FANTOM Carbon Cc4000 Elektrikli Süpürge

2.599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FANTOM Carbon Cc4000 Elektrikli Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASEL.HOME Satıcı Ünvanı: ERDİ SARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7461351799
    Bu ürün ASEL.HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Carbon Cc4000 Elektrikli Süpürge net ağırlık:6.60 kg max güç:850 w toz torbasız elektrikli süpürge

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre EPA
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

FANTOM Carbon Cc4000 Elektrikli Süpürge NFD-0787

Fantom Carbon CC4000 elektrikli süpürge NFD-0787 bir evde bulunması gereken temel aletlerin en başında gelen süpürge modelleri içerisinde yer almaktadır. Özellikle de kalabalık yaşayan, küçük çocuğu veya evcil hayvanı olan evlerde mutlaka her gün süpürge kullanılır ancak emiş gücü yüksek ve kaliteli bir süpürge kullanılarak derinlemesine bir temizlik elde edilebilir. Sadece halı, koltuk gibi zeminleri temizlemesinin yanı sıra ayrıca havayı da temizleme özelliğine sahiptir. Hava ile mekânda bulunan tozu birbirinden ayrıştırarak mekandaki havanın kalitesini arttırır. Özellikle de toza alerjisi olan kişiler için büyük bir avantaj sağlar. Fantom Carbon CC4000 Cyclone süpürge özellikleri bakımından bir süpürgeden beklenen en yüksek performansı sergileyebilecek donanımdadır. Bu nedenle süpürge arayışında olan kişilerin bu model mutlaka incelemesi önerilmektedir.

  • Yüksek Emiş Gücü
  • Maksimum Hijyen
  • Uygun Fiyat

Fantom Carbon CC4000 Elektrikli Süpürge NFD-0787 Kullanımı

Bir evde yapılan standart temizliğin en vazgeçilmez unsuru hiç şüphesizdir ki süpürge yapmaktır. Kaliteli bir süpürge seçiminde bulunmanın o ortamda yaşayan herkes adına pek çok avantajı bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi hijyenik ve temiz bir ortam sağlanmasıdır. Fantom Carbon CC4000 Cyclone süpürge yeni bir ev için duyulan en temel yardımcı ürünler arasındadır. 2 litre hacmindeki geniş toz haznesi sayesinde bütün tozlar rahatlıkla içine hapsedilebilir. Ayrıca tasarımında yer alan toz yutma özelliği sayesinde ortamdaki bütün tozu içine alır. Toz haznesi dolmuş olsa bile performansında herhangi bir düşüş meydana gelmez. Fantom Carbon CC4000 fiyat aralığı sağladığı performans ve kalitesine kıyasla oldukça ekonomiktir. Kaliteli olmasından dolayı uzun ömürlü bir kullanım imkânı sağlayarak verilen ücretin karşılığını fazlasıyla verir.

Fantom Carbon CC4000 Elektrikli Süpürge NFD-0787 Modelleri

Son model süpürge modellerinin toz torbalı, torbasız, buharlı, robot, dikey ve şarjlı olmak üzere pek çok çeşidi vardır. İnsanlar ihtiyaçlar, kullanım yerleri ve ayırdıkları bütçeye göre en uygun seçimi yapabilirler. Fantom Carbon CC4000 detaylı ve profesyonel bir temizlikte kullanılabilecek kendi sınıfındaki en iyi ürünlerden bir tanesidir. Toz torbasız olan bu modelin büyük bir toz haznesi bulunur. Toz haznesinde meydana gelen siklon hareketi sayesinde tozlar ortada toplanarak dışarı çıkmasına engel olur ve motoru zorlamaz. Fantom Carbon CC4000 Cyclone süpürge yorum ve değerlendirmeleri satın almayı düşünen kişilerin karar vermelerini kolaylaştırmak adına büyük bir öneme sahiptir çünkü karar verme aşamasında daha önce kullanmış olan kişilerin olumlu veya olumsuz fikirleri ürün ile ilgili en doğru bilgileri sergilemektedir.

Fantom Carbon Cc4000 Elektrikli Süpürge NFD-0787 Özellikleri ve Fiyatları

Fantom Carbon CC4000 süpürge metal bir ara boruya sahiptir. Bu sayede ne kadar fazla güç uygulansa bile kırılıp sağlamlığını kaybetmez. Böylece ek olarak masraflar çıkartmayarak konforlu bir temizlik yapılmasına katkı sağlar. Başta toz torbası olmak üzere süpürgenin bütün parçaları düzenli bir şekilde temizlenip bakımları gerçekleştirilmelidir. Temizlenmesi aksatılmadığı takdirde performansında herhangi bir düşüş meydana gelmez ve ayrıca daha uzun süreler kullanım sağlanır. 850 W motor gücüne sahip Fantom Carbon CC4000 Cyclone süpürge fiyatları gerek online mağazalarda gerekse normal mağazalarda değişiklikler gösterebilmektedir. Bu nedenle satın almadan önce gerekli bütün piyasa araştırmalarını yapılarak doğru seçim yapılabilir. Fantom Carbon CC4000 Cyclone elektrikli süpürge Trendyol üzerinden araştırılıp gerekli değerlendirmeler yapılarak kolay bir şekilde satın alma işlemleri gerçekleştirilebilir.