Fakir Maya Dijital Cam Baskül-beyaz

392,49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
420,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459,90 TL420,21 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fakir Maya Dijital Cam Baskül-beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YETKİLİBAYİİ Satıcı Ünvanı: HASAN TAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2736112378000000 Vergi Kimlik Numarası: 8260644425
    Bu ürün YETKİLİBAYİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şık tasarımlı cam baskül Hassas ölçüm teknolojisi 6 mm kalınlığında cam yüzey Lcd ekran 180 kg kapasite 100 gr hassasiyet Otomatik açma ve kapanma özelliği Zayıf batarya ve fazla yükleme uyarısı 2 adet cr2032 pil ile çalışabilme (pil dahildir)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bazal Metabolizma Hızı Ölçümü Yok
  • Bluetooth Yok
  • Pil Göstergesi Var
  • Vücut Kitle İndeksi Ölçümü Yok
  • Vücut Su Oranı Ölçümü Yok
  • LCD Ekran Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Yok
Geri Bildirim Ver

Fakir MAYA Beyaz Dijital Cam Baskül

Kilo vermek, kas yapmak, formunu korumak veya ağırlığını düzenli olarak kontrol etmek isteyen hemen herkesin evinde baskül bulunur. Sunduğu fonksiyonlarla beklentileri karşılayan Fakir Maya, doğru kilo ölçümü yapmanızı sağlar. Yeni nesil teknolojiyle tasarlandığından hassas ölçüm mekanizmasına sahiptir. Kilo takibini çok daha kolay bir hâle getirir. Kullanışlı özelliklerinin yanı sıra dayanıklı yapısıyla de uzun yıllar boyunca size eşlik edebilir. Kompakt yapısı sayesinde ise bulunduğu alanda fazla yer kaplamaz. Çoğunlukla banyoda tercih edilse de yaşam alanlarının her köşesinde muhafaza edilebilir. Zarif tasarımıyla kullanıldığı alana şıklık kazandıran Fakir Maya dijital cam beyaz baskül, ihtiyaçlarınızı karşılar.

  • Üretim Materyali: Cam
  • Renk: Beyaz
  • Maksimum Ölçüm Kapasitesi: 180 kg

Fakir Maya Dijital Cam Beyaz Baskül Özellikleri

Fakir Maya Dijital Cam Beyaz Baskül Özellikleri

Sağlıklı yaşam için büyük önem arz eden kilo kontrolü, düzenli ölçümler sayesinde daha kolay bir şekilde yapılabilir. Günlük, haftalık ve aylık olarak yapılan kilo ölçümleri için tercih edilen Fakir Maya baskül, özel fonksiyonlarıyla dikkat çeker. Nitelikleriyle beklentileri karşılayarak kilonuzu her zaman doğru tespit etmenize olanak tanır. 100 gr hassasiyete sahip olduğundan net sonuçlar sunar ve hata payını ortadan kaldırır. 2 adet CR2032 pille çalışan model, otomatik açılma ve kapanma özellikleri sayesinde enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. Uzun süre kullanılmadığında kendiliğinden kapanarak gereksiz pil tüketimini önler. Pil düzeyinin azaldığını ise uyarı sistemi aracılığı ile kullanıcısına bildirir. Verimlilik kavramı göz önünde bulundurularak imal edilmiş olan bu cihazı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Fakir Maya Dijital Cam Beyaz Baskül Materyali Nasıl?

Fakir Maya Dijital Cam Beyaz Baskül Materyali Nasıl?

Güncel üretim teknolojileri ile tasarlanan Fakir Maya dijital cam baskül, dayanıklı malzeme yapısıyla kullanıcılardan tam not alır. Ürünün materyali yüksek kaliteli temperli camdan oluşur. Cihaz, basınca dayanıklı olduğu için kırılma, yıpranma ve bozulma gibi olumsuz durumlarla karşılaşma ihtimaliniz bir hayli düşüktür. 180 kg kapasiteli model, 6 mm kalınlığa sahip olan cam yüzeyin pürüzsüz yapısı sayesinde konforlu bir his sunar. Ürünün arka kısmında ise silikon materyalden imal edilmiş olan ayaklar bulunur. Fayans, parke ve beton gibi farklı yüzeylerde cihazın sabit kalmasını sağlayan ayak yapısı, kayma ve düşme ihtimallerini de ortadan kaldırır. Ürün, güvenli ölçüm imkânı tanıdığı için her yaş grubundan kişinin kullanımına uygundur. Bu baskül, geniş yüzeyi sayesinde hassas kilo ölçümü yapmanızı sağlar.

Fakir Maya Dijital Cam Beyaz Baskül Kullanımı Nasıl?

Kilo ölçme işlemini pratik ve konforlu bir hâle getiren Fakir Maya cam baskül, kolay kullanım tarzıyla beklentileri sonuna kadar karşılamayı başarır. Hassas sonuçlar sunma noktasında beğeni toplayan model, kilonuzu saniyeler içinde öğrenmenizi sağlar. Ürünün kullanım aşamasında tek yapmanız gereken, cam yüzeyin üstüne çıkarak birkaç saniye beklemektir. Baskülün açılma ve kapanma fonksiyonları otomatik olarak çalışır. Bu sebeple sizin herhangi bir tuşa basmanıza gerek yoktur. Cihazın kullanım sürecini kolaylaştıran bir diğer özellik ise LED ekrandır. Fakir Maya cam beyaz dijital tartı; kilogram ve gram cinsinden sonuçları ideal genişliğe sahip olan LED ekran üzerinden kullanıcısına bildirir. Ölçüm tamamlandığında panelin ışıkları yanıp sönmeyi durdurur. Cihaz, üzerine fazla yük bindiğinde de sizi uyararak olası kazaları büyük ölçüde engellemeyi başarır. Dilerseniz siz de Fakir Maya dijital cam beyaz baskül yorumlarını inceleyebilirsiniz. Fonksiyonel özellikleri ve dayanıklı yapısı ile öne çıkan bu cihazı Trendyol’dan güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.