Fakir Veyron Turbo Xl 750w Toz Torbasız Süpürge Mor

6.100 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Veyron Turbo Xl 750w Toz Torbasız Süpürge Mor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: URALLAR Satıcı Ünvanı: URALLAR HALI MOBİLYA VE ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0893027443000011 Vergi Kimlik Numarası: 8930274430
    Bu ürün URALLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fakir Veyron Turbo XL 750W Toz Torbasız Süpürge - MOR Saygın elektronik eşya üreticisi Fakir tarafından tasarlanan Veyron Turbo süpürge modeli, güçlü özellikleriyle dikkat çekiyor. Fakir Veyron Turbo XL Violet Toz Torbasız Kuru Vakum Süpürgesi, zengin donanımıyla kullanıcılara ev ve iş yeri temizliğinde sayısız avantaj sağlıyor. Ürün kullanıcıların beğenisine mor renk opsiyonuyla sunuluyor. Titizlikle belirlenen renk tercihi, modelin estetik bir tarz kazanmasını sağlarken diğer objelerle de uyumlu hale gelmesine öncülük yapıyor. Ölçülü gürültü değerleriyle de öne çıkan model, 74 dB olan ses seviyesiyle etkileyici bir sessizlik içerisinde çalışıyor. Güçlü Teknik Özellikler - Fakir Veyron vakum süpürgesi, 750 watt gücündeki motoruyla tatmin edici bir temizlik performansına imza atıyor. - Model, sahip olduğu HEPA filtre özelliği sayesinde bakteri ve toz oluşumunu önleyerek kullanıcılarına sağlıklı bir süpürge deneyimi yaşatıyor. - Ürün, boşaltılabilme özelliğine sahip toz haznesiyle toz birikiminin önüne geçerek temiz bir kullanıma olanak tanıyor. - Model, sahip olduğu kolay döndürülebilen tutma sapı ve tekerlek donanımı sayesinde bir yerden bir yere rahatça taşınabiliyor. - Fakir Veyron, özellikleri arasında bulunan turbo başlığı, otomatik kablo sarıcı ve dar alan temizleme aparatı gibi donanımlar sayesinde çok yönlü bir kullanım imkânı sunuyor. Öne Çıkan Teknik Özellikler Sert Zeminde Çekiş Sınıfı / Halıda Çekiş Sınıfı / Enerji Sınıfı: A / D / A Motor Gücü: 750 W Ses Seviyesi (dB): 74 dB Süpürge Türü: Toz Torbasız Toz Haznesi: Var HEPA Filtre: Var Turbo Başlık: Var Kutu İçeriği Mor rengiyle şık bir görünümü olan Fakir Veyron Turbo XL 750 W Toz Torbasız Kuru Vakum Süpürgesi
  • çeşitli aparatları, kullanım kılavuzu ve garanti belgesi ile birlikte geliyor. Fakir Hakkında 1933 yılında Almanya'da kurulan Fakir, ev temizliği ve hijyen denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olmayı başarıyor. Şirketin Alman mühendisler tarafından geliştirilen tasarımları dünyada 106 ülkede satışa sunuluyor. Fakir Veyron Turbo XL süpürge, yeni enerji tasarruflu teknolojiyle donatılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
Geri Bildirim Ver