıntılar için de zahmetsiz temizlik sağlar.
  • Fantom DC 500 dikey süpürge, 62 dB ses seviyesiyle gürültüsüz kullanım sunar.
  • Fantom toz haznesi, torbasız ve susuz çalışma prensibine sahiptir.
  • Fantom Carbon DC500 emiş gücü, 1500 watt oranında yüksek performans sağlar.
  • Fantom Carbon torbasız süpürge, sarı ve gri olmak üzere iki farklı renge sahiptir.
  • Fantom Carbon DC500 toz torbası ve siklon filtresi olmayan kuru emiş özelliğiyle performans sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

FANTOM Carbon Dc500 Dikey Elektrikli Süpürge Sarı

Fantom, ev ya da iş yerlerinde kullanılması amacıyla tasarladığı Carbon DC500 dikey elektrikli süpürge çeşitleriyle müşterilerin sayısız avantaja sahip olmasını sağlar. Bu cihazlar enerji tasarrufu sağlamaları ve sessiz bir şekilde çalışabilmeleri sayesinde kişilerin hem rahatsız olmalarının hem de faturalarında kabarık fiyatlarla karşılaşmalarının önüne geçer. Son teknolojiyle geliştirilen emiş gücü, ufak toz parçacıklarının ya da kırıntıların bile torba içerisinde toplanmasına yardımcı olur. Dik yapısı ve şık tasarımı sayesinde konumlandırıldığı alana uyum gösteren özellikleri bünyesinde barındırır. 5 metre olan kablosu sayesinde uzak alanlarda bile süpürme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Sessiz çalışma performansı gösteren ürünlerle gürültü kirliliği oluşmasının önüne geçebilirsiniz.

  • Geniş toz toplama haznesi sayesinde uzun süreli kullanım
  • Ergonomik ve pratik kullanıma sahip Fantom Carbon DC500 dikey süpürge
  • Kablo uzunluğu sayesinde her alana ulaşabilme

Fantom Carbon DC500 Dikey Elektrikli Süpürge Yorumları

Fantom Carbon DC500 Dikey Elektrikli Süpürge Yorumları

Evinizin zorlu köşelerinde bile etkili olan cihazlar, toz parçacıklarından eser bırakmaz. Fantom Carbon DC500 dikey süpürge kullananlar cihazların bu özellikleri sayesinde geniş avantajlara sahip olabilir. Ayrıca sizler için de yol gösterici niteliğe sahip olan Fantom Carbon DC500 dikey süpürge yorumları sayesinde cihaz özelliklerini de dikkatli ve detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Düşük enerji tüketimiyle çok ve zorlu işler başaran bu cihazların özelliklerini sıralayarak detayları görebilirsiniz. Etkili temizlik yapabilme şansını sizlere sunan bu süpürgeler 2 litrelik toz toplama haznesine sahiptir. Düşük enerji tüketimi sağlayan güçlü çalışma performansından yararlanabilirsiniz. Bu sayede elektrikten tasarruf edebilirsiniz. Fantom Carbon DC500 dikey elektrikli süpürge halı gibi tüylü alanlarda kullanımlarda bile dipten uca tüm pisliğin toz haznesine çekilmesine yardımcı olan performansa sahiptir. Tutuş kolaylığı sağlayan ergonomik kulplar fazla efor sarf etmemenize yardımcı olur.

Fantom Carbon DC500 Dikey Elektrikli Süpürge Fiyatları

Fantom Carbon DC500 Dikey Elektrikli Süpürge Fiyatları

Müşteriler tarafından merak konusu haline gelen Fantom Carbon DC500 dikey süpürge kaç Watt sorusuna cihaz detaylarını incelediğinizde uygun cevaplar bulabilirsiniz. Ayrıca diğer tasarım ve renk gibi özelliklere de ulaşmak istediğinizde müşteri yorumlarına göz atabilirsiniz. Sizler de bu cihazları kullanmak istiyorsanız, müşterilere sunulan avantajlardan yararlanabilirsiniz. 500 Watt motor gücüyle çalışan cihazların güçlü, dayanıklı ve son teknolojiyle donatılmış olması hem kullanışlı hem de avantajlı ürünlere sahip olmanızı kolaylaştırır. Mekanlarınızın etkili ve verimli bir şekilde temizlenmesine yardımcı olan çeşitler, güçlü emiş gücü sayesinde ince ayrıntılara kadar ulaşarak tüm tozları haznesinin içerisine toplar. Ergonomik tasarımları ve geniş renk seçenekleri sayesinde hem zevklerinize hem de ihtiyaçlarınıza uygun seçimler yapabilirsiniz. Her kesimden ve bütçeden müşteriye hitap eden Fantom Carbon DC500 dikey süpürge fiyatları arasından uygun olan seçimi yaparak alışverişinizi avantajlı bir hale dönüştürebilirsiniz.

Carbon Dikey Elektrikli Süpürge Özellikleri

Carbon DC500 Dikey Elektrikli Süpürge Özellikleri

Fantomun bu dikey süpürge çeşitleri renkleri, tasarımları ve özellikleri açısından müşterilerin ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayabilmesine yardımcı olur. Fantom Carbon DC500 dikey süpürge sarı, kırmızı ya da gri renk tonlarında üretildiği için seçimlerinizi yaparken görünümleri de göz önünde bulundurabilirsiniz. Enerji tasarrufu sağlayarak güçlü emiş gücü gösteren Fantom Carbon DC500 dikey süpürge özellikleri sayesinde hem uzak hem de dip köşeleri rahat bir şekilde temizleyebilirsiniz. Torbalı olarak üretilen modellerin dışında Fantom Carbon DC500 toz torbasız dikey süpürge çeşitleri de ilginizi çekebilir. Bu modellerde toz haznesine dolan pislikleri bir poşet ya da çöp içerisine boşaltabilirsiniz. Bu sayede torba değişimi yapmadan hazneyi temizleyerek cihazı kullanmaya devam edebilirsiniz. Geniş ürün çeşitliliğine ulaşabilir ve beğendiğinizi satın alabilirsiniz. Ayrıca fiyat seçeneklerine de göz atarak bütçenize uygun olan seçimleri yapabilirsiniz.