FANBOX SHOP Unisex Bay/bayan Ufo T-shirt

269 TL
Beden: S
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FANBOX SHOP Unisex Bay/bayan Ufo T-shirt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tarzsokak Satıcı Ünvanı: Bİ GEL TEKSTİL AYAKKABI ÇANTA GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0169107500800001 Vergi Kimlik Numarası: 1691075008
    Bu ürün Tarzsokak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kime hitap ediyor Herhangi bir yılda, herhangi bir yarışın herhangi bir seansını sabah saat 3 ile 6 arasında kalkıp, bir gözü kapalı ve diğerinin açık kaldığı kadarıyla takip etmeye çalışan ve o sersemlikle yaptığı acı kahveyi içince midesi bir tuhaf olan kişilere hitap etmektedir. Özellikler %100 pamuk kumaştan üretilmiş ve birinci sınıf kaliteli penyedir. Tişörtün kalıbı sportif, rahat ve hafif dökümlüdür. Yakası ferah ve geniş kesimdir. Original bir kalıba sahip kumaşlarımızın en iyi özelliği, önerilen yıkama sonrası çekme yapmamasıdır. Kumaşlarda kullanılan boyalar sertifikalı ve güvenlidir, insan sağlığına zarar vermez. Baskı Baskı, "Dijital Baskı" tekniğiyle uygulanır. Hava alan bir baskı türüdür. Baskı kumaşla tamamen bütünleşik olduğu için yumuşak bir his verir. Tekniğimiz ve kullandığımız boyalar sayesinde canlı renkleri hissedeceksiniz. Ölçüler Siparişinizi tamamlamadan önce mutlaka ürün görselleri arasında bulunan FANBOX beden ölçüleri görselinde bulunan ölçülere dikkat ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Oversize
  • Kumaş Tipi Örme
  • Renk Kırmızı
  • Boy Standart

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

FANBOX SHOP Mw 1259 Ferrari 2021 Team T-Shirt

Fanbox Shop MW Ferrari 2021 team t-shirt, kalitesi ve modern görünüşüyle yarış severlerin beğenisini toplayan bir üründür. Renkli tasarıma sahip olan tişört, farklı beden aralıklarıyla geniş bir kitleye hitap eder. Ferrari takımı için hazırlanan ürünle kendinizi oldukça özel hissedebilirsiniz. Orijinal olan tişörtü yarışları takip ederken üzerinize giyerek takım ruhunu yakalamanız mümkündür. Ürün, sevdiklerinize iyi seçilmiş bir armağan olabilir. Geniş kalıp tişört kadın-erkek her yaştan insanın keyifle giyebileceği bir kıyafettir. Ürünü edinerek yarış seyretmeyi daha keyifli hâle dönüştürebilirsiniz.

  • Tişört, kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilmiştir.
  • Ürünün S-XXL beden aralığı bulunur.
  • Kırmızı renklerdeki tişörtün üzerinde amblem ve yazı vardır.

Fanbox Shop 2021 Ferrari Team T-shirtün Özellikleri Nelerdir?

Fanbox Shop 2021 Ferrari Team T-shirtün Özellikleri Nelerdir?

Fanbox Shop MW Ferrari team t-shirt, regular kalıp olarak tasarlanan konforlu bir üründür. Tişörtün rengi oldukça canlı bir kırmızıdır. Ürünün göğsünde Ferrari takımına ve sponsorlarına ait amblemler bulunur. Tişörtün kollarında ve ense kısmında ise farklı puntolarda yazılmış beyaz renkte yazılar yer alır. Ürün, S,M,L,XL ve XXL bedenlerine sahiptir. Penye kumaştan üretilen tişört %100 pamuktur. Cilde uyumlu yapısıyla öne çıkan ürün, bedeninizde dökümlü bir görüntü oluşturur. Yuvarlak yaka tasarımı bulunan tişört içerisinde kendinizi oldukça rahat hissedebilirsiniz. Kumaşta kullanılan boyalar sertifikalı ve güvenilirdir. Ürün üzerindeki amblemler ise dijital baskı tekniğiyle tişörte basılmıştır. Bu nedenle tişört üzerinde bulunan yazılar yıkama sonrasında silinmez. Fanbox Shop MW Ferrari 2021 team t-shirt, kalitesi ve tasarımıyla sizi memnun etmeyi başarır.

Fanbox Shop 2021 Ferrari Team T-shirt Kimlere Hitap Eder?

Fanbox Shop 2021 Ferrari Team T-shirt Kimlere Hitap Eder?

Fanbox Shop MW Ferrari 2021 t-shirt, yarış seyretmeyi seven tutkunlar için özel olarak tasarlanmıştır. Günün hangi saatinde olursa olsun kaçırmadan yarış seanslarını büyük bir dikkatle takip eden kişiler için takım ruhu oldukça önemlidir. Orijinal olan Ferrari forması, hız tutkunları için mükemmel bir seçim olabilir. Heyecanla seyrettiğiniz yarışlara sizinle birlikte formanız da eşlik edebilir. Beden aralıkları bulunan ürün; genç, yetişkin, kadın ve erkek fark etmeksizin herkese hitap eder. Ürünü edinerek spor esnasında ya da günlük hayatta giyebilirsiniz. Cildi tahriş etmeyen kumaş yapısı, sizi terletmez ve gün içerisinde konforlu hareket etmenize olanak tanır. Fanbox Shop MW Ferrari 2021 team t-shirti ailecek giyerek yarışları büyük bir adrenalinle seyredebilirsiniz. Ferrari tişörtü, sizi yarış heyecanı içerisine sokmayı başarır.

Fanbox Shop 2021 Ferrari Team T-shirt Kaliteli midir?

Fanbox Shop 2021 Ferrari tişörtü kaliteli bir kumaş olan penyeden üretilmiştir. Pamuklu kumaş türleri arasında yer alan penye, ürünün uzun yıllar kullanılmasına olanak tanır. Cilde uyumlu olan ürünü kirlendiğinde düşük sıcaklıkta çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Üretiminde dijital baskı ve kaliteli boya kullanılan tişört, yıkanmasının ardından solmaz. Ürünü yıkamanızın ardından asarak kurutabilirsiniz. Temizliği esnasında kırışan tişört, yapışmaz tabana sahip olan bir ütü kullanılarak ütülenebilir. Ürünü kullanmadığınızda kapalı ortamda muhafaza edebilirsiniz. Tişört dayanıklı kumaşı sayesinde küflenmez ya da aşınmaz. Uygun koşullarda temizlenen ve saklana tişörtü dilediğiniz süre boyunca aynı renklerde kullanabilirsiniz. Kırmızı renkteki ürün, her daim dikkatleri üzerinde toplamayı başarır. Tişört, kişilere kendini enerjik ve mutlu hissettirir. Ürün hakkındaki kullanıcı fikirlerini merak ediyorsanız Fanbox Shop MW Ferrari 2021 team t-shirt yorumlarını okuyabilirsiniz. Fanbox Shop Ferrari takım tişörtünü uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle satın alabilirsiniz.