Fakir Ipl200.000+satinskin Pro System Ipl Tüy Alma Sistemi

1.380 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Ipl200.000+satinskin Pro System Ipl Tüy Alma Sistemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bizdeiyi Satıcı Ünvanı: GÜRKAN AYKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1220406691
    Bu ürün Bizdeiyi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FAKİR IPL200.000+SATİNSKİN PRO SYSTEM IPL TÜY ALMA SİSTEMİ

Ürün Özellikleri

  • Atım Sayısı 200.000 - 250.000
  • Tip Kablosuz
  • Uygulama Alanı Vücut
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro IPL Lazer Epilasyon Aleti

Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro IPL Lazer Epilasyon Aletinin Etkisi

Kişisel bakımın uzun süre etkisini devam ettirmesi insana rahatlık veren bir durumdur. İstenmeyen tüylerin de kısa sürede tekrar etmemesi, etse bile her geçen gün daha az çıkması günlük hayatın konforu açısından oldukça önemlidir. Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro IPL lazer epilasyon aleti, kıl köküne nüfuz ederek kıl büyümesini önlemek üzere geliştirilmiş teknolojisi ile kullanıcısına kalıcı çözüm vadeder. 200.000 üzeri ışık atımı, cilt temas sensoru ile uzun çalışmalar sonucu geliştirilmiş cihaz, kullanıcı beklentileri dikkate alınarak tasarlanmıştır. Fakir IPL 100.000+ Satinskin Pro 100.000+tüy alma sistemi, tüylerin yoğunlukta olduğu bacak, koltuk altı, bikini, elmacık kemiğinin alt bölgesi, karın, göğüs sırt gibi geniş bir bölgeye ışık atımı teknolojisi ile etki eder. Yoğunlaştırılmış atımlı ışık olarak bilinen IPL teknolojisi sayesinde uygulanan yoğun ışık atışları tüylere kökünden müdahalede başarılıdır. Işıkların farklı dalga boylarında uygulanıyor olması daha geniş bir alana müdahaleyi kolaylaştırır. Düzenli olarak epilasyon ışığına maruz kalan tüyler zamanlar kıl köklerinin zayıflaması ile azalmaya başlar. Melanin pigmentler ciltte bulunan tüylere rengini veren pigmentlerdir. Tüy bölgesi dışında ciltte melanin miktarı azdır. Cihazdaki seçici fototermoliz özelliği verilen ışığın, yoğun ve koyu renkli kıl gövdesi tarafından emilmesi olarak bilinir. Bu emilim sırasında tüy köküne yoğun ısı iletilir. Böylece tüy köküne etki eden ısı, köke zarar verir ve yeniden büyümesinin önüne geçer. Cilt tipine göre seans oranı değişse de ortalama 6 ila 8 hafta tekrarlanan epilasyon işlemi kıl köklerinin zayıflaması için yeterlidir. Tüylerin gelişim evresi faklıdır. IPL teknolojisinden başarılı bir sonuç almak için tüylerin büyüme aşamasında olması gerekir. Bunun yanında uygulama süresi ve yöntemi bölgeye göre değişkenlik gösterir. Ayrıca ayarlanabilen 5 enerji kademesi de tüy ve cilt rengine göre değişir. Kaydırarak uygulama ve tekli ışık darbe fonksiyonu olmak üzere iki farklı uygulama yöntemi vardır. Hassas kesici cihaz ile uygulama öncesi tüyler kısaltılarak işleme başlanması önerilir. Kompakt tasarımı ve kablolu özelliği ile kullanımı kolay olan cihazın, kullanılmadan önce mutlaka kullanma talimatının okunması doğru ve uzun süreli uygulama için önemlidir. Bunun yanında cihaz 5 dakika içinde kapanması ile iş güvenliği beklentilerini de karşılamaktadır. Ürün hakkında daha fazla teknik bilgi ve kullanıcıların geri bildirimlerini görmek için sayfamızda yer alan Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro IPL lazer epilasyon aleti yorumları bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Farkir IPL Epilasyon Aleti İle Her Bölgeye Özel Uygulama

Farkir IPL Epilasyon Aleti İle Her Bölgeye Özel Uygulama

Vücudun hemen hemen her bölgesi için tasarlanmış teknolojisi ile IPL 200.000+ Satinskin Pro system IPL tüy alma sistemi, nazik dokunuşları ile kullanıcılarının günlük hayat kalitesine pozitif etki yapar. Özellikle sert, kalın ve yoğun tüyü olan kullanıcılar, bilinen yöntemleri uyguladıklarında maksimum 1 ay içinde tekrar eden tüylerin verdiği rahatsızlığı yaşarlar. Ayrıca her seferinde ya güzellik salonunda ya da evde geleneksel yöntemler ile tüylerden kurtulmaya çalışmak zaman alırken, her bölgede farklı cilt hassasiyetlerine sahip olduğundan kullanıcı her bölgede başarılı sonuç görmek ister. Tam da bu beklentiye cevap vermek üzere tasarlanan cihaz, 5 farklı kademede ayarlanabilen çalışma kademesi ile uygulama yapılacak bölgeye özel ayar kullanılmasını sağlar. Cihaz başlığı cilt üzerinde kaydırarak uygulama yapılacağı gibi, ışığın alana tek darbe olarak uygulanması da söz konusudur. Işık atışlı sistem 200.000’den fazla atış yapabilme kabiliyetine sahiptir. Her bir atış arasında ise 1,8 saniye gibi bir süre olması dikkat çekicidir. Tüyler uygulama seviyesinin üzerinde uzunluğa sahipse, ayrı bir tüy düzeltme aparatı tüyleri istenilen seviyeye getirmek üzere tasarlanmıştır. Enerji kademe yüksekliği uygulamada yüksek performans almayı garantilese de kullanma talimatında yer alan tüy ve cilt rengi tablosuna uygun hareket etmek önemlidir. Ayrıca bölgesel uygulamalarda da önerilen süreler farklıdır. Yarım bacak epilasyonu sırasında önerilen süre 8-10 dakika iken, yöntem olarak da kaydırarak uygulama fonksiyonun kullanılması tavsiye edilir. Tüm bacak uygulama da Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro IPL lazer epilasyon aleti tüy alma süresi 15 dakikadır. Yine kaydırarak uygulama fonksiyonu bu bölge için uygundur. Bikini ve koltuk altı bölgesinde, hassasiyet ve bölge alanının daha dar olması nedeni ile tekli ışık darbesi fonksiyonunun kullanılması tavsiye edilir. Uygulama süresi olarak ise bikini bölgesine 2 dakika yeterli olurken, koltuk altına uygulama süresi 1 dakikadır. Aynı yere birden fazla uygulama yapılmaması dikkat edilmesi gereken bir konudur. Kaydırarak uygulama özelliği, ancak cilt cihaz ile sürekli temas halinde olduğunda aktifidir. 1-2 saniye bile cilt ile temasının kesilmesi özelliği devre dışı bırakır. Dolayısı ile kaydırarak uygulama fonksiyonunu kullanırken cihaz ve cilt arasındaki temasın kesilmeden devam etmesine dikkat etmek önemlidir. Tek ışık darbeli uygulamada ise her ışık darbesinden sonra başlatma tuşu bırakılır ve cihaz bir sonraki ışık darbesi için uygulama yapılan yerin hemen yan tarafına konumlandırılır. Işık yüzeyinin ve sensorun cilde temas ettiğinden emin olmak önemlidir. Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro IPL lazer epilasyon aleti atış ve teknik özellikleri hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için Trendyol’da yer alan ürün sayfasını inceleyebilirsiniz.

Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro IPL Lazer Epilasyon Aleti İle Zaman ve Bütçe Tasarrufua

Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro IPL Lazer Epilasyon Aleti İle Zaman ve Bütçe Tasarrufu

Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro IPL lazer epilasyon aleti kullananlar, cihazın bacak, koltuk altı, bikini ve elmacık kemiğinin alt bölgesi için uygun olduğunu bilir. Farklı bölgelerde farklı kademe ve uygulama yöntemleri vardır. Cihaz yüz üzerine uygulama yapıldığında maksimum 2 kademesinde çalıştırılır. Elmacık kemiği üstündeki, kaş, kirpik ve göz bölgesindeki tüylere uygulanamayacağı gibi burun ve kulak tüylerinde de kullanılması sakıncalıdır. Cihazın ilk denemesinin vücut bölgesinde tavsiye edilen yöntem ve hız kademesinde yapılmalıdır. Cihaz testi başarılı olursa yüz bölgesinde uygulamaya devam edilmesi önerilir. Yüze uygulama yapılırken, yüze atılacak ışık darbeleri arasında 5 saniye olması önemlidir. Ayrıca yüz uygulamasının 10 dakika ile sınırlı kalması diğer bir dikkat edilmesi gereken konudur. Hassas bölgelerde olduğu gibi yüz bölgesinde de tek ışık darbesi fonksiyonu yöntem olarak uygulanır. Kaydırma fonksiyonu kesinlikle önerilmez. Önce küçük bir alanı test ederek daha geniş alan uygulamasına başlanması varsa herhangi bir hassasiyeti önden tespit etmeye yarar. Ayrıca işlem bittikten sonra cilde uygulanacak herhangi bir losyon veya nemlendirici cildi rahatlatacaktır. Hassasiyetin tespit edilmesi durumunda ise aynı yere uygulamanın en erken 1 hafta sonra tekrarlanması önerilir. Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro IPL lazer epilasyon aleti başlığı kullanmadan önce her bölgede uygulamadan 48 saat önce yapılacak hassasiyet testi, sağlıklı bir uygulama için oldukça önemlidir. Cilt herhangi bir reaksiyon verdiğinde uygulamayı o alanda yapmamak gerekir. Ayrıca uygulama yapmadan önce cildin deodorant, krem gibi yabancı maddelerden arındırılmış olması, varsa tüyün cihaz beraberinde verilen tıraş bıçağı ile tıraş edilmesi başarılı bir işlem için önemli ayrıntılardandır. Ev konforunda kısa zamanda sunduğu pürüzsüz cilt ile kullanıcısına geri kalan günün keyfini hediye eden cihaz hem zaman hem de bütçe tasarrufu sağlar. Güzellik salonunda geçen sürenin, ev konforunda ve zamandan bağımsız sürmesi ise diğer bir avantajdır. Kullanıcı istediği saatte cihazı kullanmanın rahatlığını yaşar. Kullanma talimatına uygun kullandığı takdirde ve ciltte herhangi bir reaksiyon olmadığı sürece, kullanıcı cihazı uzun yıllar profesyonel yardımcı olarak kullanmanın konforunu yaşar. Yeni nesil teknolojilerden olan Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro IPL lazer epilasyon aleti fiyat bilgisi için ise sayfamızı incelemenizi tavsiye ederiz.