Fakir Rematrix Dikey Elektrikli Süpürge Gold

2.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.333,33 TL

Ürün Bilgileri

Fakir Rematrix Dikey Elektrikli Süpürge Gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bakucuzaal Satıcı Ünvanı: YÜKSELLER İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995007423700051 Vergi Kimlik Numarası: 9950074237
    Bu ürün bakucuzaal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 650W güç kapasitesiyle çalışan Fakir dik süpürge yüksek çekiş gücüne sahiptir. Tozu ve kiri içerisine kolayca hapseder.
  • HEPA filtre teknolojisiyle dikey elektrikli süpürge sadece yerdeki tozları temizlemekle sınırlı kalmaz. Aynı zamanda havadaki zararlı partikülleri de hapseder.
  • 10 metrelik kablo uzunluğuyla kablolu dikey süpürge 7 metrelik yarıçapta pratik kullanım için uygundur.
  • Fakir Rematrix, dikey şekilde kullanılır.
  • Ergonomik tutma sapı ve kolay manevra yapmayı destekleyen kablolu süpürge, dar yerlere dahi ulaşır.
  • Fakir Rematrix dikey elektrikli süpürge yeni nesil BLDC fırçasız motor teknolojisini kullanır.
  • 1 litre toz hazneli süpürge, tozu içerisine hapsederek temizlikte etkili performans sağlar.
  • Fakir Rematrix dikey kablolu süpürge gold ve siyah renklerin kombinasyonundan oluşur.
  • Fakir Rematrix dikey süpürge ses seviyesi 80 dB şeklindedir.
  • Fakir Rematrix dikey kablolu süpürge toz torbasız çalışma teknolojisine sahiptir. Toz haznesi özel olarak tasarlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kablo Uzunluğu 5-10 m
  • Hazne Kapasitesi 500-1000 L
  • Motor Teknolojisi BLDC
  • Şarj Standı Harici Park İstasyonu
  • El Süpürgesi Kullanımı Yok
Geri Bildirim Ver

Fakir Rematrix Gold Dikey Elektrikli Süpürge

Fakir Rematrix dikey elektrikli süpürge gold, yaşam alanında hijyene önem veren bireyler için özel olarak tasarlanır. Her köşeye ulaşan üçgen başlığı ve ideal emiş gücü sayesinde bu süpürge ile derinlemesine temizliğin tadını çıkarabilirsiniz. Ortamdaki tüm tozları haznesinde toplayan makine, torbasız oluşu sayesinde pratik bir kullanım sunar. Kolay manevra kabiliyeti, her yüzeyde rahatlıkla kayan tekerleği, ergonomik sap tasarımı, 7 metrelik çalışma yarıçapı ve uzun kablosu sayesinde cihazın kullanımı oldukça rahattır. Bu süpürge, kullanım sırasında sizi yormaz ve omurganıza zarar vermez. Fazla elektrik harcamayan ürün, enerji tasarrufu sağlar. Dayanıklı malzemeden üretilen metal sapı sayesinde süpürge, darbelere direnç gösterir ve uzun yıllar boyu güvenle kullanılabilir.

  • Kullanım tipi kablolu
  • Toz haznesi 1 litre
  • HEPA filtreli

Fakir Rematrix Dikey Elektrikli Süpürgenin Özellikleri

Fakir Rematrix Dikey Elektrikli Süpürgenin Özellikleri

Fakir Rematrix gold dikey elektrikli süpürgenin ölçüleri, 19 x 21 x 59 cm'dir. Bu ölçüler, ürünün kolayca kavranmasını ve rahatlıkla hareket ettirilmesini sağlar. Cihazda kolay manevra kabiliyeti mevcuttur. Bu sayede süpürge, köşeleri rahatlıkla döner ve kullanıcıyı yormaz. Ürünün ergonomik tutma sapı da kullanıcı sağlığını koruyan bir özelliktir. Bu sap sayesinde süpürgeyi uzun süre elinizde tutsanız dahi bilekleriniz ağrımaz, avuçlarını terlemez. Aynı zamanda 5 metrelik uzun kablosu sayesinde priz değiştirmenize gerek kalmadan büyük alanları süpürebilirsiniz. Omurga, kas ve kemik sağlığınıza zarar vermeyen Fakir Rematrix dikey süpürge sayesinde yaşam alanınızı sağlıkla temizleyebilirsiniz. İşi biten süpürge, fazla yer kaplamadığı için her köşede muhafaza edilebilir. Siyah ve gold renklerin birleşimiyle göz alan ürün, konforlu ve şık bir kullanım sunar.

Fakir Rematrix Dikey Elektrikli Süpürgenin Emiş Gücü Nasıldır?

Fakir Rematrix Dikey Elektrikli Süpürgenin Emiş Gücü Nasıldır?

Fakir Rematrix dikey elektrikli süpürge, 650 W elektrik gücüyle çalışır. Kullandığı ideal güç sayesinde halı veya kilim gibi dokuma yüzeylere aşırı asılarak kullanıcıyı yormaz. Hem rahat bir süpürme hem de derinlemesine temizlik sağlar. Süpürgenin tekerlekli üçgen başlığı, tüm yüzeylerde kolaylıkla kayar. Cihazın köşelere ulaşmasına yardımcı olur. Bu sayede ulaşılması zor alanlarda bile detaylı temizlik sağlanır. Bu başlığın altındaki silikon şeritler, süpürgenin halıya yapışıp kalmasını önlerken parke gibi sert zeminlere tutunmasını kolaylaştırır. Fakir Rematrix gold süpürge, ideal emiş gücü sayesinde toza karşı hassasiyeti bulunan bireyler tarafından tercih edilebilir. Astım ve benzeri solunum yolu rahatsızlıklarına sahip kişilerin de bu emiş gücünden yararlanması mümkündür. Çocukların veya evcil hayvanların yaşadığı ve fazla rüzgâr alan evler de bu süpürge sayesinde sağlıklı bir yaşam alanına dönüşebilir.

Fakir Rematrix Gold Dikey Elektrikli Süpürge Dayanıklı mıdır?

Fakir Rematrix Gold Dikey Elektrikli Süpürge Dayanıklı mıdır?

Fakir Rematrix gold dikey elektrikli süpürge, uzun ömürlü kullanım imkânı sunar. Doğrudan elektrik bağlantısıyla çalıştığı için cihazdan istediğiniz zaman yararlanmanız mümkündür. Kabloda veya ortamın elektrik düzeninde bir problem oluşmadığı müddetçe süpürge sorunsuz çalışır. Cihazın haznesi, 1 litre toza kadar dayanır. Toz haznesini sık sık temizleyerek süpürgenin kullanım ömrünü uzatabilirsiniz. HEPA filtre sayesinde ortamı tozlardan arındırdığınız kadar süpürgenin motorunu da korumuş olursunuz. Motorda toz birikmesini önleyen filtre sistemi, cihazın kullanım ömrüne katkı sağlar. Fakir Rematrix gold dikey elektrikli süpürgenin sapı, metalden üretilir. Metal malzeme sayesinde süpürge, oldukça dayanıklı hâle gelir. Kullanım veya saklama sırasında alabileceği darbelere karşı direnç gösterir. Kırılmaz, çatlamaz, kolay deforme olmaz. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüşlerinden ve deneyimlerinden yararlanmak için Fakir Rematrix dikey elektrikli süpürge gold yorumlarını ziyaret etme olanağınız bulunur. Dilerseniz siz de Fakir dikey süpürge Rematrix ürününü Trendyol'dan satın alarak zahmetsiz ve derinlemesine temizliğin tadını çıkarabilirsiniz.