Fakir Ranger Electronic Elektrikli Süpürge (Kırmızı Renk)

3.399 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.575 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.949,99 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.949 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fakir Ranger Electronic Elektrikli Süpürge (Kırmızı Renk)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Partcaci Satıcı Ünvanı: ROKS OTOMOTİV YAPI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735067432100020 Vergi Kimlik Numarası: 7350674321
    Bu ürün Partcaci tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toz torbasız süpürge, 890 Watt motor gücü ile temizliği kısa süre içinde tamamlama imkanı verir.
  • Pratik temizlik gösteren toz torbasız özelliği bulunan Fakir Ranger Electronic, teknolojik özellikleriyle ev temizliğini daha verimli ve konforlu hale getirir.
  • Yüksek emiş gücüyle etkili temizlik performansını vurgulayan Fakir Ranger Electronic 890 W Toz Torbasız Süpürge, aynı zamanda enerji verimliliği konseptine odaklanarak çevre dostu bir çözüm sunar.
  • Fakir Ranger Electronic Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü ile farklı yüzeyler için derinlemesine temizlik yapabilme kabiliyetini artırarak etkili bir temizlik deneyimini destekler.
  • HEPA filtreli toz torbasız süpürge olup, ince partikülleri ve alerjenleri hava içinden etkili bir şekilde filtreleyerek temiz hava çıkışı sağlar, evde daha sağlıklı bir ortam oluşturur.
  • Yüksek çekim gücüyle etkili temizlik performansını artıran Fakir Ranger Electronic 890 W, teknolojik özellikleri ve şık tasarımıyla ev temizliğini konforlu ve verimli bir deneyime dönüştürür.
  • Süpürge, canlı kırmızı rengiyle estetik bir tasarıma sahiptir böylece ev dekorasyonunuza modern bir dokunuş ekler.
  • Geniş toz haznesi ile daha uzun süre temizlik yapabilme avantajını beraberinde getirir.
  • Büyük toz haznesi, süpürgeyi sık sık boşaltma ihtiyacını azaltarak daha pratik bir temizlik deneyimi sunar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre H13
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Fakir Ranger Electronic Elektrikli Süpürge (Kırmızı Renk)

Elektrikli süpürgeler hem evlerde hem de endüstriyel alanlarda kullanılan teknolojik araçlardır. Bu araçlar özel mekanizmaları ile üstün emiş gücü oluşturarak konforlu ve zahmetsiz bir temizlik deneyimi sunar. Fakir Ranger Electronic elektrikli süpürge kırmızı teknolojik donanımları ve kullanışlı özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilir. Bu kullanışlı ve ergonomik model dayanıklı bir gövdeye sahiptir. Bağlantı kablosu ve çeşitli aparatları çok yönlü, verimli bir temizlik sunar. Cyclone teknolojisi sayesinde toz ve havayı ayrıştırıp merkezde toplarken, HEPA 13 filtresiyle havayı da temizler. Bu özelliklerle güçlü bir emiş gücü oluşturulur. Farklı yapıdaki zeminlerde bulunan toz ve kirler hızlı bir şekilde temizlenir. Çalışırken 77,9 dB oranında ses oluşturan Fakir Ranger Electronic süpürge sessiz ve konforlu bir temizlik yapabilmenizi sağlar.

  • Güçlü emiş
  • Sessiz çalışma
  • Kullanışlı, ergonomik tasarım

Ranger Electronic Kırmızı Elektrikli Süpürge Özellikleri

Ranger Electronic Kırmızı Elektrikli Süpürge Özellikleri

Elektrikli süpürgelerin verimli bir temizlik sunması büyük önem taşır. Fakir Ranger Electronic model ürünü farklı aparatları ve kullanışlı özellikleriyle çok yönlü, verimli bir temizlik sunar. Bu elektrikli süpürgenin kenar ve köşe aparatları farklı bölgelerde yer alan toz ve kirlerin temizlenebilmesini sağlar. Çeşitli aparatlarla fonksiyonel bir temizlik sunan Fakir Ranger Electronic kırmızı elektrikli süpürge çalışırken aynı zamanda ortamın havasını da temizler. Gövde üzerinde yer alan ve özel bir tasarıma sahip olan HEPA13 filtresi süpürge çalışmaya başladığında aktive olur ve ortamın havasını polenlerden, tozdan arındırmaya başlar. HEPA13 filtresiyle polen, bakteri, evcil hayvan tüyü gibi astım ve alerji yapabilecek maddeler havadan temizlenir. Ayarlanabilir vakum seviyesi sayesinde her alanda ve zeminde etkili bir temizlik sunan Fakir Ranger kırmızı elektrikli süpürgeyle evler çok yönlü bir şekilde temizlenebilir.

Fakir Ranger Electronic Elektrikli Süpürge Avantajları

Fakir Ranger Electronic Elektrikli Süpürge Avantajları

Fakir Ranger Electronic elektrikli süpürge modeli üstün emiş gücünü sessiz bir çalışmayla sunarken, aynı zamanda birçok kullanışlı özelliğiyle konforlu bir temizlik deneyimi yaşatır. Rengiyle dikkat çeken model, HEPA13 filtresi ve Cyclone teknolojisi sayesinde zeminleri derinlemesine temizlerken, havayı da alerji ya da astım tetikleyen maddelerden ve parçacıklardan arındırır. Fakir elektrikli süpürge 890 W gücündeki motoruyla etkili ve stabil bir emiş gücü oluşturur. Model üzerinde yer alan butonlarla bu vakum seviyesi ayarlanabilir. 1,5 litrelik toz haznesi sızıntı yapmaz ve kolaylıkla değiştirilebilir. 5 metre kablo uzunluğu stabil ve güvenli bir elektrik akışı sağlar. Bu kablo sayesinde priz yakınlarında olmadan da rahatlıkla kullanılabilir. Fakir Ranger Electronic toz torbasız elektrikli süpürge modelinin 95 cm borusu sayesinde evinizin her alanını verimli, zahmetsiz bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Fakir Ranger Electronic Kırmızı Elektrikli Süpürge Fiyatı

Fakir Ranger Electronic Kırmızı Elektrikli Süpürge Fiyatı

Fakir Ranger Electronic elektrikli süpürge fiyatları ürünün özelliklerine göre belirlenir. Bu elektrikli süpürge modelinde birçok kullanışlı özellik bulunur. Farklı özelliklerin çalışabilmesi için çeşitli donanımlar ve parçalar gerekebilir. Bu parçaların üretim maliyetleri Fakir Ranger Electronic kırmızı elektrikli süpürge fiyat konusunda büyük rol oynar. Verimli bir temizlik yapabilmenizi mümkün kılan Fakir Ranger elektrikli süpürge evinizin her alanında etkili ve derinlikli hijyen sağlar. HEPA13 filtresi ve Cyclone özelliği sayesinde hem zeminleri hem de ortamın havasını alerjik partiküllerden arındıran bu elektrikli süpürge, fonksiyonel özellikleriyle öne çıkar. Fakir Ranger Electronic Elektrikli süpürge modeline Trendyol üzerinden kolayca ulaşarak, evinizin her köşesini, farklı yapılardaki mobilyalarınızı, ergonomik aparat ve başlıklarla derinlikli bir şekilde temizleyebilir, uygun boru uzunluğuyla her alana ulaşabilir, aynı zamanda temizlik yaptığınız ortamın hava kalitesini artırabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Fakir Ranger Electronic kırmızı elektrikli süpürge yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.