Fakir Piccadilly Dik Süpürge Pembe 123456665

1.950 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Piccadilly Dik Süpürge Pembe 123456665

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sungurluticaret Satıcı Ünvanı: HAYDAR DEMİRYÜREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2900240246
    Bu ürün Sungurluticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fakir Piccadilly dikey elektrikli süpürge 800W emiş gücüne sahiptir.
  • Kablolu dikey süpürge, kablo toplama alanı sunar.
  • Dikey kablolu süpürge toz torbası gerektirmez. Kuru vakumlu şekilde tasarlanmıştır.
  • Fakir dikey toz hazneli süpürgede 1 Lt toz kapasitesi bulunur.
  • Fakir Piccadilly dik süpürge sert zemin başlığı özellikle parke ve fayanslarda optimum kullanım kolaylığı sağlar.
  • El süpürgesi olarak kullanılabilen ve özel gövdeye sahip Fakir dikey süpürge Piccadilly günlük kullanım için idealdir.
  • 800 watt dikey süpürge, çekim gücü ile temizlikte fark yaratır.
  • Fakir Piccadilly pembe dik süpürge ile zamandan tasarruf edersiniz.
  • Fakir Piccadilly elektrikli süpürgede bulunan üçgen başlık aparatı ile evin her yerini köşe bucak süpürebilirsiniz.
  • Son derece hafif gövde yapısına sahip Fakir Piccadilly 800W dikey elektrikli süpürge 90 dB ses seviyesinde çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 81 Dba - 90 Dba
  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Fakir Piccadilly 123456665 Pembe Dik Süpürge

Ev temizliği esnasında zamandan ve iş gücünden tasarruf etmek önemlidir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte kolay temizlik sağlayan hafif ürünler tercih edilmeye başlanmıştır. Fakir Piccadilly dik süpürge pembe rengi ve tasarımı ile kolay temizliğin anahtarıdır. Ürün ergonomik bir şekilde geliştirilmiştir. Son derece hafiftir. Büyük süpürgelerin girmekte zorlanacağı köşeleri dahi titizlikle temizleyebilir. Toz torbasız olma özelliği sayesinde torba alma ya da temizleme gibi işlemlere gerek kalmaz. Ürünün toz haznesi 1 litre kapasiteye sahiptir. Bu yüksek kapasite hazneyi boşaltmaya gerek kalmadan evin tamamını ara vermeden süpürmenize olanak sağlar.

  • Güç:700 w -1000 w motor gücü
  • Kablo: 5 metre kablo uzunluğu
  • Ses: 89 dB(A)

Fakir Piccadilly Dik Süpürge Pembe Özellikleri Nelerdir?

Fakir Piccadilly Dik Süpürge Pembe Özellikleri Nelerdir?

Fakir Piccadilly dik süpürge üçgen şekilde tasarlanmış bir ağız yapısına sahiptir. Özellikle köşelerdeki kirleri ve en hafif tozları dahi bu ürünle alabilmeniz mümkündür. Motor gücünün yüksek olması nedeniyle emiş performansını maksimuma çıkarır. Halılarda ve ıslak zeminlerde güvenle kullanılabilir. Halı üzerinde bulunan tüy ve kıl gibi küçük kirleri veya kabuk, kırıntı, parça gibi büyük kirleri kusursuz bir biçimde temizler. Ürün ıslak zeminleri çizmeden ve zemini deforme etmeden süpürür. Oldukça uzun ömürlü olan ürün, günlük konuşma seviyesi denilebilecek bir ses aralığında çalışır. 89 dB(A) olarak ölçülen bu ses çevreye herhangi bir rahatsızlık vermeden temizlik yapmanızı sağlar. Az sesli çalıştığı için özellikle çocuklu evlerde annelerin en büyük yardımcısıdır. Egonomik tasarlanan sapı sayesinde kolay tutuş konforu sunar.

Fakir Piccadilly Dik Süpürgenin Toz Haznesi Geniş midir?

Fakir Piccadilly Dik Süpürgenin Toz Haznesi Geniş midir?

Fakir dikey süpürge pembe oldukça geniş bir toz haznesine sahiptir. Üstelik hazneye toz torbası veya su eklemeye gerek yoktur. 1 litrelik toz haznesi ile evin birçok alanını süpürmek ve kesintisiz temizlik yapmak mümkündür. Öte yandan ürünün toz haznesini boşaltmak çok kolaydır. Tozları çevreye saçmadan hijyenik bir biçimde sök-dök-tak şeklinde kullanım olanağı sunmaktadır. Ürünün haznesi doldukça performansında düşüş yaşanmaz. Fakir Piccadilly dik süpürge pembe 123456665 yorumların tamamına yakını müşteri memnuniyetini ifade eden olumlu içeriklerdir. Çünkü Fakir Piccadilly kullanıcılara hem yüksek performans hem de enerji tasarrufu sağlar. Ayrıca Fakir Piccadilly oldukça hafiftir. Bel, omurilik ve sırta ağır yük yüklemeden temizlik yapılmasına imkân verir. 5 metrelik kablo boyu ile evin birçok alanına kolaylıkla taşınarak, kesintisiz bir süpürme deneyimi yaşatır.

Fakir Piccadilly Dik Süpürgenin Emiş Gücü İyi midir?

Fakir Piccadilly Dik Süpürgenin Emiş Gücü İyi midir?

Fakir Piccadilly süpürge çeşitleri yüksek emiş gücüne sahiptir. Günlük hayattta süpürülme ihtiyacı duyulan küçük ve büyük parçaları kolaylıkla temizler. Kullanım kolaylığı sayesinde ortopedik rahatsızlıkları olan bireylerin de tercih edebileceği bir üründür. Çıkarılabilir başlığı sayesinde dik süpürgeyi el süpürgesi olarak kullanmak ve koltuk, minder, araba gibi alanları süpürmek mümkün kılınmıştır. Emiş gücünün yüksek olmasına rağmen ürün, çevreye duyarlıdır ve sessiz çalışır. Koltuklarda, halılarda, ulaşılması güç yerlerde ve ıslak zeminlerde maksimum performans sağlar. Çıkarılabilir üçgen ucu sayesinde hem el süpürgesi hem dik süpürge olarak kullanılabilir. Toz torbasız olması ve kolay temizlenebilme özelliği ürünün performansını arttırır. Fakir Piccadilly süpürge, tüketicilerin yaşayabilecekleri muhtemel arıza durumlarına karşılık 2 yıl garantili olarak sunulur. Ürün daha az yorularak daha temiz bir ortam oluşturmak isteyen bireylere üst düzey katkı sağlar. Arıca Fakir Piccadilly sandalye ve koltuk köşesi gibi temizlenmesi zor alanlarda da maksimum performans sunar. Kolay, hızlı ve etkili bir temizlik için Fakir Piccadilly süpürge seçeneklerini tercih edebilirsiniz.