Fakir Galaxıs 2200 Watt Buharlı Ütü (Kırmızı)

2.499 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Galaxıs 2200 Watt Buharlı Ütü (Kırmızı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sepettebul Satıcı Ünvanı: SEPETTEBUL DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761100749200001 Vergi Kimlik Numarası: 7611007492
    Bu ürün Sepettebul tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Max. 2200 W · Seramik taban · Şok buhar oranı 150 g · Devamlı buhar oranı 40 g/dk · Ayarlanabilir termostat · Buhar ayarı · Dikey buhar çıkışı · Kendi kendini temizleme özelliği · 300 ml su tankı kapasitesi · Su damlatmama özelliği · Kirece karşı koruma · 2 m güç kablosu

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 2201 - 2400 Watt
  • Tip Buharlı
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Sürekli Buhar 0-100
  • Şok Buhar 0-100
  • Taban Seramik
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Damlama Emniyeti Var
  • Kireç Önleme Var
Geri Bildirim Ver

Fakir Galaxis 2200 Watt Buharlı Ütü (Kırmızı)

Yıkamadan sonra etrafa hoş kokular yayan kıyafetleri özenle ütülemek ve ardından onları dolaba kaldırmak, insanların büyük bir çoğunluğunun yerine getirdiği rutinlerden biridir. Bundan dolayı son teknoloji ya da uzun ömürlü, pratik aygıtlara ihtiyaç duyulur. Bu tarz teknolojik ve fonksiyonel bir ürün edinmek isterseniz Fakir Galaxıs 2200 watt buharlı ütü kırmızı fiyat indirimlerini takip ederek, uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Yıkama esnasında ya da dolapta beklerken kırışan gömlekler, etekler veya kumaş pantolonlar bu ürün yardımıyla düzeltilerek giyime hazır hale getirebilir, ergonomik tasarımı sayesinde bu işi yorulmadan yapabilirsiniz. Hem kullanışlı hem de kaliteli olan Fakir Galaxis ile siz de ütü yaparken zamandan tasarruf edebilir, kolay kullanımı sayesinde yorulmadan işleri halledebilirsiniz.

  • Seramik tabanlı
  • Kendi kendini temizleme özelliği
  • Su damlatmayan

Fakir Galaxis Buharlı Ütü Özellikleri

Fakir Galaxis Buharlı Ütü Özellikleri

Eskiyen aletlerin neredeyse büyük bir çoğunluğunda su damlatma problemi yaşanır. Ürünün yıpranan aksamı veya kireçlenme, ütünün mekaniğine zarar vererek fonksiyonlarını yavaşlatır ya da onu kullanılmaz hale getirir. Ancak bu ütü su damlatmayan ve kireçlenmeyi önleyen nitelikleri ile öne çıkar. Ürünün su tankı kapasitesi 300 ml’dir. Ayrıca ütü esnasında kullanılan şok buhar oranı 150 gramdır. Ürünün devamlı buhar kapasitesi ise 40 gr olarak üretilir. Bu özellikleri ile giysilerinizin ütüleme işlemini kolaylaştırır ve kişileri yoran can sıkıcı buhar ya da su kaçırma problemlerinden kurtulmanıza yardımcı olur. Ayrıca kumaşa yapışmayan kaliteli özelliği sayesinde kumaşları yıpratmadan düzeltir. Onu kullanarak günlük işlerinizi kolayca bitirerek zamandan kazanabilirsiniz. Dilerseniz Fakir Galaxıs 2200 watt buharlı ütü kırmızı yorum ve tavsiyelerini değerlendirerek ürünü inceleyebilir ve hemen siparişinizi verebilirsiniz.

Fakir Galaxis Buharlı Ütü Kullanımı ve Avantajları

Fakir Galaxis Buharlı Ütü Kullanımı ve Avantajları

Hızlı yaşam koşulları, ağır iş yükü nedeniyle insanlar pratik aygıtları kullanmaya eğilimlidir. Çünkü hayat standartları daima değişir ancak günlük rutinler sabit bir seyirde kalır. Bu nedenle ev işlerinde insanlar kendilerine yardımcı olan ve zamandan kazandıran aygıtları tercih ederek, bu rutinlere ayırdığı süreyi kısaltmaya çalışır. Fakir Galaxıs 2200 watt buharlı ütü (kırmızı) bu sebeplerle kullanılan pratik ev aletlerinden biridir. Seramik tabanı yardımıyla kumaşların üzerinde ürünü rahatça hareket ettirerek giysilerinizi ütüleyebilirsiniz. Yetkin şok buhar kapasitesi sayesinde kıyafetlerinizin kırışıklıklarını kolayca açabilir ve düzeltebilirsiniz. Cihazın hafifliği ve kolay ısınan teknik özelliği sayesinde giysilerinizi hızlıca ütüleyerek dolabınıza kaldırabilirsiniz. Ayrıca giysilerinizi, profesyonel bir biçimde derinlemesine işleyen sıcaklık mekanizması ile giderebilir ve devamlı buhar özelliği ile tertipli bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Böylece ev işlerinize harcadığınız zamanı kısaltabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Bir Ütü Fırsatı

Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Bir Ütü Fırsatı

Ürünün fiyatı, sahip olduğu özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Ütünün kaliteli aksamı ve kendi kendini temizleme özelliği onun uzun ömürlü bir ev aleti olmasını sağlar. Çünkü bu otomatik temizleme özelliği, aslında alet mekaniğinin muhafaza edilmesini sağlayan bir avantajdır. Fakir Galaxis buharlı ütü kırmızı bu niteliğe sahip güzel bir üründür. Ayrıca sıcaklığı sabitleyen ayarlanabilir termostat özelliği sayesinde, ütünün sıcaklığını istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz. Cihazın 2 metrelik uzun güç kablosu ve kireçlenmeyi önleyen kullanışlı temizleme fonksiyonu ile güzel bir ürün deneyimine sahip olabilirsiniz. Fakir 2200 watt ütü seçeneğini değerlendirerek günlük rutinlerinizi keyifli hale getirebilirsiniz. Bu ütü sayesinde tertipli kıyafetlere kavuşarak bolca zaman elde edebilirsiniz. İndirimli ürüne ulaşmak, detaylı olarak incelemek ve ona sahip olmak için Trendyol’dan destek alabilir ve hemen siparişinizi verebilirsiniz.