Fakir Mr Cheff Quadro Blender Set Gri 41004271

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.479 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.583 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.649 TL

Ürün Bilgileri

Fakir Mr Cheff Quadro Blender Set Gri 41004271

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ihtiyacımburada Satıcı Ünvanı: FHN ZÜCCACİYE TEKSTİL KONFEKSİYON PERDE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI GIDA İNŞAAT İNŞAAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385074316300011 Vergi Kimlik Numarası: 3850743163
    Bu ürün ihtiyacımburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mr Cheff Quadro Blender Set Grey 41004271

Ürün Özellikleri

  • Güç 800 - 1200 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Gri
  • Hacim 1200-2400
  • Materyal Plastik
  • Doğrayıcı Var
  • Blender Ayağı Materyali Plastik
  • Çırpıcı Var
  • Hız Ayarı 2 Kademeli
  • Rendeleme ve Dilimleme Diski Var
  • Tema / Stil Modern
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Fakir Mr.Cheff Quadro Blender Set Gri

Mutfaklarda pratik olabilmenin ve işleri kısa sürede bitirmenin etkili yollarından birisi güçlü motor hacmine sahip robotlardan destek alınmasıdır. Fakir Mr Chef Quadro blender seti yüksek motor hacmi sayesinde her türlü mutfak işini kısa süre içerisinde yapmanıza yardımcı olur. Çok miktarda hazırlayacağınız ürünleri aynı kap içerisinde doğrayabilir, sosları ve kokteylleri hazırlayabilirsiniz. Yemek için ihtiyaç olan tüm malzemeleri bir kap içerisinde hazır hale getirebilirsiniz. Özel davetleriniz için sebzelerden sunumlar gerçekleştirmeyi hedefliyorsanız doğrama aparatları sayesinde istediğiniz şekillerde ürünler ortaya çıkarabilirsiniz. Gün içerisinde yanınızda taşıyacağınız sıcak ve soğuk içeceklerinizi sabah erken saatlerde hazırlayarak yanınızda götürmeye uygun hale getirebilirsiniz. Çocuklar için özel olarak sebzelerden pratik mamalar ve yiyecekler hazırlayabilir, çeşitli çorbalar sunabilirsiniz.

  • Geniş ölçü kabı haznesi
  • Yüksek motor gücü
  • Katı ve sıvı yiyecek hazırlama

Fakir Mr.Chef Quadro Blender Set Özellikleri

Fakir Mr.Chef Quadro Blender Set Özellikleri

Yoğun iş tempolarında mutfağa girmenin zorlaştığı anlarda pratik olarak yemek yapmanıza yardımcı olan Mr Chef Quadro blender set, 1000 Watt motor gücüne sahiptir. 2 kademeli hız ayarı ve turbo seçeneği ile sizlere istediğiniz yemeği hazırlama avantajını sunar. Turbo seçeneğinde çalıştırırken kaymaz tabanı ve kilit sistemi özelliğinden yararlanarak güvenli bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Sessiz çalıştığı için günün her saatinde istediğiniz ürünleri hazırlayabilirsiniz. Kahvaltılarınıza ve akşam yemeklerinize uygun olarak sıcak ya da soğuk yiyecekleri set içerisinde hazırlayabilirsiniz. Güçlü çırpıcıları ve doğrayıcıları, işlemlerinizi kısa süre içerisinde tamamlamanızı yardımcı olur. Fakir Mr Chef Quadro mutfak robotu blender seti katı ve sıvı bütün malzemeleri hazırlayabilme özelliğine sahiptir. Paslanmaz bıçakları ile katı yiyecekleri istediğiniz ayarda rendeleyebilir ve dilimleyebilirsiniz. Sıcak ve soğuk içeceklerinizi hazırlayabilir, buz kırma işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatları ile Fakir Mr.Chef Quadro Blender Set

Avantajlı Fiyatları ile Fakir Mr.Chef Quadro Blender Set

Pratik ve kolay yıkanabilen ürünlerle çalışılması işlerin kısa süre içerisinde bitmesine katkı sağlar. İşten geldiğiniz anlarda yemeğin başka bir aşaması ile uğraşırken dilimleme ve doğrama işlemlerini robotlara bırakabilirsiniz. Güçlü doğrayıcı sistemleri üstün performans gösterirken aynı zamanda makinede yıkanabilir özelliğe de sahiptir. Paslanmaz çelik aparatları birbirine kolay bir şekilde takılıp çıkarılabilir. Sıvı gıdalar hazırlayabilir, katı ayardaki sebzelerinizi kısa süre içerisinde istediğiniz büyüklükte doğrayabilirsiniz. Fakir Mr Chef Quadro fiyat olarak sunduğu performanslarla paralellik gösterir. Uzun ömürlü olması ve bıçaklarının paslanmaz çelikten üretiliyor olması ürünün ömrünü uzattığı için ödemiş olduğunuz miktarı karşılar niteliktedir. 1,5 litrelik haznesi birçok ürünü aynı anda doğrayabilme özelliğine sahiptir. Kaymaz tabanı güvenli bir zemin tutuşu sağlarken, kaza risklerini de en aza indirerek ürünü rahat şekilde kullanmanıza olanak tanır.

Gri Renkli Fakir Mr.Chef Quadro Blender Set Avantajları

Gri Renkli Fakir Mr.Chef Quadro Blender Set Avantajları

Gri renkli ürünler mutfakta her türlü mobilya çeşidi ile uyum sağlama özelliğine sahiptir. Eşsiz tasarımlar sunumlarınızı hazırlarken size kendinizi iyi hissettirecek estetik bir görüntüye sahiptir. Fakir Mr Chef Quadro blender set gri rengi ve üstün performansı sayesinde aranılan tüm özelliklere sahiptir. Ansızın gelen misafirleriniz için hazırlıklarınızı kolaylaştıracak turbo tuşu yer alır. Kekleriniz ve pastalarınız için hızlı bir şekilde çırpma aparatından yardım alabilirsiniz. Haznesinin genişliği ile etrafa sıçrama problemi yaşamazsınız. Kaydırmaz taban ve ergonomik tutuş desteği ile yüksek ayarlarda güven içerisinde çalıştırabilirsiniz. Börek malzemelerinizi doğrayıcının keskinliği ile küçük veya orta ayarlarda dilimleyebilirsiniz. Keskin bıçaklar sebze ve meyvelerin besin değerini kaybetmesini önler. Fakir Mr Chef Quadro blender set gri yorumları için Trendyol'u ziyaret edebilir, indirim kampanyalarını yakından inceleyebilirsiniz. Avantajlı fırsatlarla siparişinizi verebilirsiniz.