Fakir VERDA Buhar Jeneratörlü Ütü

812,54 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir VERDA Buhar Jeneratörlü Ütü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Deveyükü Satıcı Ünvanı: DEVE YÜKÜ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0294030350200019 Vergi Kimlik Numarası: 2940303502
    Bu ürün Deveyükü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FAKİR VERDA Buhar Jeneratörlü Ütü için satıcı açıklaması (#571005046) Belirtilen tüm özellikler bilgilendirme amaçlı olup, farklı nitelikte özellikler olabilir. Ürünü satın almadan evvel ürünü satan satıcı ile teyit etmenizi öneririz. Marka Fakir Ütü Tipi Buhar İstasyonlu Güç 2200 W - 2500 W Sürekli Buhar 11 gr/dk altı Şok Buhar Var Durum Sıfır Kutu Var, Açılmamış Garanti Var, Başlamamış Garanti Süresi 18 - 24 Ay Model Bulamadım Su Tankı Kapasitesi 700 ml altı Şok Buhar Değeri 35 gr/dk altı Güç Kablosu Uzunluğu 1.5 m altı Garanti Tipi Distribütör Garantili Ürün Bilgileri ? 220-240VAC 50/60Hz 2000-2400W ? Çizilmelere karşı dayanıklı titanyum kaplama özel taban ? 5 bar buhar basıncı ? Max.140 g/dk sürekli buhar gücü ? 2 litre kapasiteli su tankı ile kesintisiz ütüleme ? Buhar kilitleme sistemi ile sürekli buhar ? 15 saniyede ısınan ütü tabanı ? Dikey buhar özelliği ? Kuru ütüleme özelliği ? Kendi kendini temizleme özelliği ? Kireçlenme önleyici kartuş ? Damlatma koruması ? Çalışırken su ekleyebilme

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 2201 - 2400 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Buhar Kazanlı
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Su Kapasitesi 1-2 L
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Fakir 8682511900394 VERDA Buhar Jeneratörlü Ütü

Fakir Verda buhar jeneratörlü ütü 2400 Watt güç ile çalışır. Ürünün rengi mordur. Buhar kazanlı bir cihazdır. Elektrikle çalışır. Ürün, 1,5 metre uzunluğunda bir kabloya sahiptir. Böylece kullanıcıya geniş hareket alanı sağlar. Ürünün tabanı titanyum kaplamadır. Çizilmelere karşı dayanıklıdır. Taban, ütü fişe takıldıktan sonra 15 saniye içerisinde ısınır. Bu sayede zamandan tasarruf sağlanır. Aynı zamanda kendi kendini temizleyebilme özelliğine de sahiptir. Fakir Verda buharlı ütü ergonomik tasarım detayları barındırır. Ürünün sapı oldukça rahat bir şekilde kavranabilmesini sağlar. Ayrıca cihazı üzerine sabitlemenize imkân tanıyan bir aparatı da bulunur. Bu sayede güvenli bir kullanım mümkün hâle gelir.

  • Fakir Verda buhar jeneratörlü ütü 2400 Watt güce sahiptir.
  • Ürünün rengi mordur.
  • Titanyum tabanı sayesinde çizilmelere karşı direnç gösterir.

Fakir VERDA Buhar Jeneratörlü Ütünün Özellikleri Nelerdir?

Fakir VERDA Buhar Jeneratörlü Ütünün Özellikleri Nelerdir?

Ürün şok buhar özelliğine sahiptir. Bununla birlikte dikey buhar özelliği de bulunur. Fakir Ayrıca içerisinde 2 litre kapasiteli bir su tankı vardır. Uzun süre boyunca kesintisiz bir biçimde ütü yapılmasına imkân tanır. Bu süreçte ürünün buhar kilitleme özelliğinden yararlanabilir. Fakir Verda buhar kazanlı ütü kuru işlem de gerçekleştirebilir. Temizliği ise bir hayli kolaydır. Tabanı kendi kendini temizleme özelliğine sahiptir. Bu sayede kullanıcısının ekstra bir çaba sarf etmesini engeller. Bununla birlikte kireç önleyici özelliği de ürünün kullanımını kolaylaştıran unsurlardan bir diğeridir. Bu sayede ürün kireç oluşumu nedeni bozulmaz veya deforme olmaz. Ayrıca ütü çalışır vaziyetteyken de su tankına sıvı ekleyebilirsiniz. Bu sayede kıyafetlerinizi kısa bir süre içerisinde düzleştirebilirsiniz.

Fakir Buhar Jeneratörlü Ütü Her Kumaş Türüne Etkili midir?

Bu ürünün birçok kumaş türüyle birlikte kullanılması mümkündür. Ancak kullanım öncesinde, ütülenecek kıyafetlerin hangi materyalden imal edildiği bilinmelidir. Örneğin naylon kumaşları bu ürünü kullanarak ütülemek istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Söz konusu materyali içeren kıyafetler fazla ısınma sebebiyle tabana yapışabilir. Böyle bir durumda ise cihaz üzerinde deformasyon belirtisi gözlemlenebilir ve kıyafet kullanılamaz hâle gelir. Belirli kumaşlar kuru ütüleme yapmaya elverişlidir. Cihazın sıcaklık ayarı kullanılacak kumaşa göre belirlenebilir. Fakir Verda buhar jeneratörlü ütü kumaşların üzerinde gerektiğinden fazla tutulmamalıdır. Ürün kullanılmadığı anlarda sabitleme aparatına konulabilir. İşlem tamamen bittikten sonra fişi prizden çekilmeli ve soğumaya bırakılmalıdır. Ütülenecek kumaşların kuru veya hafif nemli olması gerekir. Bu sayede tatmin edici sonuçlar elde edilebilir.

Fakir VERDA Buhar Jeneratörlü Ütü Su ve Kireç Damlatıyor mu?

Fakir Verda buhar jeneratörlü ütü su veya kireç damlatmaz. Üründe kireç önleyici kartuş bulunur. Bu sayede giysilerinizin üzerinde herhangi bir leke görmezsiniz. Cihaz sahip olduğu damlatma koruması sayesinde rahatlıkla kullanılabilir. Bunun sonucunda ise değerli kıyafetlerinizi ütülerken herhangi bir endişe duymanıza gerek kalmaz. Yüksek kalite standartları gözetilerek geliştirilen bu cihaz, güvenli bir kullanım imkânı sunar. Ayrıca göz alıcı bir renge sahip olduğu için bulunduğu ortama şıklık katar. Oldukça estetik çizgiler barındıran bu ürün, kolaylıkla kavranabilir. Bu sayede her yaştan yetişkin tarafından kolaylıkla kullanılabilir. Söz konusu cihaz tavsiye edilen biçimde temizlendiğinde ve kullanıldığında uzun süre boyunca ilk günkü formunu korur. Dilerseniz siz de Fakir Verda buhar jeneratörlü ütü yorumlarını inceleyebilir, diğer kullanıcıların deneyimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Giysilerinizi çok daha etkili bir biçimde ütülemenize yardımcı olacak olan bu ürünü kolayca satın alabilirsiniz.