Fakir Limpia Buharlı Temizleme Makinesi

3.199 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Limpia Buharlı Temizleme Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sungurluticaret Satıcı Ünvanı: HAYDAR DEMİRYÜREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2900240246
    Bu ürün Sungurluticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Bilgileri • Güçlü buhar püskürtme ile kapsamlı temizlik • 250 ml kapasiteli su haznesi • Buhar basıncı: 3 bar • Kimyasal ve temizlik maddesi olmadan hijyenik ve organik temizlik • Döşeme aparatı, cam temizleme aparatı, pamuklu bez, huni, ölçü kabı, uzatma hortumu, köşe aparatı, uzatma aparatı, yuvarlak fırça • 4m güç kablosu

Ürün Özellikleri

  • Özellik Buharlı
  • Renk Gri
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Fakir PRA-2515947-3892 Limpia Buharlı Temizleme Makinesi

İnatçı kir ve lekelerden kurtulmak için Fakir Limpia 1100 W buharlı temizleyici harika bir yardımcıdır. Özel geliştirilmiş bir yapıya sahip olan cihaz, temizliği kolay ve keyifli hâle getirir. Buhar salınımı, yüzeylerdeki lekelerin çözülerek yumuşamasını sağlar. Bu sayede istediğiniz her yeri rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Ürün, kolay kullanım sağlayacak biçimde dizayn edilir. Ergonomik tasarım, cihazın farklı yerlerde kullanılmasını sağlar. Yüksek güç aktarımı sayesinde buhar yüzeylere kuvvetli bir biçimde nüfuz eder. Etkin bir yapıya sahip olan bu ürün, temizlik işlemi sırasında zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Lekeler ne kadar sertleşmiş olursa olsun, bu buharlı temizleyiciyi kullanarak yaşam alanlarınızı hijyenik bir hâle getirebilirsiniz.

  • Temizlik Başlığı Sayısı: 7
  • Güç: 1100 W
  • Renk: Gri

Fakir Limpia 1100 W Buharlı Temizleyici Özellikleri

Fakir Limpia 1100 W Buharlı Temizleyici Özellikleri

Yüksek basınç, Fakir Limpia 1100 W buharlı temizleyiciyi avantajlı kılan özelliklerin arasındadır. Cihazın 3 bar basıncı bulunur. Bu özellik sayesinde, buharın lekenin üzerine etkili bir şekilde nüfuz etmesi sağlanır. Temizleyicinin 4 metrelik bir kablosu vardır. Bu, ürünü evin her yerinde kolaylıkla kullanmanıza imkân tanır. Pakette yer alan aparatlar farklı yüzeylerde derinlemesine temizlik sağlar. Ürünün içeriğinde cam temizleme işlemi için özel bir başlık da mevcuttur. Bu aparatı kullanarak pencerelerdeki beton ve sıva lekelerini kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Sert kıllara sahip olan yuvarlak fırça, derz dolgularındaki kirleri çıkarmak için idealdir. Uzatma aparatı, buharın ulaşılması zor noktalara dâhi püskürtülebilmesini sağlar. Fakir Limpia buharlı temizleme makinesi, lekeleri ve kirleri yumuşatarak silinebilir hâle getirir. Bu ürünü pek çok farklı amaç doğrultusunda tercih edebilirsiniz.

Fakir Limpia 1100 W Buharlı Temizleyici Kullanımı Nasıl?

Fakir Limpia 1100 W Buharlı Temizleyici Kullanımı Nasıl?

Fakir Limpia 1100 W buharlı temizleyicinin dâhili bir su haznesi bulunur. Paket içeriğine dâhil olan ölçeği kullanarak cihazın haznesine sıvı ekleyebilirsiniz. Hazneye suyu döktükten sonra temizleyicinin fişini prize takmalısınız. Dâhili ısıtıcılar, suyu 3 dakika gibi kısa bir sürede yeterli sıcaklık derecesine ulaştırır. Gövdede yer alan yeşil ışık buharın hazır olduğunu gösterir. Temizleyici bu noktada kullanıma hazırdır. Su ısındığında, cihazın üst kısmında yer alan kapağın güvenlik kilidi aktif hâle gelir. Kilidin amacı, sıcak suyun hazneden çıkmasını önlemektir. Bu, güvenli bir kullanım olanağı sunar. Kulpun yan kısmında yer alan düğmeye basarak buharı püskürtebilirsiniz. Aparatı lekeye doğrultarak düğmeye bastığınızda sıcak hava, yüzeye kuvvetli bir biçimde nüfuz eder. Fakir Limpia buhar makinesi hem musluktan doldurulan hem de saf olan su ile çalışabilir.

Fakir Limpia 1100 W Buharlı Temizleyici Hacmi Nasıl?

Fakir Limpia 1100 W Buharlı Temizleyici Hacmi Nasıl?

Fakir Limpia Steam Cleaner buharlı temizleyici 250 ml’lik bir su tankına sahiptir. Geniş hazne, ürünün gün boyunca kullanılmasını sağlar. Cihazın ilgili bölmesine belirlenen kapasitenin üzerinde sıvı eklenmemesi tavsiye edilir. Bu ürünü kullanmak için kimyasal temizleyicilere gerek yoktur. Fakir Limpia buharlı temizleme makinesi ergonomik tasarım detayları ile de dikkat çeker. Ürünün sap kısmı, kolay tutuş sağlayacak şekilde dizayn edilir. Bu cihazı farklı alanlarda konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Temizleyicinin kutu içeriğinde hazneye su eklemenizi kolaylaştıracak olan bir adet huni de bulunur. Gövdenin üzerinde yer alan LED ışıklar ise cihazın güç durumunu ve haznedeki suyun sıcaklığını gösterir. Dilerseniz siz de Fakir Limpia buharlı temizleme makinesi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Dip bucak temizlik yapmanızı sağlayacak olan bu fonksiyonel ürünü Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.